Poptávám veterinární služby
Dobrý den, poptávám bandáže pro ptáky. Jedná se o ořešníka kropenatého. Děkuji za odpověď.
Poptávám veterinární  služby
Poptávám veterinární služby. Prosím chtěla bych vykastrovat fenku a očipovat. Kolik to stojí a jestli se musím obědnat předem a jak dlouho .Děkuji za odpověd.
Zavedení kontrolovaného systému umělé inseminace skotu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby a technická pomoc vedoucí k zavedení kontrolovaného systému umělé inseminace skotu v Mongolsku.
Veterinárne asanačné služby na území mesta Košice
Nepretržitá činnosť poskytovateľa služby podľa zákona NR SR č. 39/2007 Z.z. o veterinárnej starostlivosti a v znení neskorších predpisov a to hlavne: zber uhynutých zvierat a ďalšie nakladanie s nimi a ich časťami, zabezpečovanie následných veterinárnych činností v zmysle zákona, odchyt zabehnutých, opustených a túlavých zvierat so zabezpečovaním ...
Veterinárna starostlivosť o hovädzí dobytok
Zabezpečenie veterinárnej starostlivosti o cca. 950 ks hovädzieho dobytka pre Lesopoľnohospodársky majetok Ulič, štátny podnik, jedným veterinárnym lekárom na dvoch farmách.
Služobné psy
Psy určené k služobnému využitiu v podmienkach Ministerstva obrany SR a Ozbrojených síl SR - psy strážne určené predovšetkým na stráženie objektov, psy hliadkové určené na hliadkovú službu Vojenskej polície a príslušníkov OS SR, psy pre špeciálne využitie určené na detekciu omamných a psychotropných látok a na detekciu výbušnín a psy poľovné.
Nepretržitý výkon vybraných činností veterinárnej asanácie
Pre potreby tohto verejného obstarávania sa veterinárnou asanáciou rozumie zber uhynutých tiel zvierat alebo ich častí (ďalej len uhynuté zviera), odchyt zabehnutých, opustených, túlavých alebo zranených zvierat (ďalej len túlavé zvieratá) a program kontrolovanej reprodukcie ferálnych mačiek (kastrácia a sterilizácia) na území hlavného mesta.
Zavedení kontrolovaného systému umělé inseminace skotu pro drobné farmáře v Zambii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby a technická pomoc vedoucí k zavedení kontrolovaného systému umělé inseminace skotu pro drobné farmáře v jižní provincii Zambie.
Veterinárna starostlivosť o služobných psov
Zabezpečenie veterinárnej starostlivosti o cca 110 služobných psov pre Riaditeľstvo hraničnej polície v Sobranciach (Prešovský a Košický kraj), troma veterinárnymi lekármi, v troch oblastiach
Hledám psí hotel
Psí hotel nebo hlídání psa v době dovolené - Dvůr Králové n.L. a blízké okolí
Poptávám veterinární služby
Dobrý den, hledám kontakt na veterináře, který mi udělá rengenové vyšetření nohy koně u mě ve stáji. Děkuji Petrášová.
Centrum diagnostiky zoonóz - tendrová a realizační projektová dokumentace
Zpracování projektové dokumentace DPS, TDW, výkon AD, konzultační činnost s autorem
Podpora umělé inseminace a zvýšení užitkovosti místních plemen skotu (Zambie)
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení projektu PODPORA UMĚLÉ INSEMINACE A ZVÝŠENÍ UŽITKOVOSTI MÍSTNÍCH PLEMEN SKOTU (ZAMBIE)
Zajištění veterinární péče o psy nalezené na území města Plzně.
Zajištění veterinární péče o psy nalezené na území města Plzně.
Podpora umělé inseminace a zvýšení užitkovosti místních plemen skotu
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení projektu PODPORA UMĚLÉ INSEMINACE A ZVÝŠENÍ UŽITKOVOSTI MÍSTNÍCH PLEMEN SKOTU (ZAMBIE)
NĚMECKO; Čivava
Poptávám bílou dlouhosrstou čivavu-fenku i starší.
Polní veterinární pracoviště - vývoj
Předmětem veřejné zakázky je vývoj a zpracování projektové dokumentace pro výrobu prototypu pracoviště veterinární služby pro provádění veterinárního zabezpečení (ROLE2) v polních podmínkách dle STANAG 2538 (AMedP-19) a STANAG 2534, výroba prototypu včetně provedení odpovídajících zkoušek a následně zavedení do užívání u organizačních celků ...
Podpora umělé inseminace a zvýšení užitkovosti místních plemen skotu
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení projektu PODPORA UMĚLÉ INSEMINACE A ZVÝŠENÍ UŽITKOVOSTI MÍSTNÍCH PLEMEN SKOTU (ZAMBIE)
PÁKISTÁN; Lékařské, veterinární, laboratorní nástroje
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů koňských zubních, chirurgických, stomatologických, manikúrních, laboratorních nástrojů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli našich kvalitních výrobků. Kompletní sortiment výrobků najdete na našem webu www.adidentomed.com.
EGYPT; Veterinární antibiotika
Poptáváme veterinární antibiotika. Naše firma má zájem je importovat a být obchodním zástupcem pro tyto produkty v Egyptě.
Poptávám služby veterinární kliniky
Potřebuji veterinární ordinaci ve Zlíně, která provádí operaci luxace mediální čéšky u psů.
Poptáváme veterinární přípravek
Poptávám Felissimo na zesílení chrupavky koček a psů.
NĚMECKO; Koňské sérum na chřipku
Poptávám očkovací látku pro koně Protqflu-Te nebo ekvivalentní sérum na chřipku.
Poptávám čipování koček
Poptávám čipování koček-aplikační pracoviště a pracoviště vybavená čtečkami. Prosím cenové nabídky.
EGYPT; Veterinární vakcíny
Poptáváme vakcíny pro veterinární účely.