Poradenské činnosti pro Úřad práce v České Lípě
1. Job club, 2. Krátké skupinové aktivity, 3. Poradenský program s ergodiagnostikou (EDG) pro osoby se zdravotním postižením, 4. Bilanční diagnostika 5. Pradovní diagnostika, 6. Individuální psychologické poradenství
Zajištění stomatologické, dermatologické a oftalmologické prevence
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexního preventivního programu v oblasti stomatologické, dermatologické a oftalmologické prevence, případně další prevence v oblasti nádorových onemocnění po celé ČR.
Hledáme lékaře pro práci v zahraničí
Hledáme specializované lékaře mluvící francouzsky nebo německy, mající zájem o zaměstnaní ve Francii či Německu.
Poptávám léčbu akupunkturou
Poptávám akupunkturu způsobující úbytek hmotnosti a mírní nespavost - Ústecký kraj nejl. okr. Chomutov, Most , Louny, Karlovy Vary
Hledám sanatorium na léčbu psychiky
Dobrý den,potřebovala bych pro známého sanatorium po úmrtí blízkého.Má psychické potíže a potřebuje se z toho dostat.Prosím kde v naší republice se nějaká nachází.Děkuji za odpověď. Prosím adresy krom okolí Brna..
Poptávám služby estetické kliniky
Dobrý den, mám dotaz ohledně vypínaní obličeje. Zajímá mě cena a jaká je doba léčení a vše co to obnáší. Děkuji Jursová Jana
Ozdravné pobyty dětí
Předmětem veřejné zakázky je zajištění patnácti (15) denních ozdravných přímořských a tuzemských pobytů určených pro definované chronicky nemocné a zdravotně oslabené děti, které jsou pojištěnci VoZP ČR ve věkové kategorii od 8 do 14 let včetně, a to především dětí s alergickým onemocněním, různou formou ekzémů či onemocněním horních a dolních ...
Ozdravné pobyty formou lázeňské péče
Poskytování ozdravných 14 denních (13 nocí) pobytů formou lázeňské péče pro příslušníky bezpečnostních sborů podle ustanovení §80, odst. 3, zákona č.361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, ve znění pozdějších předpisů.
Poptávám vyšetření zraku
Dobrý den Je mi padesát jedna roků.Trpím zřejmě vetchozrakostí,špatně vidím na čtení.Zhruba před třemi lety jsem prodělal operaci pravého oka na klinice ve Zlíně,tam mi oko zkrátili na čtení.Nyní se mi situace opět zhoršila natolik,že bych potřeboval najít další řešení.Chtěl bych abystevmi udělali kompletní vyšetření zraku a navrhli mi možné ...
Veřejná zakázka na zajištění lékařské služby první pomoci pro dospělé v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí zdravotnických služeb, a to zajištění lékařské služby první pomoci pro dospělé s místem poskytování na území města Olomouce - a to v personálním obsazení jeden lékař a jedna sestra, s ordinační dobou v pracovní dny od 13:00 do 7:00 následujícího dne a ve dnech pracovního klidu po celých 24 hodin, přitom bude ...
ŠVÉDSKO; Lázně a wellness centra
Pracujeme v lékařském cestovním ruchu a hledáme partnery v těchto oblastech: - kosmetická chirurgie - zubní lékaři - lázně a wellness centra.
Podpora prevence rakoviny u žen v regionu Šumadia, Srbsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora prevence rakoviny u žen v regionu Šumadia, Srbsko.
Poptávám léčení metodou Reconnection
Poptávám léčbu metodou Reconnection v Olomouci a okolí
Hledáme poskytovatele gay friendly služeb
Pro vytvoření nového rozsáhlého gay katalogu služeb hledáme všechny gay friendly služby v České republice. Hledáme gay friendly Wellness studia, Wellness lázně, Hotely, Služby atd. Hledáme poskytovatele nejrůznějších gay friendly služeb po celé České republice - relaxační služby, adrenalinové služby, zážitky, wellness balíčky, hotelové ...
Poptávám služby oční kliniky
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zdali provádíte operaci zvanou PPV(odstranění oční membrány). Předem děkuji za odpověď.
Poptávám služby oční kliniky
Sháním léčbu: šedého zákalu, dalekozrakosti, hypermetropie a astigmatismu.
ŠVÉDSKO; Partneři - léčebný cestovní ruch
Pracujeme v léčebném cestovním ruchu a hledáme partnery v těchto oblastech: - kosmetická chirurgie - zubní lékaři - lázně a wellness centra.
Poptávám stomatologickou péči
Poptávám pevné zubní implantáty.Je mi 44 let.Prosím nabídněte.
Poptávám služby oční kliniky
Hledám oční kliniku, mám levé oko operováno na šedý zákal,v pravém oku je zelený zákal a je slepé.Chtěla bych se zjistit, jestli by byla možná operace a šance ještě vidět na pravé oko.
Poptávám pobyt v rehabilitačním ústavu
Poptávám ústavní rehabilitaci po operaci GONARTHROSIS, hrazenou, nebo alespoň částečně hrazenou pojišťovnou 207 - Oborová zdravotnická pojišťovna zaměstnanců bank a pojišťoven.
Hledám rehabilitační  centrum
Hledám pro svoji maminku, která je po těžké mozkové mrtvici,a je upoutána na lůžko,rehabilitační centrum,s kompexní léčbou.Maminka je ochrnutá na celou levou část těla,má zavedenou tracheostomii a příjem potravy je veden hadičkou do žaludku,protože se ješte u ní nevyvinul polikací reflex.Děkuji.
Hledám dětskou logopedii
Hledám kliniku nebo schopného logopeda pro svého 8-letého syna. Má poruchu řeči-špatná výslovnost a hlavně zadrhává v řeči . V našem městě jsem pomoci nedosáhla. Pro odbornou pomoc jsem ochotna jet kamkoliv.
Poptávám operaci očí
Dobrý den, je mi 54 let a špatně vidím, mám cca dvojky brýle na čtení. Šlo by s tím u vás něco udělat? Pokud ano, jak dlouho by trvala operace a děláte obě oči najednou? A kolik by to stálo? Předem děkuji za odpověď. Krumpolc
KUVAJT; Fyzioterapie, masáže, plastické operace
Poptáváme firmy poskytující fyzioterapeutické služby, masáže, kosmetické a plastické operace, rovněž odběratele minerálních vody, čistého medu, vlasových barev, čerstvého ovoce. atd.
EGYPT; Zdravotní centrum - ochrnutí obličeje
Hledám zdravotní centrum, které se specializuje na léčbu ochrnutí obličejových nervů nebo paralýzy. Existuje lékařské centrum rehabilitace obličejových nervů?