NIGÉRIE; Stav. materiál, stroje, sport. potřeby
Jsme dovozce a distributor následujících výrobků: 1) průmyslové / domácí šicí stroje a náhradní díly. 2) sportovní potřeby (fotbalové míče, brankářské rukavice atd. 3) pilařské stroje a zařízení obecně 4) sluneční brýle, optické brýle atd. 5) automobilové servisní části (olejové / palivové filtry, zapalovací svíčky atd.) 6) překližka, ...
Poptávám opravu dalekohledu
Potřebuji opravit dalekohled.Brno a okolí Děkuji
EGYPT; Brýlové obroučky
Poptávám české výrobce brýlových obrouček z kovu či umělé hmoty pro muže, ženy, děti.
ČÍNA; Pouzdra na brýle
Jsme profesionální výrobce pouzder na brýle, založený před 13 lety a s 8 lety zkušeností s exportem do Ameriky, Evropy a jižní Asie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme schopni dodávat prvotřídní zboží za konkurenční ceny. Zúčastníme se 22. Čínského mezinárodního veletrhu optiky 2009.
Sháním dalekohled
Sháním dalekohled pro noční vidění, prosím uveďte cenovou nabídku.
Sháním dalekohled
Poptávám dalekohled pro noční vidění. Prosím o zaslání cenové nabídky.
PÁKISTÁN; Brýle, obruby, kontaktní čočky
Hledám importéry brýlových obrub, slunečních brýlí, kontaktních čoček.
Poptáváme plastové lupy
Sháním plastové lupy.
Hledám fu. k potažení skla
Hledám českou firmu, která provádí potahování skla, např. v oboru optiky.
Sháním sluneční brýle Polaroid 4506
Poptávám sluneční brýle Polaroid typ 4506 Poptávka je v hodnotě: 500 - 1500Kč Region: Plzeň-město
Kovozpracovatelská fa. hledá spolupráci
20071130006; Litevská kovozpracovatelská firma specializovaná na výrobu základních kovů, výrobu hliníku, výrobu optických nástrojů a fotografického zařízení nabízí subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme rámečky brýlí X-optik
Poptávám informace o rámečcích brýlí X-optik číslo 1079A 53 14 - 140
Výrobce optických produktů hledá partnery
20071009003; Francouzský výrobce optických produktů hledá subdodavatele pro část své výroby (okénka, čočky, zrcadla, hranoly, filtry). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno – vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Sháním brýle zn. UVEX 104580
Sháním brýle pro práci na PC UVEX 104580.
Hledám výrobce optických komponentů
Hledám české firmy, které vyrábějí optické komponenty, jako jsou čočky, optické hranoly, zrcadla, děliče světla, lisovaná optika atd. Komunikace v angličtině.
Poptáváme varifokální čočky
Poptávám varifokální čočky CCTV pro sledovací systém.(3.5-8mm, 6-60mm, atd.). Pokud pošlete e-mail, nepřipojujte prosím přílohy. Komunikace v angličtině.
Poptáváme CCD kameru k mikroskopu
Potřebujeme nahradit , resp. doplnit okulár našeho mikroskopu ccd kamerou.
Poptáváme sluneční brýle a brýlové obruby
Rádi bychom nakupovali/dováželi sluneční brýle, brýlové obruby. Jestliže Vaše firma může dodávat nebo vyrábí výše zmíněné produkty, pak Vás žádáme o katalog výrobků a ceník prostřednictvím e-mailu v jpg formátu, abychom si mohli vybrat a obejdnat. Těšíme se na spolupráci s Vámi. Komunikace v angličtině.
Firma s dioptrickým zbožím hledá partnery
200611793; Chorvatská firma, zabývající se velkoobchodem s dioptrickými rámečky a slunečními brýlemi, hledá obchodní, technickou a výrobní spolupráci (hledá subdodávky, práci ve mzdě). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme výrobce kovových brýlových obrub.
Hledáme výrobce kovových obrub /obrouček/ na brýle