Poptávám služby plastické chirurgie
operace očních víček .Dělají se i ve vítkovické nemocnici.Pokud né kam se mám obrátit.Jsem z Ostravy Zábřehu.Moc Vám děkuji .Furleová
Poptávám služby plastické chirurgie
Dobrý den, mám na obličeji névy, chtěla bych si je nechat odstranit. Kolik stojí tento zákrok. Děkuji za odpověď.
Podpora prevence a včasného odhalení rakoviny u žen v regionech Samegrelo a Shidi Kartli II.
Předmětem veřejné zakázky je prevence a včasné odhalení rakoviny u žen v regionech Samegrelo a Shida Kartli. Bližší specifikace je uvedena v bodě 4 zadávací dokumentace.
Hledáme lékaře pro práci v zahraničí
Hledáme specializované lékaře mluvící francouzsky nebo německy, mající zájem o zaměstnaní ve Francii či Německu.
Kontrola správnosti sledování znečištění odpadních vod dle § 92 odst. 1 vodního zákona
Předmětem veřejné zakázky je provádění rozborů ke zjištění koncentrace znečišťujících látek v odpadních vodách podle § 92 odst. 1 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů, po dobu od uzavření smlouvy na plnění veřejné zakázky do 31. prosince 2012.
Hledám sanatorium na léčbu psychiky
Dobrý den,potřebovala bych pro známého sanatorium po úmrtí blízkého.Má psychické potíže a potřebuje se z toho dostat.Prosím kde v naší republice se nějaká nachází.Děkuji za odpověď. Prosím adresy krom okolí Brna..
Poptávám služby estetické kliniky
Dobrý den, mám dotaz ohledně vypínaní obličeje. Zajímá mě cena a jaká je doba léčení a vše co to obnáší. Děkuji Jursová Jana
Zajištění činnosti protialkoholní záchytné stanice v Jihomoravském kraji
Zajištění činnosti protialkoholní záchytné stanice v Jihomoravském kraji v souladu se zákonem č. 379/2005 Sb., v roce 2011
Ozdravné pobyty formou lázeňské péče
Poskytování ozdravných 14 denních (13 nocí) pobytů formou lázeňské péče pro příslušníky bezpečnostních sborů podle ustanovení §80, odst. 3, zákona č.361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, ve znění pozdějších předpisů.
Poptávám vyšetření zraku
Dobrý den Je mi padesát jedna roků.Trpím zřejmě vetchozrakostí,špatně vidím na čtení.Zhruba před třemi lety jsem prodělal operaci pravého oka na klinice ve Zlíně,tam mi oko zkrátili na čtení.Nyní se mi situace opět zhoršila natolik,že bych potřeboval najít další řešení.Chtěl bych abystevmi udělali kompletní vyšetření zraku a navrhli mi možné ...
Veřejná zakázka na zajištění lékařské služby první pomoci pro dospělé v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí zdravotnických služeb, a to zajištění lékařské služby první pomoci pro dospělé s místem poskytování na území města Olomouce - a to v personálním obsazení jeden lékař a jedna sestra, s ordinační dobou v pracovní dny od 13:00 do 7:00 následujícího dne a ve dnech pracovního klidu po celých 24 hodin, přitom bude ...
Dopravní zdravotnické služby - doprava raněných, nemocných a rodiček a související služby
Zajišťování dopravní zdravotnické služby - dopravy raněných, nemocných, rodiček, dále doprava zdravotnického materiálu a jiné služby ve zdravotnictví, související s dopravou, to vše v rámci areálu zadavatele i mimo něj až do vzdálenosti 35 km dle požadavků jednotlivých oddělení zadavatele, a to 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Smlouva bude uzavřena ...
ŠVÉDSKO; Lázně a wellness centra
Pracujeme v lékařském cestovním ruchu a hledáme partnery v těchto oblastech: - kosmetická chirurgie - zubní lékaři - lázně a wellness centra.
Podpora prevence rakoviny u žen v regionu Šumadia, Srbsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora prevence rakoviny u žen v regionu Šumadia, Srbsko.
Poptávám služby oční kliniky
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zdali provádíte operaci zvanou PPV(odstranění oční membrány). Předem děkuji za odpověď.
ŠVÉDSKO; Partneři - léčebný cestovní ruch
Pracujeme v léčebném cestovním ruchu a hledáme partnery v těchto oblastech: - kosmetická chirurgie - zubní lékaři - lázně a wellness centra.
Hledám asistenční službu a rehabilitaci
Asistenční služba pro tělesně postiženého muže - rovněž poskytování částečné rehabilitace.
Poptávám služby oční kliniky
Hledám oční kliniku, mám levé oko operováno na šedý zákal,v pravém oku je zelený zákal a je slepé.Chtěla bych se zjistit, jestli by byla možná operace a šance ještě vidět na pravé oko.
Poptávám krevní deriváty
Poptávám krevní deriváty.
Poptávám pobyt v rehabilitačním ústavu
Poptávám ústavní rehabilitaci po operaci GONARTHROSIS, hrazenou, nebo alespoň částečně hrazenou pojišťovnou 207 - Oborová zdravotnická pojišťovna zaměstnanců bank a pojišťoven.
Hledám dětskou logopedii
Hledám kliniku nebo schopného logopeda pro svého 8-letého syna. Má poruchu řeči-špatná výslovnost a hlavně zadrhává v řeči . V našem městě jsem pomoci nedosáhla. Pro odbornou pomoc jsem ochotna jet kamkoliv.
Poptávám operaci očí
Dobrý den, je mi 54 let a špatně vidím, mám cca dvojky brýle na čtení. Šlo by s tím u vás něco udělat? Pokud ano, jak dlouho by trvala operace a děláte obě oči najednou? A kolik by to stálo? Předem děkuji za odpověď. Krumpolc
KUVAJT; Fyzioterapie, masáže, plastické operace
Poptáváme firmy poskytující fyzioterapeutické služby, masáže, kosmetické a plastické operace, rovněž odběratele minerálních vody, čistého medu, vlasových barev, čerstvého ovoce. atd.
EGYPT; Zdravotní centrum - ochrnutí obličeje
Hledám zdravotní centrum, které se specializuje na léčbu ochrnutí obličejových nervů nebo paralýzy. Existuje lékařské centrum rehabilitace obličejových nervů?
PÁKISTÁN; Hřebíky, podložky,ortopedické implantáty
Jsme předním pákistánským výrobcem zajišťovacích hřebíků, pojistných podložek (LCP), vnějších upínacích přípravků, DHS / DCS desek, malých a velkých šroubů na úlomky kostí a šroubů, protéz Austin Moore, protéz Thompson, čepů, drátů a vrtáků, kostních pásek atd. Jsme jediným výrobcem v Pákistánu, který disponuje celou kompletní škálu ortopedických ...