Léčivé přípravky s obsahem ibrutinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ibrutinibu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky humánních léčivých přípravků XII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro potřeby lékárny Ústavu pro péči o matku a dítě v souladu se zadávacími podmínkami.
LP s obsahem sildenafilu 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Léčivé přípravky s obsahem natalizumabu - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - WILATE
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze této zadávací dokumentace.
Léková molekula - Methylprednison - společné zadávání
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou plynulé dodávky lékové molekuly „Methylprednison“ dle specifikace uvedené v souvisejících zadávacích podmínkách, na základě Rámcových smluv o obchodní spolupráci, které budou uzavřeny mezi jednotlivými zadavateli a vybraným dodavatelem dle potřeb jednotlivých zadavatelů po dobu 24-ti měsíců od podpisu ...
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - OCTANINE
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Fremanezumab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Léčivé přípravky s obsahem belimumabu - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Kardiaka 7 - Levosimendan, Landiolol
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální aplikaci s obsahem účinné látky levosimendan (ATC skupina C01CX08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Sacituzumab govitekan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sacituzumab govitekan
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Nivolumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Nivolumab 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD - Cenová nabídka.
Účinná látka TREPROSTINIL
Predmetom zákazky je dodávka liekov s účinnou látkou TREPROSTINIL a zapožičanie infúznych púmp s príslušenstvom pre podávanie účinnej látky podľa potrieb a nárokov pacienta. Podrobný opis predmetu zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
Radiofarmakum fluorocholine 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky Radiofarmakum fluorocholine (18F) 2022
LP pro muskuloskeletální systém - Sugammadex I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky sugammadex (ATC skupina V03AB35) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky léků - INFLECTRA 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou dodávky léčivého přípravku Inflectra - L04AB02.
Dodávky léčivých přípravků s kombinací účinných látek FENOTEROL a IPRATROPIUM
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek FENOTEROL a IPRATROPIUM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivé přípravky s obsahem IMMUNATE STIM PLUS
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BISULEPIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BISULEPIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ERDOSTEIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERDOSTEIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou GUAJACURAN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou GUAJACURAN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NIVOLUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NIVOLUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou VORIKONAZOL
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou VORIKONAZOL pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Antianemika III - Darbepoetin alfa
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky darbepoetin alfa (ATC skupina B03XA02) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.