Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DENOSUMAB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DENOSUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT v koncentraci 25 mg/ml 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT v koncentraci 25 mg/ml pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MESOCAIN 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MESOCAIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou KABOZANTINIB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KABOZANTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivé přípravky s obsahem rivaroxabanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem rivaroxabanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Antagonisté serotoninových 5TH3 receptorů  2023  -  sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL.
Benralizumab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NIVOLUMAB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NIVOLUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AB02 s účinnou látkou infliximab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AB02 s účinnou látkou Infliximab po dobu 2 let.
Dodávky léčivých přípravků s kombinací účinných látek FENOTEROL a IPRATROPIUM II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek FENOTEROL a IPRATROPIUM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivý přípravek ATC skupiny B02BB01 s účinnou látkou fibrinogen lidský
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny B02BB01 s účinnou látkou fibrinogen lidský po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny J05AP55 s účinnou látkou sofosbuvir a velpatasvir
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny J05AP55 s účinnou látkou sofosbuvir a velpatasvir po dobu 2 let.
Všeobecné antiinfekčné látky na systémové použitie a očkovacie látky pre nemocničnú lekáreň
Všeobecné antiinfekčné látky na systémové použitie a očkovacie látky pre nemocničnú lekáreň.
Průběžné nákupy vakcín pro Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody s vybraným Dodavatelem na dobu 48 měsíců. Dohoda upravuje způsob průběžného objednávání vakcín v rezortu Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra. Plnění bude prováděno podle potřeb Zadavatele. Zadavatel není povinen odebrat žádné určené množství vakcín. Cena vakcín zahrnuje i veškeré ostatní ...
Blinatumomab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Kontrasné látky pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica
Predmetom zákazky sú "KONTRASNÉ LÁTKY pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica RVO/2931/2022 obstarávateľom požadovanej špecifikácie, vrátane dodania na miesto určenia. Predmet zákazky je rozdelený na častí. Uchádzačovi sa umožňuje predložiť ponuku na celý predmet zákazky - na všetkých 12 častí, alebo len ...
Poskytovanie lekárnickej služby
Predmetom zákazky je zásobovanie nemocnice pre obvinených a odsúdených a ÚVTOS v Trenčíne, požadovaným sortimentom hromadne vyrábanými liečivými prípravkami, individuálne požadovanými liečivými prípravkami, dezinfekčnými a infúznymi roztokmi a biochemickými testami podľa požiadaviek odberateľa.
Léčivé přípravky s obsahem cemiplimabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cemiplimabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky 2023-2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 13 částí podle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Požadavky zadavatele ...
Monitory vitálních funkcí II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání centrálního monitorovacího systému pro I. Chirurgickou kliniku, odd. 62 dle přílohy ZD, minimální technické požadavky zadavatele včetně doplnění datových rozvodů na pracovišti. Součástí dodávky přístroje je i kompletní instalace, montáž, nastavení dle požadavků pracoviště a uvedení do provozu včetně ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Nivolumab II
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Nivolumab 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálníchpotřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem sekukinumabu 300mg
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem sekukinumabu 300mg po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem treosulfanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem treosulfanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu v kombinaci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pertuzumabu a trastuzumabu v kombinaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.