Léčivé přípravky s obsahem paklitaxelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem paklitaxelu ve formě nanočástic vázaných na albumin po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AA23 s účinnou látkou natalizumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AA23 s účinnou látkou natalizumab po dobu 2 let.
Infuzní roztoky II. - Roztoky chloridu sodného 0,9%
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky infuzních roztoků s obsahem 0,9 % chloridu sodného v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Imunoglobuliny proti hepatitidě B
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících lidský plazmatický protein ze skupiny imunoglobulinů proti hepatitidě B (ATC J06BB04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antidiabetika - inzulíny a kombinace V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupin antidiabetik (A10AE06, A10AE54) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Léčivé přípravky pro kardiovaskulární systém XV. - Entresto
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinné látky sakubitril a valsartan (ATC skupina C09DX04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Léky a spotřební zdravotnický materiál pro NUDZ
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka léků a spotřebního zdravotnického materiálu (dále také jen „SZM“) pro zajištění potřeb NUDZ.
FN Motol - Lipegfilgrastim
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lipegfilgrastim.
Nové lieky na onkológií
Predmetom zákazky zadávanej v DNS sú Nové lieky na onkológií pre potreby FNsP.
Léčivý přípravek ATC skupiny N01AB08 s účinnou látkou sevofluran
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny N01AB08 s účinnou látkou sevofluran po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny N05AX13 s účinnou látkou paliperidon
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny N05AX13 s účinnou látkou paliperidon po dobu 2 let.
LP s obsahem afliberceptu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky aflibercept
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PEGINTERFERON BETA-1A 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PEGINTERFERON BETA-1A pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivý přípravek ATC skupiny N02CD01 s účinnou látkou erenumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny N02CD01 s účinnou látkou erenumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC13 s účinnou látkou ixekizumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AC13 s účinnou látkou Ixekizumab po dobu 2 let.
FN Motol - Valganciklovir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Valganciklovir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
LP s obsahem pembrolizumabu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky PEMBROLIZUMAB
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou OSIMERTINIB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OSIMERTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
LP s obsahem desfluranu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky desfluran
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC05 s účinnou látkou ustekinumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AC05 s účinnou látkou ustekinumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L01XX35 s účinnou látkou anagrelid
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L01XX35 s účinnou látkou anagrelid po dobu 2 let.
Dodávky léčivých přípravků s kombinací účinných látek TRIFLURIDIN a TIPIRACIL 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek TRIFLURIDIN a TIPIRACIL pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ALECTINIB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ALECTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DEXAMETHASON a HYDROCORTISON 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DEXAMETHASON a HYDROCORTISON pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivé přípravky s obsahem linezolidu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem linezolidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.