Léčivé přípravky s obsahem dasatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dasatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem EKULIZUMABU II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku EKULIZUMAB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Dodávka léků - léčívá látka - NIRMATRELVIR a RITONAVIR - J05AE30
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky NIRMATRELVIR A RITONAVIR - J05AE30.
Léčivé přípravky s obsahem karboplatiny
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem karboplatiny po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Lekárske roztoky
Predmetom zákazky je dodávka tovaru "Lekárske roztoky" Perfúzny Histidín Tryptophan Ketoglutarat roztok pre multiorgánové uchovávanie a Irigačný roztok na rany NaCl
Krvné náhrady a prečisťujúce roztoky
Predmetom zákazky zadávanej v DNS sú Krvné náhrady a prečisťujúce roztoky pre potreby FNsP.
Léčivé přípravky s obsahem kyseliny aminolevulové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kyseliny aminolevulové po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem vorikonazolu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vorikonazolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
J05AB16 REMDESIVIR
REMDESIVIR/Injekční lahvička 100MG/1112 jednotek
Perfuzní roztoky III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kardioplegického roztoku SOLUTIO THOMAS CUM PROCAINO ARDEAPHARMA s pravidelným čtvrtlením závozem pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antianemika III. - Epoetinum theta
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky epoetinum theta (ATC B03XA01) v různých sílách pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PARACETAMOL i.v. II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! …………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PARACETAMOL i.v. 1000 mg pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv ...
Kardiaka
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků ze skupiny Kardiaka pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Náhrady plazmy - želatinové přípravky - Geloplasma I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky želatinových přípravků balených ve vaku používaných jako náhrada krevní plazmy (ATC skupina B05AA06) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Infuzní roztoky IV. - Voda pro injekce
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky aqua pro injectione v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Infuzní roztoky III. - Roztoky glukózy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky infuzních roztoků glukózy v PE lahvích pro použití u hospitalizovaných pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Rámcová dohoda na dodávky léků pro SLL JL
státní podnik Státní léčebné Lázně Janské Lázně
LP s obsahem dasatinibu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky dasatinib
Léčivé přípravky s obsahem tenofoviru disoproxilu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tenofoviru disoproxilu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem METHOXSALENU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem AVATROMBOPAGU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku AVATROMBOPAG, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem olaparibu - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Léčivé přípravky s obsahem infliximabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem infliximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem FOSTAMATINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku FOSTAMATINIB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem AKALABRUTINIBU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.