Léčivé přípravky s obsahem BOSUTINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku bosutinib, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace
Léčivé přípravky s obsahem fulvestrantu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem fulvestrantu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem DEFIBROTIDU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku DEFIBROTID, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Antianemika II. - Pegepoetinum beta
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky pegepoetinum beta (ATC B03XA03) v různých koncentracích pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky léků - COSENTYX 2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou dodávky léčivého přípravku Cosentyx 300 mg - L04AC10.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě s účinnou látkou Vedolizumab
Zadavatel požaduje dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Vedolizumab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě s účinnou látkou Ixekizumab
Zadavatel požaduje průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ixekizumab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě s účinnou látkou Golimumab
Zadavatel požaduje průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Golimumab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě s účinnou látkou Secukinumab
Zadavatel požaduje průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Secukinumab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě s účinnou látkou Ustekinumab
Zadavatel požaduje průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ustekinumab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě s účinnou látkou Infliximab
Zadavatel požaduje průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Infliximab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Dodávka radionuklidových generátorů, radiofarmak a kitů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků radionuklidových generátorů, radiofarmak a kitů určených k rekonstituci nebo spojení s radionuklidem do konečného radiofarmaka pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC či specifického léčebného programu (SPLP) v případě léčivých přípravků v České republice dosud ...
Selektivní imunosupresiva - Antithymocytární imunoglobulin V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky immunoglobulinum antithymocytarum cuniculum (ATC L04AA04) o koncentraci 20mg/1ml (2%) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky léků - RITUXIMAB 2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy_Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou dodávky léčivého přípravku Rixathon - L01XC02
Léčivé přípravky s obsahem valacikloviru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem valaciloviru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Antidiabetika VII
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupin anitidiabetik (A10BK01, A10BD15, A10BK02, A10BJ06) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Poptávám sirup na slazení
Sháním sirup místo cukru, jsem diabetik a nevím co mi pomůže a neublíží.Děkuji za radu.
Kontrastní látky 2023-2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků 3 ATC skupin dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 3 části podle jednotlivých ATC skupin dle specifikace v příloze č. 2 zadávací ...
Léčivé přípravky s obsahem temozolomidu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem temozolomidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem luspaterceptu -  sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Lieky ATC skupiny B02BD02
Lieky ATC skupiny B02BD02
Lieky ATC skupiny S01LA04
Lieky ATC skupiny S01LA04
LP s obsahem kladribinu  2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky kladribin
Infuzní roztoky pro Jihočeské nemocnice 2023
Předmětem zadávacího řízení v každé části je uzavření rámcové kupní smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na - dodávky Infuzních roztoků pro nemocnice Jihočeského kraje.