Přístroje 2022 - I. - část 6 - opakovaná
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístroje, popř. prostředku zahrnutého do projektu „Rozvoj a modernizace pracovišť navazujících na urgentní příjem Slezské nemocnice v Opavě“ s tím, že tato veřejná zakázka se týká dodávky, jež byla v původním zadávacím řízení označena jako část 6 v rámci veřejné zakázky Přístroje 2022 - I., ...
REACT-EU 98 - Dodávky elektrických odsávaček pro Krajskou zdravotní, a.s. II
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nových elektrických odsávaček, včetně příslušenství a zdravotnického spotřebního materiálu po dobu účinnosti rámcové dohody (24 měsíců) na jednotlivá oddělení všech odštěpných závodů zadavatele.
Diagnostické ultrazvukové přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v sídle zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 8 samostatných části ve smyslu § 35 a § 101 ZZVZ. Účastníci jsou oprávnění podat nabídku na každou část veřejné zakázky zvlášť, ...
Kardiovertery - ICD 2023
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky kompletního systému kardioverterů-defibrilátorů (dále jen ICD) pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Dodávka magnetické rezonance pro Nemocnici Nymburk s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace (vč. dodávky technologického projektu), instruktáž obsluhy a uvedení přístrojového vybavení do provozu, včetně nezbytných stavebních úprav, napojení na stávající systémy zadavatele, a to v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka monitorů životních funkcí včetně pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro monitorování životních funkcí včetně pozáručního servisu, doprava do místa určení, montáž, instalace a zprovoznění zdravotnického přístroje, odborná instruktáž, provádění bezplatného záručního servisu po dobu 2 let, provádění bezplatných preventivních prohlídek (BTK) a ...
Telemetrie pro kardiologické oddělení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků - přístrojů telemetrie pro kardiologické oddělení v Nemocnici Jihlava, tj. 2ks telemetrické centrální stanice a 48 ks telemetrická přenosná zařízení s příslušenstvím, vč. jejich montáže, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a poskytování periodické bezpečnostně technické kontroly ...
Centrální monitorovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrálního monitorovacího systému včetně pozáručního servisu pro Nemocnici Jindřichův Hradec a.s., pro CHIR.JIP a JPN.
Plicní ventilátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plicních ventilátorů pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Biologická srdeční chlopeň aortální pro středně staré pacienty
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek biologických srdečních chlopní aortálních pro středně staré pacienty pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka angiografického přístroje vč. následného servisu
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaný zdravotnický prostředek v sídle zadavatele, a následného full servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky.
Dodávky uzavřeného odběrového systému
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky uzavřeného odběrového systému po dobu 4 let.
Dodávka systému pro online extrakorporální fotoferézu včetně spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje pro online extrakorporální fotoforézu pro Aferetické oddělení Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, instalace, záručního servisu dle kupní smlouvy, dále opakovaná průběžná dodávka spotřebního materiálu po ...
Ošetrovateľské centrum pre projekt - Modernizácia praktického odborného vzdelávania v SZŠ v Skalici
Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky
Zdravotnícke trenažéry pre projekt - Modernizácia praktického odborného vzdelávania v SZŠ v Skalici
Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky
FN Ostrava - svítidla operační
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž operačních svítidel,, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci..
Dodávka lůžkového vybavení včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Monitorovací systém II
Předmětem zadávacího řízení je: - dodávka monitorovacího systému (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob (KICH), Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství (KIGOPL) a Interní gastroenterologickou kliniku (IGEK), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno, - poskytování ...
Dodávka a instalace kardioangiografického kompletu pro arytmologický sál, včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace kardioangiografického kompletu včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního kompletního (paušálního) servisu na dobu určitou. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD. Veřejná zakázka není rozdělena na části.
Stenty do tepen zásobující mozek II - Stenty Flow Diverter
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentů odklánějící průtok krve z mozkových aneuryzmat (stenty Flow Diverter) a mikrokatétrů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Lůžka
Předmětem veřejné zakázky, který zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: část 1 VZ: 90 ks lůžek elektricky polohovatelných vč. příslušenství a 90 ks pasivních matrací; část 2 VZ: 12 ks lůžek elektricky polohovatelných pro JIP s váhou vč. příslušenství a 12 ks pasivních matrací; část 3 VZ: ...
Spotřební materiál a pozáruční servis pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing
Předmětem veřejné zakázky uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing.
Stůl operační systémový včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 1 ks stůl operační systémový včetně příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Štrbinová lampa s elektrickým stolíkom
Štrbinová lampa s elektrickým stolíkom - 5 ks. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Opise predmetu zákazky, ktorý tvorí prílohu č. 1 Výzvy na predloženie cenovej ponuky. Podmienky účasti a podmienky dodania sú uvedené vo Výzve na predloženie cenovej ponuky a v návrhu kúpnej zmluvy, ktorá tvorí prílohu č. 4 Výzvy. Kritérium ...
CO2 laser pre dermatochirurgické a korektívne zákroky
CO2 laser pre dermatochirgické a korektívne zákroky pre oddelenie Dermatovenerológie. Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia, zaškolenie a záručný servis. Podrobnejšie technické parametre sú uvedené v časti Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.