Ventilátory pro invazivní i neinvazivní UPV
Předmětem plnění je dodávka pěti nových nepoužitých ventilátorů pro invazivní i neinvazivní UPV a čtyř nových nepoužitých transportních ventilátorů, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Sterilizační kontejnery COS - instrumentárium COS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: instrumentária COS vč. sterilizačních kontejnerů COS a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Dodávky SZM - Dodávky Elektrofyziologie VI. ablačních katetrů pro 3D mapování a ablaci
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to ablačních katetrů vč. příslušenství sloužících k mapování srdečních arytmií, potřebných k léčbě pacientů s poruchami srdečního ...
Sterilizátory pro Oblastní nemocnici Jičín
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu 2 ks parních 73l sterilizátorů, 1 ks parního 160l sterilizátoru a 1 ks horkovzdušného 222l sterilizátoru, to vše pro nové prostory novostavby pavilonu „A“ Oblastní nemocnice Jičín („ONJ“). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního ...
Mycí a dezinfekční automat laboratorního skla pro Oblastní nemocnici Jičín
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu 1 ks mycího a dezinfekčního automatu laboratorního skla pro nové prostory novostavby pavilonu „A“ Oblastní nemocnice Jičín (ONJ). Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 Zadávacích ...
ReactEU-98-KV_Monitorovací systém + centrála (OARIM)
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Monitorovací systém + centrála (OARIM)“ zahrnuje dodávku 4 ks monitorů vitálních funkcí, 4 ks multiparametrických modulů a 1 ks centrálního monitoru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
REACT-EU 98 - Skiaskopické RTG přístroje s C-ramenem pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru - dvou kusů RTG přístrojů na zdravotnické pracoviště Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Parenterální výživa IV. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu splňujících požadavky SÚKL
Parenterální výživa IX. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu splňujících požadavky SÚKL
Parenterální výživa V. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu
Parenterální výživa VIII. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu splňujících požadavky SÚKL
Parenterální výživa III. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu splňujících požadavky SÚKL
Odborná údržba mycích, dezinfekčních a sterilizačních přístrojů polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví
Předmětem plnění VZ je provedení odborné údržby mycích, dezinfekčních a sterilizačních přístrojů polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví dle přiložené zadávací dokumentace, čj, MO 269270/2023-551200.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou SEKUKINUMAB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou SEKUKINUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Spotřební materiál k Artroskopické věži včetně její výpůjčky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro operační výkony v rámci diagnostiky a léčby, kdy ze dvou bodových stupů pod kontrolou kamery lékař provádí ošetření různých typů poškození kloubů. Součástí předmětu plnění je výpůjčka artroskopické věže.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou GLATIRAMER 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou GLATIRAMER pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou OXACILIN 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OXACILIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivé přípravky s obsahem gentamicinu, mikafunginu a amikacinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gentamicinu, mikafunginu a amikacinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky spotřebního materiálu, nitrodřeňových hřebů a šroubů na zlomeniny proximálního humeru
Předmětem plnění VZ jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro osteosyntézu dvou až čtyř úlomkových zlomenin horního konce pažní kosti pro krátký hřeb a dále pro osteosyntézu příčných, krátkých šikmých a spirálních zlomenin diafýzy pažní kosti pro dlouhý hřeb. Více viz zadávací podmínky.
Odborná údržba obecných zdravotnických prostředků polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví
Předmětem plnění VZ je provedení odborná údržba obecných zdravotnických prostředků polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví II. dle přiložené zadávací dokumentace, čj. MO 252659/2023-551200.
REACT-EU 98 - Operační světla - Most, Rumburk
Předmětem této veřejné zakázky je dodání stropních operačních svítidel pro Nemocnici Most, o.z. a Nemocnici Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Pořízení vybavení pro nemocnici Rychnov nad Kněžnou I.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
REACT EU - vybavení centrální sterilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a servis: • první část veřejné zakázky - 2 ks prokládacích parních sterilizátorů, • druhá část veřejné zakázky - 3 ks prokládacích mycích a desinfekčních automatů vč. příslušenství s kapacitou každý 10-12 DIN sít
Monitorovací systém
Předmětem plnění je dodávka nových nepoužitých monitorovacích systémů pro oddělení intenzivní péče Nemocnice Jihlava, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Defibrilátor s monitorací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 7 ks defibrilátorů s monitorací včetně příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.