Zajištění sítě sociálních služeb typu sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi
Předmětem zakázky je zajištění poskytování sociální služby typu „sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi“ dle § 65 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o sociálních službách“ nebo „zákon č. 108/2006 Sb.“), a v souladu s dalšími ustanoveními zákona o sociálních službách a podle § 30 ...
Podpora sociálních služeb v Ústeckém kraji v období od 1. března 2013 do 31. prosince 2014
Bude se jednat o zajištění sociální služby nízkoprahová denní centra pro osoby bez přístřeší v lokalitách: Lovosice a Most.
Realizace terénních programů ve vyloučených lokalitách v Královéhradeckém kraji
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení dostupnosti služeb terénní sociální práce obyvatelům vyloučených lokalit a pomoc s integrací vyloučených osob do společnosti a na trh práce.
Rozvoj sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi ve vyloučených lokalitách kraje
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení dostupnosti sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi specificky zaměřené na rodiny žijící v sociálně vyloučených lokalitách
Poskytování sociální služby - intervenční centrum v Pardubickém kraji
Předmětem zakázky bude výběr dodavatele, který zajistí poskytování sociální služby intervenční centrum (dle § 60a zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) v Pardubickém kraji na období únor 2013 - prosinec 2014.
Poskytování sociální služby - azylové domy v Pardubickém kraji
Předmětem zakázky bude výběr dodavatelů, kteří zajistí poskytování sociální služby azylové domy (dle § 57 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) v Pardubickém kraji na období únor 2013 - prosinec 2014.
Poskytování sociální služby - domy na půl cesty v Pardubickém kraji
Předmětem zakázky bude výběr dodavatelů, kteří zajistí poskytování sociální služby domy na půl cesty (dle § 58 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) v Pardubickém kraji na období únor 2013 - prosinec 2014.
Zajištění a podpora služby sociální rehabilitace - bydlení - pro osoby s mentálním postižením
Zajištění a kontinuita poskytování služeb sociálního charakteru spočívajících v sociální rehabilitaci, zacílené na osoby s mentálním postižením, jejichž smyslem a účelem je rozvoj dovedností a péče o samostatnou domácnost, samostatná realizace sebeobslužných činností, rozvoj pracovních a sociálních kompetencí, a to ambulantní, případně terénní ...
Podpora a rozvoj integrace osob s mentálním postižením do společnosti v regionu Hradecko
Předmětem veřejné zakázky je zajištění poskytování služeb sociální rehabilitace, jejichž příjemci budou osoby s mentálním postižením, přičemž jejichž účelem je rozvoj pracovnách dovedností a sociálních kompetencí (nácvik pracovních dovedností, bydlení), a to ambulantní popř. terénní formou v regionu Hradecko
Podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na sanaci rodiny v Královéhradeckém kraji
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění zvýšení kapacity sociálních aktivizačních služeb pro rodiny zaměřených na sanaci rodin, jejímž cílem je předcházet, zmírnit nebo eliminovat příčiny ohrožení dítěte a poskytnout rodičům i dítěti pomoc a podporu k zachování rodiny jako celku.
Podpora a rozvoj sociální rehabilitace pro osoby se zrakovým postižením v Královéhradeckém regionu
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a rozvoj komunikačních dovedností u osob se zrakovým postižením se začleněním na rozvoj komunikačních dovedností, nácvik využívání náročných kompenzačních pomůcek např. čtecího zařízení pro nevidomé, ozvučeného telefonu, atd., a to ambulantní formou i terénní formou v Královéhradeckém kraji.
Zajištění a podpora sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Hradecko
Předmětem veřejné zakázky je podpora terénních služeb sociální rehabilitace pro integraci osob s duševním onemocněním do běžného života, se zaměřením na podporu sociálních dovedností a sociálních vazeb, podporu při využívání běžně dostupných služeb, zdrojů, a při hledání pracovního uplatnění v regionu Hradecko
Podpora sociálně aktivizačních služeb v oblasti komunitní práce v regionu Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění zvýšení kapacity v sociálních aktivizačních služeb pro rodiny v oblasti komunitní práce, jejímž cílem je podpora a posílení terénní složky práce a práce s celou rodinou v regionu Hradecko
Zajištění a podpora terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním
Předmětem veřejné zakázky je podpora terénních služeb sociální rehabilitace pro integraci osob s duševním onemocněním do běžného života, se zaměřením na podporu sociálních dovedností a sociálních vazeb, podporu při využívání běžně dostupných služeb, zdrojů a při hledání pracovního uplatnění v regionu Rychnovsko
Zajištění a podpora sociálně terapeutických dílen pro osoby s mentálním postižením
Předmětem plnění veřejné zakázky je dlouhodobá a pravidelná podpora osob s mentálním postižením prostřednictvím sociální pracovní terapie, jejímž smyslem a účelem je rozvoj pracovních a sociálních dovedností v regionu Královédvorsko
Zajištění a podpora sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Jičínsko
Předmětem veřejné zakázky je podpora terénních služeb sociální rehabilitace pro integraci osob s duševním onemocněním do běžného života, se zaměřením na podporu sociálních dovedností a sociálních vazeb, podporu při využívání běžně dostupných služeb, zdrojů a při hledání pracovního uplatnění v regionu Jičínsko.
Zajištění a podpora sociální rehabilitace zaměřená na nácvik pracovních dovedností
Předmětem veřejné zakázky je zajištění poskytování služeb sociální rehabilitace pro příjemce cílové skupiny osob s mentálním postižením, jejichž účelem je především rozvoj pracovních dovedností a sociálních kompetencí (práce v kolektivu, komunikace) těchto osob v regionu Náchodsko.
Zajištění a podpora služby sociální rehabilitace - nácvik pracovních dovedností
Předmětem veřejné zakázky je zajištění poskytování služeb sociálního charakteru, jejichž příjemci budou osoby s mentálním postižením, přičemž jejichž účelem je rozvoj pracovních dovedností a sociálních kompetencí (komunikace, práce v kolektivu) těchto osob, a to ambulantní formou v regionu Rychnovsko.
Sociální rehabilitace pro osoby s mentálním a tělesným postižením v regionu Novopacko
Předmětem veřejné zakázky je poskytování sociální rehabilitačních služeb osobám s mentálním a tělesným postižením se zaměřením na rozvoj pracovních dovedností a sociálních kompetencí (komunikace, práce v kolektivu) těchto osob.
Nastavení systému spolupracujících subjektů a zajištění služeb v Intervenčním centrum
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dostupných sociálních služeb v Intervenčním centru pro osoby v krizi a ohrožené kriminalitou v Královéhradeckém kraji
Podpora a rozvoj služeb v azylových domech pro matky s dětmi v regionu Náchodsko
Cílem veřejné zakázky je zajištění odpovídajících podmínek v oblasti bydlení a stabilizace stavu a rozvoji sociálních, rodičovských a finančních kompetencí v oblasti Náchodsko.
Podpora a rozvoj sociální rehabilitace pro osoby se zrakovým postižením v Královéhradeckém regionu
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a rozvoj komunikačních dovedností u osob se zrakovým postižením se zacílením na rozvoj komunikačních dovedností, nácvik využívání kompenzačních pomůcek a posilování dovedností při orientaci v běžném sociálním prostředí, a to ambulantní i terénní formou v Královéhradeckém regionu. Cílovou skupinou jsou ...
Zajištění a podpora sociálně terapeutických dílen pro osoby s mentálním postižením
Předmětem plnění veřejné zakázky je dlouhodobá a pravidelná podpora osob s mentálním postižením prostřednictvím sociální pracovní terapie, jejímž smyslem a účelem je rozvoj sociálních a pracovních dovedností v regionu Rychnovsko.
Podpora a rozvoj služeb v azylových domech pro matky s dětmi pro region Hradecko
Cílem veřejné zakázky je zkvalitnění práce sociálních služeb a zajištění odpovídajících podmínek v oblasti bydlení a stabilizace stavu a rozvoji sociálních, rodičovských a finančních kompetencí.
Podpora a rozvoj služeb v azylových domech pro matky s dětmi v regionu Trutnovsko
Cílem veřejné zakázky je zkvalitnění sociálních služeb azylového domu pro cílovou skupinu "matky s dětmi" se zachováním kapacity služeb v současném rozsahu.