Poptávám zakázkovou výrobu tyčí z pružinové oceli
Dobrý den, poptávám výrobu tyčí z pružinové oceli dle výkresové dokumentace v příloze. Počet 32 ks. Prosím nabídněte cenu a termín dodání od objednání.
Poptáváme dodavatele katodové mědi
Dobry den, hladam dlhodobeho partnera na dodavky katodovej medi CU Grade A 99, 9% minimálne. Zabezpeťčím denné odbery v objeme dva kamiony.
Trubky, armatury, Saudská Arábie
Hledáme východoevropské výrobce trubek a armatur z tvárné litiny, kteří mají zájem o obchodní sdružení v oblasti Středního východu.
Odlitky, obráběné díly, Indie
Naše firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2008 a zabývá se výrobou odlitků a přesných obráběných dílů ze slitin mědi, konkrétně dělová bronz, bronz, olověný bronz, olověný cínový bronz, cínový bronz, hliník, litina atd., podle požadavků a specifikací zákazníků. Jsme diverzifikovaná skupina firem provádějící smluvní výrobu, outsourcing a ...
Dodávka trubek - propoj KS Břeclav - PZP Tvrdonice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3236 běžných metrů ocelových trubek, všechny pro PN 73,5 v rozměrech DN 100 - DN 1000 pro vysotlaký plynovod na území České republiky.
Nikl, Pákistán
Poptáváme nikl (čistota min. 99,9%), rozměry 1"x1"x1" nebo 10"x10"x10".
Čisté kovy, Čína
Poptáváme vysoce čisté kovy. Čistota musí být větší než 99,99%. Granule nebo vločky.
ŠPANĚLSKO; Měděné katody
Potřebujeme pravidelně nakupovat měděné katody 99,99% kvality A (jakost elektrolytické mědi). Množství: 2.000 MT měsíčně. Bude-li kvalita a cena atraktivní, jsme ochotni podepsat roční smlouvu.
Poptáváme Cu mix
Poptáváme Cu mix, odběr po kamionu, výkupní cena LME-450x0,95%, platba ihned převodem po překontrolování materiálu.
Dodávka trubek - propoj KS Břeclav - PZP Tvrdonice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3236 běžných metrů ocelových trubek, všechny pro PN 73,5 v rozměrech DN 100 - DN 1000 pro vysotlaký plynovod na území České republiky.
VELKÁ BRITÁNIE; Ocel
Poptáváme ocel AISI 4340. 220 metrů o průměru 68 mm. 80 metrů o průměru 50 mm. 27 metrů o průměru 5 ". 10 metrů o průměru 3,750 ". Dodávka k nám do Velké Británie.
INDIE; Kovovýroba
Jsme kovovýrobní firma o kapacitě 250 tun měsíčně. Hledáme zájemce o využití našich zařízení a služeb.
MALAJSIE; Rtuť
Poptáváme dodavatele rtuti. Potřebuji vzorek.
TURECKO; Ocelové svitky
Poptáváme galvanizované ocelové svitky k tváření profilů mezi válci. Válcujeme různé velikosti podle objednávek.
INDIE; Drahokamy, šperky, bylinné výtažky
Jsme zástupci pro export-import drahokamů, šperků a bylinných léčivých surovin a bylinných výtažků. Obzvláště obchodujeme se všemi druhy polodrahokamů a drahokamů, šperků z ryzího stříbra a všemi bylinnými extrakty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými importéry, obchodními zástupci nebo distributory uvedených položek.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Hledám možnost výroby 2součástek z kovu,nejde prřímo o pružiny,ale součástky z kulatiny v průmětu pod 5 mm -1000 ks - trvalá spolupráce
NĚMECKO; Měď
Poptávám levně měď jakéhokoliv druhu.
NIGÉRIE; Dlaždice, mramor, ocel
Hledáme dodavatele dlaždic, mramoru, oceli.
Poptávám kovový odpad z výroby
Poptávám kovový odpad z výroby. Železo, ocel, nikl, chrom a jiné ve velkém množství. (10t měsíčně a víc)
KANADA; Svitky, cívky
Poptáváme za studena válcované svitky měkké / tvrdé, cívky s podkladovým nátěrem, za tepla válcované svitky, EG cívky, pozinkované svitky, Galvalume cívky z druhořadé oceli. Nabídněte prosím pro Pákistán / Indii / Bangladéš.
UGANDA; Stavební materiály
Ugandská nákupní a investiční komise (UPIC) hledá spolehlivé a schopné dodavatele, kteří jsou schopni zvládnout dodávky a dlouhodobé smlouvy těchto komodit: - stavební materiály (cement, železné tyče, krytinové plechy).
INDIE; Kovy, speciální slitiny
Jsme dodavatelé a exportéři železných a neželezných kovů a speciálních slitin jako beryliová měď, titan, lodní mosaz, hliníkový bronz, fosforový bronz, mosaz, měď, nerezová ocel, ve všech tvarech a velikostech. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. www.specialmetalalloys.net
INDIE; Nerezová ocel
Poptáváme pravidelně nerezovou ocel 304 a 316, nerezové plechy a svitky. Můžete nabídnout rozměry, tloušťku a kvalitu, které jsou k dispozici. Jsme jedním z předních prodejců a dodavatelů nerezové oceli na místním, vnitrostátním i mezinárodním trhu, sídlíme v Bombaji v Indii.
Nákup mědi do státních hmotných rezerv
nákup Mědi CU Grade A 99,97%
INDIE; Feroslitiny
Jsme exportér, importér, poskytovatel služeb, zprostředkovatel různých minerálů, slitin železa, kovů, oceli, trubek atd. Pracujeme jako zástupce indických výrobců feroslitin: - feromangan - silikomangan - ferochrom HC - ferosilicium - SiMg Fe a další. Dodáváme nejlepší kvalitu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.