Dodávky tyčí (rámcová kupní smlouva)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tyčí, jejichž bližší technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 návrhu rámcové kupní smlouvy (Technická specifikace a ceník). Návrh rámcové kupní smlouvy je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Poptáváme informace k technologii válcování ozubení
Dobrý den, prosím o zaslání informací k technologii válcování ozubení. Čím více podkladů a zdrojů, tím lépe (minimálně 4-5). Děkuji
Stříbrné pruty, Německo
Mám zájem navázat spolupráci s firmou, která optimalizovala výrobu stříbrných prutů (30,- kg) : "způsobilých k puncování".
Ocelové plechy, železné tyče, Nigérie
Hledáme výrobce ocelových plechů a železných tyčí.
Poptávám hutní materiál
Dobrý den, poptávám hutní materiál: - jekl 80x80x8 EN10210 24m - jekl 70x40x4 EN10219 18m - trubka 70x6,3 St-52 12m - trubka 80x5 St-37 přesná 120m - trubka 70x7 St 37-2 přesná 24m
Poptáváme dodavatele instalačního materiálu
Dobrý den, máme zájem o velké množství topenářského a instalatérského materiálu. Můžete nabídnout zboží do celkového objemu až 15 milionu Kč, potřebujeme velmi výraznou slevu oproti velkoobchodním cenám. Můžete nabídnout i doprodeje za 10-20% ceny. s úctou Konrád Dušan
Kuchyňská dvířka, kování, Indie
Hledáme kvalitní dodavatele kuchyňských dvířek a příslušenství a kování pro kuchyně.
Železné, neželezné kovy, slitiny, Indie
Jsme dodavatelé a exportéři železných a neželezných kovů a speciálních slitin jako berylliová měď, titan, námořní mosaz, hliníkový bronz, fosforový bronz, mosaz, měď, nerezová ocel, všech tvarů a rozměrů. Sortiment na našich webových stránkách www.specialmetalalloys.net. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Náhradné diely - obruče kolies električiek
Obruč kolesa vyrobená valcovaním z nelegovanej ocele podľa technického výkresu v prílohe č. 1. súťažných podkladov Kvalita materiálu je oceľ triedy B6 podľa UIC 810-1:2003, (pôvodne ČSN 12063.7)
Hutní výroba, Indie
Od českých firem poptáváme následující: - kovovýroba, montáž konstrukcí pro rafinerie a petrochemický průmysl, - výroba, svařování a montáž svitků uhlíkaté / legované / nerezové oceli pro průmysl ropy a plynu a rafinerie, - dodavatelé výrobních zařízení, - dodavatelé potrubních materiálů - trubky / tvarovky / příruby / železářské výrobky / ...
Výskumný materiál - oceľové bloky kvadrát 200 x 200 mm
Predmetom zákazky je výroba, skúšanie a dodávanie legovaných oceľových blokov kvadrátu 200 x 200 mm z legovaného materiálu na báze 9%Cr-2%W pre výrobu bezšvíkových oceľových rúr.
Poptáváme pásovou ocel
Poptáváme: ocel pásová (planžeta), mat. 12071.60, ČSN 425350.41 nebo obdobný materiál 6 x 0,3 mm - 30 kg 8 x 0,3 mm - 30 kg
Fitinky, trubky, Pákistán
Hledám výrobce fitinků z PPRC typu 3 a PPRC trubek na horkou a studenou vodu, kteří mají zájem exportovat své výrobky do Pákistánu.
Poptávám přírubovou tvarovku
Poptávám: - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/100 PN 16 - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/150 PN 16 - litinová hrdlová tvarovka s přírubou E DN 600 natural PN 16.
Poptávám dodavatele taženého drátu
Poptávám drát tažený, průměr 9 mm, jakost S235JO, ve svitcích. Předpokládaný roční odběr 100 tun.
Produkty oceláren, Saudská Arábie
Rád bych spolupracoval s renomovanými evropskými ocelárnami nebo obchodníky a prodával jejich výrobky v regionu Saúdské Arábie a sousedních zemí Perského zálivu. Protože mám dobré obchodní kontakty s prodejci oceli a koncovými uživateli, mohu představit a prodávat jejich produkty na tomto trhu.
Poptáváme ocelovou bezešvou trubku
Poptáváme ocelovou bezešvou trubku, d - 100, D - 108 - 110, L - 1 200, vnitřní průměr hladký, běžné kvality
Svitky, desky, plechy, Bangladéš
Jsme přední obchodní společnost v Bangladéši, zabýváme se obchodem s ocelí od roku 1975. Poptáváme níže uvedené ploché válcované výrobky s balicím listem a fotografiemi. Poptáváme svitky, desky, plechy - za tepla válcované svitky, HRPO, - pokovené a elektricky pokovené, - s podkladovým nátěrem, - pozinkované / galvalum, - HR hřebínkové ...
Feroslitiny, Čína
Jsme čínská firma specializující se již několik let na feroslitiny. Dobrá kvalita a konkurenční ceny. Rádi bychom navázali obchodní spoluráci s odběrateli.
Nerezové plechy, svitky, desky, Indie
Jsme firma Chrome Exim z Mumbai v Indii, přední dodavatel a obchodník s nerezovými svitky, plechy, deskami. Nakupujeme zásoby od různých obchodních zástupců a závodů po celém světě. Jsme známá a zavedená skupina na indickém trhu kovů již 30 let. V současné době naléhavě poptáváme následující nerezové svitky, plechy a desky. Pošlete nám prosím ...
Mosazné, ocelové trubky, Bangladéš
Poptáváme mosazné trubky a bezešvé U-trubky z nízkouhlíkové oceli tažené za studena pro výměník.
Konstrukční ocel, Korejská republika
Poptáváme konstrukční ocel S275J0 na trubky a kolena. Prosíme o sdělení ceny včetně dopravy, případně zda má vaše firma pobočku v Koreji.
Ocelový plot, vrata, Německo
Prosím o nabídku na plot z ušlechtilé oceli v délce asi 17 m (výška 0,8 m) včetně vstupních vrat o šířce 2 m. Montáž plotu se uskuteční ve vlastní režii.
Hledáme dodavatele bankovního zlata.
Hledáme dodavatele bankovního zlata. Odběr ve velkém množství
Ocelové tyče, Egypt
Náš zákazník naléhavě potřebuje speciální oceli. Jedná se o velký tendr. Zahrnuje různé druhy materiálů: C45 ploché, kulaté a čtvercové tyče, 41Cr4 ploché tyče, 16MnCr5... Pošlete prosím svoji e-mailovou adresu, abychom vám mohli poslat plnou specifikaci.