Poptáváme dodavatele měděných katod
Poptáváme dodávky Cu katod jednotlivě po kamionech. Platba on-line bankovním převodem při převzetí materiálu.Pravidelná spolupráce.
Dodávky tryskacích materiálů II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tryskacích materiálu, v rozsahu a v provedení podle specifikace obsažené v příloze č. 2 - technická specifikace a ceník – příloha č. 1 návrhu rámcové smlouvy. Závazný návrh rámcové smlouvy je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace.
Rtuť, Španělsko
Naše společnost je přímý výrobce, velkoobchod/ dodavatel kovů v Burgos ve Španělsku. Např. stříbrná bílá kovová rtuť, kapalná stříbrná bílá rtuť, čistá kapalná rtuť, stříbrná kapalná rtuť, červená rtuť 99,99% atd. Naše rtuť pochází z EU a specializujeme se na tento obor již několik let s výbornou a dobrou kvalitou za rozumnou cenu. Rádi bychom ...
Měděné produkty, Togo
Poptáváme měděný prášek, izotop mědi, měděné katody.
Dodávka trubek DN 700 2014-2015
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5436 metrů ocelových trub DN 700.
Poptávám hlubokotažný plech
Poptávám hlubokotažný plech DC04 - výpalky o průměru 135mm. Tloušťka materiálu 0,9mm. Počet ks: 200.000/měsíc. Svitky tohoto plechu (DC04) - tloušťka 0,9mm, šíře více jak 135mm a méně než 140mm, návin a množství dohodou. Pro více informací mne prosím kontaktujte.
Dodávka trubek DN 700 2014-2015
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5436 metrů ocelových trub DN 700.
Měděné katody, Tanzánie
Jsme společnost se sídlem v Kongu a máme obchodní pobočku v Tanzanii. Prodáváme měděné katody o čistotě 99,99%. Množství = 800 Mt. Hledáme kupce v ČR.
Poptáváme nerezové svitky
Poptáváme materiál 210 x 1,5 - svitek nerezový 1.4512 , min 6 tun - tolerance šíře: -0,5+0mm - pokud není uvedeno jinak!- max hmotnost svitků na paletě 1,9t - vnitřní prům. 508mm - max vnější prům. 1200mm.
Kovy, cement, SAE
Jsme obchodní společnost v Dubaji, obchodujeme s různými výrobky a položkami včetně potravin i nepotravinářského zboží. Hledáme dodavatele kovů, tj. měděných katod, měděné rudy, měděného šrotu a dalších kovů. Také hledáme dodavatele cementu třídy 42,5.
Poptávám obaly na konzervy, vč. víček
Poptávám obaly na konzervy + víčka velké i malé. Prosím o cenovou nabídku i jaké musí být objednané množství.
Poptáváme ocelový svitek
Poptáváme ocelový svitek 22x6 mm - 11.416.2 - 8 tun (13.7 km) Spěchá!
Hliníkové profily, Dánsko
CMN Group Dánsko prodává hliníkové profily libovolných rozměrů a délky. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Trubky, vrtné soupravy, příruby, Pákistán
Máme zájem o spolupráci s výrobci a dodavateli trubek z oceli API, vrtných souprav, přírub vhodných pro průzkum ropných polí.
Ocel, Pákistán
Poptáváme ocel - CRC, HRC, nerezovou, Alu ocel.
Potravinářské produkty, krmiva, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli zboží jako koření, potraviny a krmiva, obilí z Indie, wolfram z Rwandy, přírodní med z Maďarska. Máme obchodní společníky v důležitých zemích. Také hledáme spolupracovníky ve střední a jižní Evropě, abychom rozšířili své podnikání. Naše produkty můžete vidět na www.imexforex.weebly.com.
Poptáváme trubky
Poptáváme trubky 60,3 x 5, mat. 12022.1, cca 60 tun.
Mosazné komponenty, Indie
Jsme výrobci mosazných soustružených komponent podle specifikace zákazníka. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Pro více informací prosím navštivte www.shivombrass.co.in. Můžete také poslat poptávku s nákresy, zaručujeme rychlou odpověď a cenovou nabídku.
Měděné katody, Kongo
Jsme firma se sídlem v Kongu a máme obchodní pobočku v Tanzanii. Prodáváme měděné katody o čistotě 99,99%. Množství 650 Mt. Hledáme odběratele v ČR. Můžeme také dodávat zlaté nugety v malém množství a coltanovou rudu.
Metalické vlákno na výrobu vláknobetónových kontajnerov
Predmetom zákazky je dodávka metalického vlákna (Fibraflex FF30L6ZZ, alebo ekvivalentu), ktoré slúži na výrobu vláknobetónových kontajnerov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Kovové lité a svařované díly, Čína
Jsme čínská firma Shanxi OMK Machinery and Equipment ltd., máme mnoho podřízených závodů. Dodáváme především hliníkové gravitačně lité, lisované a protlačované díly, železné a ocelové lité díly, svařované dílce, kované dílce a díly strojů zahraničním zákazníkům podle jejich zaslaných výkresů a vzorků. Velmi rádi bychom navázali obchodní vztahy s ...
Olověné ingoty, Indie
Poptáváme přetavené olověné ingoty o čistotě 98%. Hledáme výrobce nebo exportéra, který má předchozí exportní zkušenosti. Požadované množství: 200 t jako zkušební objednávka.
Poptáváme barevné kovy
Poptáváme nákup: wolframu,titanu,niklu
Strojírenské komponenty, výkovky, Indie
Jsme výrobci výkovků a hotových komponent, jako jsou montážní celky, montážní podskupiny, ozubená kola, poloosy, pastorky talířových kol, neozubené předměty jako páky, spojovací články, adaptéry, tažné koule atd. Dodáváme různým OEM (výrobci traktorů a užitkových vozidel) v Indii, exportérům a indické obraně. Máme 7 závodů v severní a střední ...
Poptávám drobné nerezové piliny
Poptávám drobné nerezové piliny.