Dodávka zemného plynu naftového pre objekty Psychiatrickej nemocnice Hronovce
Predmetom zákazky je dodávka zemného plynu formou združenej dodávky na zmluvné obdobie od 1.1.2011 do 31.12.2011 v dohodnutom ročnom množstve a čase do hore uvedených odberných miest Odber zo sieti rozvodu zemného plynu v kategorii strednýodber vo výške 294000 - 308000 m3, maloodber na odbernom mieste lekáreň vo výške 2200 - 2400 m3 a maloodber ...
Poptáváme pohonné hmoty pro čerpací stanici
Prodej a doprava dieselu v kvalitě Verva na soukromou čerpací stanici ve Zlínském kraji.
INDIE; Ropa
Poptáváme ropu, dodavatele, který může nabídnout nejlepší materiál spolehlivé kvality k prodeji v Indii, na provizi. Zájemci, pošlete nám prosím specifikace produktů se všemi podrobnostmi, obchodní podmínky a nabídněte provizi.
Motorová nafta, oslobodená od spotrebnej dane, pre Slovenský vodohospodársky podnik, štátny podnik
Motorová nafta, oslobodená od spotrebnej dane, CPV 09134100, bude dodaná na tankovacie plavidlo Gbely, (cisternový čln), v prístave Slovenského vodohospodárskeho podniku, štátny podnik, Odštepný závod Bratislava, Závod Dunaj, Vlčie hrdlo 82, 824 19 Bratislava. Dodávka motorovej nafty, CPV 09134100-8, spĺňajúcej požiadavky normy STN EN 590, vrátane ...
Dodávka zemního plynu pro Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst jednotlivých pověřujících zadavatelů, jež jsou uvedena v příloze č. 3 této zadávací dokumentace (dále jen dodávka) zájemcem s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na zájemce podle ...
Dodávka zemního plynu pro město Moravská Třebová
Věřejná zakázka na dodavatele zemního plynu.
Predmetom zákazky je dodávka motorovej nafty
Dodávka motorovej nafty 200 000 litrov Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 176 660,0000 EUR
KAMERUN; Ropné produkty
Jsme nákupní agent nebo zástupce pro odběratele ropy a ropných produktů z celého světa. Hledáme ke spolupráci kupce, obchodníky nebo zprostředkovatele s ropou a ropnými produkty.
NIGÉRIE; Ropné komodity
Hledáme českou firmu, která má zájem o obchodování s ropnými komoditami v Africe. Mám dobře připravený podnikatelský plán s atraktivním výnosem.
Letecký benzín
Predmetom obstarávania je dodanie 130 000 l leteckého benzínu s nominálnym oktánovým číslo 100 MM. Je neprípustné, aby obsah TEO prekročil hodnotu 0,06% objemových (tj. 2.27 ml TEL/US gal). Letecké palivo musí zodpovedať špecifikácií MIL - G - 5572-F. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 182 000,0000 EUR
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Nafta, benzín
Jsme obchodní firma s naftovými produkty, benzínem. Nabízíme D2 DIESEL OIL GOST a MOGAS (super). Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Motorová nafta na období 2010-2011
Dodávka letní a zimní motorové nafty dle ČSN EN 590 v objemu cca 985 000 litrů na období od 1. 10 2010 do 30. 9. 2011 s návozem prostředky dodavatele.
GHANA; Zpracování ropy a plynu
Hledáme obchodní partnery nebo firmy z České republiky pro projekty těžby a zpracování ropy a plynu v Ghaně.
GHANA; Investice do zemědělství a těžby
Jsme mezinárodní obchodní organizace, importní a exportní zástupci, zástupci výrobců, vládní dodavatelé, dodavatelé smíšeného zboží a průmyslového zboží. Hledáme investory / partnery v následujících oblastech: - zemědělství. - těžba ropy a zemního plynu
INDIE; Zpracování nafty a plynu
Jsme vysoce profesionální v oblasti výzkumu, výroby a zpracování nafty a plynu. Máme tým talentovaných a velmi zkušených inženýrů a profesionálů, kteří se podílí na výzkumných projektech zpracování uhlovodíku, na vytváření softwarové simulace... Rádi bychom představili software vyvinutý našimi inženýry Vapor-Liquid Equilibrium (kapalina-pára ...
RUMUNSKO/ITÁLIE; Ropné produkty
Poptávám přímé kontakty na rafinerie za účelem nákupu ropných produktů (ne zprostředkovatele).
EGYPT; Obchodní spolupráce
Jsme všeobecná obchodní společnost sídlící v Egyptě. Sektory trhu, se kterými spolupracujeme: výroba elektrické energie, ropný a plynárenský průmysl, cementářský průmysl. Naším polem působnosti je zajišťování náhradních dílů potřebných pro O&M v uvedených oblastech. Hledám obchodní partnery, kteří mohou zpracovávat požadavky mých zákazníků v ...
EGYPT; Technologie ropného průmyslu
Egyptská firma GAPESCO se zabývá ropným průmyslem. Hledá zahraniční firmu ke vzájemné spolupráci v oblasti technologie ropného průmyslu.
SRÍ LANKA; Ropné produkty, rostlinný olej
Vyvážíme pravidelně mnoha zahraničním odběratelům ropné produkty, D2. CST180, ruskou míchanou surovou ropu, JP54, LPG, LNG, močovinu a asfalt 60/70 a 80/100. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Rovněž vyvážíme rostlinný olej (řepkový a palmový) podle norem EU.
GHANA; Ropa, nafta
Máme na prodej surovou ropu a naftu, jako je motorová nafta, kerosinový olej a další ropné produkty ve velkém množství. Hledáme odběratele.
NIGÉRIE; Ropa
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli ropy z Nigérie.
PÁKISTÁN; Obchodní zastoupení v Pákistánu
Jsme v prodejcem pro různé firmy. Hledáme firmy, které mají zájem prodávat své výrobky v Pákistánu. Zajišťujeme jim plnou spolupráci. Máme zájem o firmy z oborů strojírenského zboží, ropy a zemního plynu a pod.
KAMERUN; Ropa, řezivo
Vyvážíme ropu D2 a řezivo. Hledáme obchodní spolupráci s distributory.
EGYPT; Ropa, auta, ocel, reality
Máme zájem o navázání dlouhodobého obchodního vztahu v některé z následujících oblastí: ropné produkty, automobilový průmysl, ocelářský průmysl, reality a cestovní ruch.
SRÍ LANKA; Nafta, bio diesel, zemědělské plodiny
Jsme firma zabývající se importem-exportem, registrovaná vládou. Prodáváme surovou naftu D2, dále surový palmový olej, sojový a řepkový olej ve velkém množství, vše v bio kvalitě, bio diesel. Dále prodáváme žlutou a bílou kukuřici, žluté sojové boby původem z Brazílie, Argentiny.