Poptávám trapézový plech
Sháním trapézový plech, povrchová úprava barva černá, výška profilu cca 4cm, síla mat.cca 5mm.
Hledáme distributory hutního materiálu
Jsme výrobci nerezové oceli, monelu, inconelu (niklové slitiny), dále vyrábíme potrubí a bezešvé svařované trubky pro chemický, petrochemický a plynařský průmysl. V případě požadavku na tyto výrobky nás kontaktujte.
Poptávám výrobu lišt
Poptáváme výrobu a dodání lišt: 400 ks lišta HB-5000, materiál ocelový plech o síle 2 mm jakosti 11373, povrchová úprava galvanický zinek; 400 ks vodící lišta, materiál ocelový plech o síle 3 mm jakosti 11373, povrchová úprava žárový zinek. Výkresy pošleme na vyžádání.
Poptáváme použité kovové sudy
Použité sudy Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám granulovaný zinek
Sháním 0,5 gramu granulovaného zinku. Uherský Brod.
Poptávám ocelovou spojku na řemen
Poptávám ocelovou nebo drátěnou spojku na plochý kožený řemen o šířce 100 mm.
Poptávám bronz CuSn6
Poptávám dodání 5kg bronzi CuSn 6, ve formě pásu tloušťky 0,7 mm a šířky cca100 mm.
Poptáváme dodávku hliníku
Hledáme firmu zabývající se prodejem hutního materiálu z neželezných kovů. Poptáváme tímto u Vás hliník kruh 90 jakost AlMgSi1 (15m).
Odkoupíme použité kovové sudy
Použité sudy Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme dodávky oceli, 175 tun
Dobrý den, Poptávám 175 tun oceli T30x30x4 S235 Termín dodání : od 15.7.08 20-40t a potom každý týden až 14 dní podle dodaného množství, případně celé množství najednou. Cenu uveďte v EUR/t CPT Chlumec n. Cidl.
Poptáváme kruhovou ocel, jakost 16420
Koupíme ocel kruhovou v jakosti 16420. Množství: 3 m nebo 3 x 1 m
Poptávám výrobce hliníkové folie
Poptávám firmu vyrábějící obaly z hliníkové folie.
Poptáváme knoty a kalíšky na svíčky
Poptáváme dodavatele hliníkových kalíšků na svíčky, dodavatele umělohmotných kelímků na hřbitovní svíčky a knotů ke svíčkám.
Hledáme dodavatele železář. zboží
20080104039; Švédská firma hledá dodavatele soustružených součástí: šroubů, matic, elektromotorů, výlisků z plastů a kovů a desek kabelových obvodů. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptávám 9 metrů válcovaného plechu
Poptávám válcovaný plech 9 x 2,70 m, tloušťka 3 mm. Praha a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Metalurgická fa. hledá spolupráci
20071221012; Bosenská firma zabývající se importem/ exportem, velkoobchodem a maloobchodem v oboru metalurgie železa nabízí/ poptává služby obchodního zprostředkování a joint venture. Firma má dlouholeté zkušenosti s obchodováním v oboru metalurgie železa. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB ...
Sháníme nádrž Bencalor na pohonné hmoty
Sháním půjčovnu nebo prodejce nádrže Bencalor pro pohonné hmoty.
Poptávám dodavatele Alu folií
Hledám v Čechách firmu, která se zabývá odvíjecími hlinikovými foliemi.
Výrobce kovových dílců hledá spolupráci
20071226029; Portugalská firma, zaměřená na výrobu zakázkových kovových dílců, konstrukcí, průmyslovou údržbu, mechanické opravy a distribuci průmyslového plynu, hledá technologickou a výrobní spolupráci a má zájem se stát obchodním zprostředkovatelem. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno ...
Výrobce kovových dílů hledá spolupráci
20071220060; Maďarská firma zabývající se výrobou kovových dílů a zpracováním kovů nabízí své kapacity pro subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptávám distributory kovů
Máme zájem importovat nikl, cín a zinek a jejich sloučeniny.
Hledáme odběratele ocelových konstrukcí
20071207006; Německá firma pracuje v oboru ocelových konstrukcí a konstrukce vozidel, hlavně v následujícím: - ocelové konstrukce - regály pro přívěsy - svařovaná zařízení - komponenty svařované laserem - speciální obruby - montážní podskupiny. Firma hledá nové zákazníky, kteří mají zájem o tyto výrobky a služby. Nabízí subdodavatelské smlouvy. ...
Hledáme distributory kovového zboží
20070928012; Estonská firma založená v roce 2006 a obchodující se schody, zábradlím a markýzami hledá spolupracující partnery jako obchodní zprostředkovatele. Firma také nabízí své služby jako obchodní zprostředkovatel. Rovněž si přeje založit joint-venture. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB ...
Hledáme dodavatele nerezové oceli
20070918016; Maďarská firma specializovaná na lití oceli nabízí subdodávky. Hledá dodavatele nerezové oceli, Ni- a Co- slitin pro slévárny. Subdodávky, dodávky odlitků litých na vytavitelný model výrobcům strojů a zařízení, čerpadel a ventilů, petrochemických zařízení, zařízení na zpracování potravin, přístrojové techniky, energetických zařízení ...
Poptávám hutní materiál, hliníkové profily
Poptávám hutní materiál. Hliník ENAW 3103-H18 rozměr 60x50, plochý profil, množství cca 10 m.