GHANA; Hliníkové kotouče
Poptávám hliníkové kotouče pro výrobu kuchyňského náčiní a potřeb pro domácnost.
SRBSKO; Výrobky z neželezných kovů
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli výrobků z neželezných kovů, jako jsou měděné trubky, měděné kapilární trubičky, měděné a mosazné pásy, fólie, kotouče atd.
GRUZIE; Olověné ingoty
Hledáme odběratele olověných ingotů, obsah olova v ingotech 96%, přímo z hutní pece.
BENIN; Potraviny, kokos, kakao, zlatý prach
Jsme jedním z předních dovozců v Beninu s mnohaletými zkušenostmi. Poptáváme mořské plody, konzervované potraviny, nápoje, sušenky, pivo v plechovkách, džusy, sušené mléko, vejce v prášku, minerální vody. Také hledáme odběratele pro zlatý prach, zlaté pruty, kokos, kakaové boby a kakao, kešu ořechy a zázvor.
SRBSKO; Olověné ingoty
Hledáme odběratele olověných ingotů 99,98%.
SRÍ LANKA; Papírové a ocelové výrobky
Jsme obchodní firma na Sri Lance a hledáme dodavatele papírenských výrobků a výrobků z oceli. Zejména máme zájem o následující zboží: papírové výrobky: mediánový papír, duplex karton lakovaný, křídový papír, bezdřevý papír, novinový papír. Ocelové výrobky: za tepla válcované desky z měkké oceli, válcovaný drát z měkké oceli, plechy válcované ...
PÁKISTÁN; Surové železo, textílie, cement
Poptáváme surové železo. Vyvážíme textilie, cement různé jakosti. Hledáme obchodní spolurpáci.
UGANDA; Měděné katody, ruda, zlatý prach
Hledám odběratele měděných katod, měděné rudy a zlatého prachu.
INDIE; Kazivec, cihly, ropný koks
Jsme předním indickým vývozcem, který již od roku 1974 obchoduje s minerály a kovy, železnou rudou, železnými a neželeznými slitinami, chemikáliemi atd. Můžeme dodávat kazivec v kusech, žáruvzdorné cihly a kalcinovaný ropný koks. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; CNC obráběné díly
Hledáme odběratele CNC obráběných dílů.
EGYPT; Ocelové plechy
Náš zákazník naléhavě potřebuje asi 1150 ks ocelových plechů 3CR12. Materiál 1.4003.
GHANA; Zlatý prach
Máme na skladě velké množství zlatého prachu na prodej. Naše ceny jsou příznivé, kontaktujte nás pro více informací.
PÁKISTÁN; Železná ruda
Pracujeme s pákistánskou ocelí. Hledáme společnosti, které mohou dodávat železnou rudu.
INDIE; Železná ruda, bauxit...
Jsme indická firma obchodující s železnou rudou, bauxitem, cementem, cukrem, odpady, minerály atd. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Zlatý prach
Malá těžební firma z Ghany nabízí k prodeji naplavený zlatý prach. Má zájem o navázání seriozní obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Ocelové, kovářské výrobky
Hledáme obchodního partnera, který by obchodoval s našimi výrobky. Zabýváme se veškerými slévačskými a kovářskými pracemi. Vyrábíme ozubená kolečka, převodovky, řemenice, výrobky na přenos energie, ocelové zařízení jeřábů a mnoho dalších.
TANZÁNIE; Drahokamy, polodrahokamy, minerály
Naše společnost se zabývá těžbou všech druhů drahokamů, polodrahokamů a minerálů v naší zemi. Hledáme obchodní spolupráci v oblasti těžby nebo marketingu všech našich produktů. Hlavní drahokamy, kterými se zabýváme, zahrnují ametyst, apatit, akvamarín, citrín, iolit, měsíční kámen, peridot, spinel, rodolit, červený granát, zelené a žlutý ...
INDIE; Slída, kovové odlitky
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců slídových šupin, slídových bloků, štípané slídy, slídového odpadu, slídového prášku, slídových destiček.atd. Jsme firma KAMARHATTY JUTE MILL a zabýváme se zpracováním juty. www.kamarhatty.com. Také obchodujeme s kovovými výlisky a měděnými odlitky. Naše webové stránky pro slídu budou spuštěny v ...
GUINEA; Nerosty, zlato, zemědělské výrobky
Jsme obchodní zástupci zde v Západní Africe, zastupujeme těžební, investorské, prodejní i nákupní firmy s africkými výrobky jako zlato, drahokamy, živec, jíl, trumalín, bauxit a železná ruda. Také se podílíme na obchodování se zemědělskými výrobky jako kešu ořechy, burské ořechy, palmový jedlý olej atd. Hledáme obchodní partnery, kteří by ...
PÁKISTÁN; Měděná a hořčíková ruda
Jsme skupina firem pracujících v oboru dodávek mineralů a kovů pocházejících ze severní oblasti a Baluchistanu / Pákistán. Jsme schopni dodávat: (1) měděná ruda (Cu) od 9% do 35% (2) hořčíková ruda / chromit atd. Také můžeme dodávat drahokamy a polodrahokamy původem z Pákistánu / Kašmíru a Afghánistánu. V současné době dodáváme některým ...
INDIE; Nerosty, kovy, slitiny
Jsme přední exportéři nerostů a kovů, železných a neželezných slitin jako fluorit, pálený ropný koks, železná ruda, jiné rudy, surové železo atd. Hledáme obchodní spolupráci.
SRBSKO; Příslušenství k oknům
Jsme srbská firma, vyrábíme okna z PVC. Chtěli bychom nakupovat příslušenství oken. www.pvcinzinjering.co.rs
GHANA; Zlatý prach, diamanty
Jsme malá těžební skupina, dolujeme zlatý prach a diamanty. Část našich členů je umístěná v Ghaně, ostatní v zemích západní Afriky. Hledáme spolehlivé odběratele za účelem dlouhodobé spolupráce.
INDIE; Měděné díly
Jsme výrobci a dodavatelé měděných pásů, drátů, přípojnice, rotorových tyčí, okapových svodů a speciálních dílů. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Kovové výlisky a odlitky
Jsme výrobci a exportéři kovových výlisků a odlitků. Jsme připraveni poskytnout nejlepší služby a spolupráci. Na vyžádání zašleme vzorky a údaje o výrobcích. Hledáme odběratele.