Poptávám palivové dřevo
Poptávám 10m3 prm /ne prms/ palivového dřeva /smrk, borovice, bříza,dub, buk, olše/, suché, pro letošní topení. Dodávka buď v metrech, popřípadě na špalky, popřípadě nasekané. Dle dohody a ceny. Termín dodání koncem srpna.
EGYPT; Hutní koks
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli hutního koksu z Egypta. Máme nyní horkou zakázku 5000 mt volně ložených za dobrou cenu.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo za příznivou cenu. Nejlépe nařezané na krbovou délku nebo na rozměr asi 30 cm. Mám v úmyslu odebrat naložené nákladní auto.
Poptávám pelety
Poptávám dodavatele pelet. Kraj Pardubický a Královéhradecký.
NIGÉRIE; Dřevěné uhlí, palmové produkty, zázvor
Jsme dodavatelé dřevěného uhlí, maniokových stonků, palmových ořechů, sušených hořkých listů, zázvoru. Chtěli bychom navázat dlouhodobé partnerství s odběrateli těchto produktů.
Dodávky uhlí a paliva z uhlí
Předmětem veřejné zakázky jsou přímé dodávky uhlí a paliv uhlí do odběrných míst ČD, a.s. po dobu 12 měsíců. Bližší popis je uveden v Zadávací dokumentaci (dále jen ZD), jejíž Přílohou č.I je Smlouva o dodávkách zboží (návrh smlouvy).
Poptávám palivové dříví
Poptávám palivové dříví, okolí Fulnek Okr. Nový jičín
NIGÉRIE; Dřevěné uhlí
Mám velký zájem dodávat dřevěné uhlí do evropských zemí. Hledám firmy, které jsou připraveny nakupovat dřevěné uhlí ve velkých množstvích.
Poptávám energetickou štěpku G50
Hledám dodavatele energetické štěpky G50, jakákoliv dřevina, 100t týdně, nejlépe s dopravou.
Poptáváme agro pelety
Dodavatel agro pelet (seno+sláma) a agropelet z čistého obilného zrna (jakékoliv) vše v big-bagu - vše jen česká výroba!! Objem 24 tun měsíc pro seno+sláma a 10 až 12 tun/měsíc pro obilné zrno. Průměr pelet 10-12mm. Jedná se o pravidelnou dodávku na každý měsíc. Platba v hotovosti při převzetí. Zkušební vzorek výhodou. Nabídněte cenu včetně ...
NĚMECKO; Palivové dřevo
Potřebuji 50 kubických metrů palivového dřeva (dub, buk, jasan). Prosím o nabídku včetně dodání do 90513 Zirndorf (BRD). Rád bych také 2 metrové kusy - nerozštípané.
Poptávám tvrdé palivové dřevo
prosím o cenovou nabídku tvrdého palivového dřeva 33 cm,s dopravou do Chýnova(o.Tábor)
MAĎARSKO; Pelety
Požadujeme asi 500 tun světlých pelet z jehličnatého dřeva pro jednoho zákazníka v Itálii. Prosím o nabídku včetně certifikace a fotografií.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Potřebujeme 25 prostorových metrů palivového dřeva, vysušeného, nařezaná délka do 35 cm. Dodání nejpozději září 2011. Prosím o kompletní cenovou nabídku. Dodání do Auerbach in der Oberpfalz , 91275
NIGÉRIE; Kakaové boby, dřevěné uhlí
Hledám v Evropě firmy, které nakupují kakaové boby a dřevěné uhlí.
NĚMECKO; Dubové dřevo
Poptávám asi 60 kubických metrů dubového kmenového dřeva, nařezaného na 3 metry. 1 nákladní vůz s přívěsem. Prosím o nabídku.
NĚMECKO; Kmenové dřevo
Hledám firmy, které prodají a dodají do Německa kmenové dřevo na palivové účely. Byl by žádoucí prodej naloženého nákladního auta celými kmeny dřeva.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo buk/dub v kládách. Množství asi 50 krychlových metrů do 96158 Frensdorf, Německo.
Poptávám dřevěné brikety
Dřevěné brikety kostka RUF cca 5 - 7 palet Doba dodání : červenec - srpen nebo dle dohody Rozměr briket 165 x 100 x 64 mm, váha zhruba - 0,83 kg, balení 10 kg; 165 x 200 x 385 mm, Vlhkost méně než 10%, výhřevnost jako cca. 3-5 m3 tvrdého a měkkého dřeva. Vhodné do všech druhů topidel na tuhá paliva( krby, kotle, zplynovací c. o. pece ...
Poptávám surové palivové dřevo
Koupím surové palivové dřevo v kmenech 20 - 30 m3 - měkké i tvrdé.
NĚMECKO; Bukové dřevo
Poptávám palivové bukové dřevo ve 4 m kmenech, 80 kubických metrů. Dodání nákladním vozem do Neunkirchen bei Siegen. Tam je prostor, kde je možno dřevo složit.
NĚMECKO; Uhlí
Poptávám českého obchodníka s uhlím, který mi ročně dodá za výhodnou cenu 5 tun briket z hnědého uhlí nebo uhlí ořech do Saska, Oelsnitz/Erz.
NĚMECKO; Palivové dřevo, palubky
Poptávám palivové dřevo 30-40 cm dlouhé, buk, jasan, dub. Doprava do Saska včetně, max. 30,- EUR kubický metr. Dále poptávám palubky (s drážkou a pérem), severská borovice/smrk A- a B- třídění, nejméně 27 mm silné, různých délek, šířka min. 146 mm. Poptávám dubové palubky, síla min. 25 mm, různých délek.
NĚMECKO; Dřevěné uhlí
Poptávám prodejce českého dřevěného uhlí.
Poptávám palivové dříví, vč. dopravy
Poptávám cca 10m3 palivového dříví včetně dopravy v okolí Krásné Hory nad Vltavou .Cena rozhoduje. Nabídky raději do mailu špatný signál GSM.