Poptávám stavební materiál - Porfix
Poptávám porfix 500/300/250. 520ks celkem 13palet
Stavebnictví, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblasti těžby, stavebnictví.
Žula, Indie
Hledám vhodného obchodního partnera ke spolupráci v obchodování se žulou. Obvykle se dodává v podobě desek a také podle požadavků zákazníků. Protože indické žuly jsou vyhlášené a je po nich ve světě vysoká poptávka, hledám opravdového partnera, který by mohl dodávat žulu ve své zemi a který má také rozsáhlé kontakty s dodavateli stavebních ...
Stavební materiály, Etiopie
Hledám dodavatele různých druhů stavebních materiálů, kteří by mohli dodávat až za 100.000 euro čtvrtletně.
Poptáváme stavební materiál pro oplocení pozemku
Poptáváme stavební materiál: kompletní dodání materiálu k oplocení pozemku (PVC) Rozměry: celková délka cca 1.200 m, výška pletiva 2 m, výška sloupků 2,4 m Specifikace: - poplastované pletivo, včetně úchytů, lan a napínáků - včetně žiletkového drátu ve spirálách (vč. uchycení) - brána 3 m , sloupky plotu cca 400 ks (po 3 m) Lokalita: ...
Dlaždice, koberce, Nigérie
Hledám výrobce nebo prodejce podlahových dlaždic, koberců a koberečků.
Žula, mramor, pískovec, vápenec, Indie
Jsme přední exportér žuly, mramoru, pískovce, vápence, břidlice a jiných rozměrných kamenů z Indie. Dodáváme desky, dlaždice, kusy řezané na míru, pomníky a umělecké předměty. Kameny dodáváme v mnoha různých barvách. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.excelmarmo.com
Cement, SAE
Poptáváme cement kvality 42,5 pro pro africké přístavy. Zašlete nám prosím podrobné nabídky a nejlepší možné ceny pro přístavy západní Afriky.
Inertný posypový materiál pre stredisko Trenčín, Prievidza, Považská Bystrica
Dodávka inertného posypového materiálu na zimnú údržbu ciest pre jednotlivé cestmajsterstvá v množstve cca 174 000,00 ton. Predpokladaná hodnota zákazky je 1 386 800,00€.
Poptávám hlínu do zahrady
Poptávám čistou hlínu na zahradu,jedná se mi aspoň o nákladní vůz.(Avia nebo Liaz) Prosím cenové nabídky Horní Maršov
Stavební materiály, Bahrajn
Jsme importéři stavebních materiálů již od roku 1962, sídlíme v Bahrajnu. Hledáme dodavatele. Naše webové stránky: www.arga.co.
Cement, Ghana
Poptávám portlandský cement 42.5R. Mám zájem o smlouvu na jeden rok - 12500 tun / zásilka / měsíc po dobu jednoho roku.
Poptávám dlažbu
Poptávám dlažbu Cenefa Melbourne lem a Taco Melbourne roh. Potřebuji 16 listel a 4 růžky.
Stavebné materiály
Stavebné materiály: Antuka, Asfaltová obaľovaná zmes, Betónová zmes, Cement, Drť liatinová, Hmoždinky, Kamenivo drvené, Lepenka izolačná, Malta, Piesok kopaný, Prísada do omietky, Sadra, Sklo PLEXI, Sklo ploché s drôtenou vložkou, Sklo ploché tabuľové, Štrk obyčajný netriedený, Tehla, Transportbetón, Vápno chlórové, Vápno hydrát, Zemina.
Cement, náhr. díly výrobní linky, Vietnam
Jsme výrobce cementu z Vietnamu. Máme německou výrobní linku o kapacitě 4000 t / den. Jsme tedy schopni uspokojit poptávku zákazníků více než 1.000.000 t měsíčně. Náš produkt splňuje normy BS/ASTM pro cement. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Kromě toho poptáváme náhradní díly pro naši výrobní linku. Hledáme dodavatele ...
Poptáváme dodavatele stavebního materiálu
Poptáváme dodavatele stavebního materiálu. Naše platební podmínky: Za materiál budeme platit HOTOVĚ při odběru zboží. Odebereme materiál, a při odběru zboží zaplatíme hotově na dřevo. Hlavní prioritou je pro nás dobrá cena. Doba dodání materiálu může být delší, hlavní je cena.
Minerály, fosfát, ocel. výztuž, cement, Egypt
Jsme egyptská obchodní společnost. Působíme v mnoha oblastech: - Exportujeme fosfát, mastek, jíl, křemen, kaolin, živec, ocelovou žebírkovou tyčovou výztuž, cement a hledáme odběratele.
Mramor, žula, potravinářské stroje, Togo
Poptáváme mramor, žulu, přírodní kámen, potravinářské stroje. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve.
Poptávám dodávku polystyrenů
Poptávám dodávku následujících polystyrenů: - 120m2 podlahový tl. 100mm - 120m2 podlahový tl. 50mm - 120m2 podlahový tl. 20mm - 450m2 fasádní tl. 100mm formát desek 1000 x 500
Poptávám použité ražené cihly
Poptávám větší množství očištěných ražených cihel v Brně a okolí.
Export, import, Indie
Jsem marketingový konzultant a dodavatelský zástupce pro kupce i prodejce. Sídlím v Indii a mám také velmi dobré vztahy ve Velké Británii, v Belgii a západní Evropě. Jsem schopen dodávat potenciálním odběratelům a importérům z ČR cokoliv, co mohou požadovat od velmi dobře zavedených a renomovaných výrobců a exportérů z Indie, jako jsou stroje, ...
Poptávám ztracené bednění
Sháním 200ks ztraceného bednění šířky 15cm x 25/20/ x 50 - celkem asi 400ks zatím první dodávka 200ks - místo dodání Praha 4 -nabídněte cenu včetně dopravy.
Stavební materiály, Nigérie
Hledáme české výrobce nebo obchodníky se stavebními materiály.
Kamenivo
Dodanie kameniva rôznej frakcie bez dopravy resp. s dopravou podľa požiadaviek verejného obstarávateľa.
Poptávám služby soudního znalce
Potřebuji soudní znalecký posudek v oboru 1. mykologie - dřevokazné houby na chatě 2. stavební materiál - celoasbestová chata Objekt - chata je na Praze západ, já bydlím v Praze.