Kamenivo pro SÚS PK, p.o.
Dodávka drceného kameniva pro SÚS PK frakce 2/5 a 4/8 v období 03/2013-03/2014
Nákup tovarov a poskytnutie služieb pre vybavenie stavby v meste Poltár
Predmetom zákazky je „Nákup tovarov a poskytnutie služieb pre vybavenie stavby v meste Poltár“ v rozsahu dodávok technického vybavenia, výrobkov, materiálov na kanalizáciu, vodu a ústredné vykurovanie, materiál stavebný všeobecný, materiál stavebný špeciálny (farby špeciálne, podhľady, preklady, špeciálne okná – strešné, sklené steny, dvere, ...
Dodávky betonových směsí
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové smlouvy jsou dodávky betonových směsí
Chemikálie, hnojiva, stavebniny, Indie
Jsem komoditní poradce z Chennai v Indii. Jsem finanční profesionál s více než dvěma desetiletími zkušeností v oblasti financí a marketingu v různých podnicích v Indii. Mohu prodávat následující produkty a hledám spolehlivé odběratele. Zaručuji transparentnost všech transakcí a striktní dodržování podnikatelské etiky. Produkty: veškeré chemické ...
Hledám dodavatele těsnicího jílu
Hledám dodavatele těsnícího jílu. Jen Jižní Morava.
Poptávám cement Terrazzo
Poptávám rychletuhnoucí cement název (TERAZZO) .
Žulové desky, dlaždice, náhrobní kameny, Indie
Firma Sunkara Exporters má zájem o navázání obchodní spolupráce s partnery v ČR, kteří by distribuovali žulové desky a dlaždice a žulové náhrobní kameny. Spolupracujeme se zainteresovanými distributory a velkoobchody, dodáváme žulové desky a dlaždice v požadovaných rozměrech a tloušťce za dobré ceny.
Poptávám písek
Poptávám písek betoňák. Prosím o cenovou nabídku vč. dopravy do Rychnova u Jablonce nad Nisou. Děkuji.
Betóny
Betóny (C 16/20, C 25/30, C 30/37, B 15). Dodávka, resp. odbery betónov na OZ Piešťany pre všetky Správy povodí Váhu a povodia dolnej Nitry v Nitre sú definované v súťažných podkladoch a budú závisieť od aktuálne zaradených zákaziek do plánu na jednotlivé roky.
Dodávky betonových směsí
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové smlouvy jsou dodávky betonových směsí
Mramorové dlaždice, Togo
Poptáváme drahé kameny, mramor / dlaždice. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve.
Dodávka inertního posypu pro zimní údržbu komunikací frakce 2/4, 4/8, 8/11, 8/16 na období listopad
Dodávka inertního posypu pro zimní údržbu komunikací frakce 2/4, 4/8, 8/11, 8/16 na období listopad 2012-říjen 2013
Poptávám keramzit
Poptávám Keramzit.
Dodávka vápenného hydrátu
VÁPENNÝ HYDRÁT CL 90 – S, VELMI JEMNÝ , ČSN EN 459 –1 Předmětem veřejné zakázky je dodávka vápenného hydrátu CL 90–S, velmi jemného, volně loženého ,ČSN EN 459 –1, včetně dopravy cisternami dodavatele v roce 2013 celkem 1.435 tun,
Prefabrikáty
Prefabrikáty ( oporný panel, panelová rímsa, cestný panel, iné betónové výrobky - betónová rúra, betónový prah). Dodávka, resp. odbery prefabrikátov na OZ Piešťany pre všetky Správy povodí Váhu a povodia Nitry sú definované v súťažných podkladoch a budú závisieť od aktuálne zaradených zákaziek do plánu na jednotlivé roky.
Poptávám asfaltový šindel
Poptávám cca. 200m2 asfaltového šindele. Cena rozhoduje.
Kameň
Kameň ( do 200 kg, nad 200 kg, drvené kamenivo a riečny štrk frakcie 0 až 125 mm, makadam ) s naložením na dopravný prostriedok, odvoz si zabezpečuje kupujúci. Odber na OZ Piešťany pre všetky Správy povodí Váhu a povodia Nitry, je zadefinovaný v súťažných podkladoch a bude závisieť od aktuálne zaradených akcií do plánu na jednotlivé roky.
Dodávka inertního posypu pro zimní údržbu komunikaci frakce 2/4,4/8,8/11,8/16
Dodávka inertního posypu pro zimní údržbu komunikací frakce 2/4, 4/8,8/11,8/16 na období listopad 2012 - říjen 2013
Dodávka velmi jemně mletého vápence
Jedná se o dodávky vápence do teplárny ve Vřesové pro odsiřovací proces kouřových plynů mokrou vápencovou vypírkou.
Mramorové, žulové dlaždice, Egypt
Jsme egyptská firma pracující jako výrobce, importér, exportér a subdodavatel mramoru a žuly. Vlastníme továrnu o 12.400 m2 v průmyslovém městě Sadat a výstavní prostor v Maadi, Cairo. Hledáme distributory / velkoobchody, obchodní zástupce a importéry pro naše velmi kvalitní mramorové dlaždice / desky.
Poptávám střešní krytinu
Poptávám střešní krytinu legos stratos 200 m2 včetně doplňků,hřebenáče,štítové lemovani, oplechování komínu,okapový systém.
Poptávám betonové nášlapy na schodiště
Dobrý den, sháním betonové nášlapy na schodiště. Pokud možno v pískové barvě nebo vymývaná úprava. Měly by to být 4 ks, o rozměrech 400x2000.
Mramorové a žulové dlaždice, desky, Egypt
Magronite je egyptská firma pracující jako výrobce, importér, exportér a subdodavatel mramoru a žuly. Vlastníme továrnu 12.400 m2 v průmyslovém městě Sadat a výstavní místnosti v Maadi, Cairo. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s distributory, velkoobchodníky, zástupci a importéry našich velmi kvalitních mramorových dlaždic a desek.
Poptávám všechny druhy stavebních materiálů a zařizovacích předmětů
Poptávám stavební materiál: Popis: všechny druhy stavebních materiálů a zařizovacích předmětů Specifikace: - materiál pro - 1) půdní nástavby, vestavby + fasádu, stoupačky, schodiště, aj. - 2) Českou hospodu - včetně různých staročeských materiálů, předmětů - 3) České lahůdky - prodejny - 4) pasivní, nízkoenergetické domy - 5) ...
Poptávám stavební materiál
Poptávám stavební materiál: Popis: zateplovací systémy Množství: tisíce m2 Tloušťka: 10 cm, 15 cm Lokalita: Rivenská oblast, Ukrajina