Dodávka drceného kameniva pro zimní údržbu vozovek na období listopad 2015 – říjen 2016
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drceného kameniva frakce 2/4, 4/8, 8/11 a 8/16 v předpokládaném množství viz bod 3 zadávací dokumentace. Skutečně odebrané množství se bude řídit klimatickými podmínkami a potřebami zadavatele. Odběr nižší než předpokládané množství nebude podléhat sankcím ze strany prodávajícího.
Poptávám betonářský písek
Dobrý den, poptávám cca 2,5 tuny betonářského písku. Je nutné písek dopravit 24.7. ráno do obce Skaštice, okres Kroměříž.
Poptávám písek
Poptávám cca 300 kg písku. Ústecký kraj.
Inertný posypový materiál
Dodávka inertného posypového materiálu - kamenivo na posyp ciest vrátane dopravy (v prípade potreby) do jednotlivých vnútorných organizačných jednotiek verejného obstarávateľa a ich stredísk. 1. frakcia 4-8; 2. frakcia 0-4; 3. frakcia 8-16. Predmety zákazky budú dodávané do stredísk jednotlivých závodov Správy ciest ŽSK a to: Správu ciest ŽSK, ...
Poptáváme štěrkopísek vč. dopravy
Poptávám ca 1m3 štěrkopísku 0/32 s dovozem do Říčan, PSČ 251 01. Díky Bláha
Kamenivo na penetrační výspravy pro Správu a údržbu silnic Pardubického kraje 2
Zajištění dodávek kameniva na penetrační (emulzní) výspravy silnic pro hlavní a hospodářskou činnost organizace (odstranění závad ve sjízdnosti na silnicích I., II. a III. třídy v Pardubickém kraji).
Drvené kamenivo určené pre použitie pri vysprávkach ciest tryskovou metódou
Predmetom zákazky je kúpa špeciálneho drveného kameniva so zrnitosťou min.2 mm a max.4 mm, určeného pre použitie pri vysprávkach ciest tryskovou metódou s asfaltovou emulziou s dopravou na miesta určenia na jednotlivé strediská a cestmajsterstvá SCKSK.
Dodávka drceného kameniva na vysprávky vozovek
Prodej drceného kameniva na vysprávky vozovek frakce 2/4 (příp. 2/5) a 4/8. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky. Materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN EN 13 043. Zadavatel si v době platnosti kupní smlouvy vyhrazuje právo odebrat množství ...
Nákup stavebného a hutného materiálu pre potreby Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s.
Predmetom zákazky je dodávka tovaru stavebného a hutného materiálu.
Poptávám žulový štěrk
Potřeboval bych 4 tuny žulového štěrku -frakce 4/8 v okolí Nového Jičína. Děkuji
Dodávka drceného kameniva pro zimní údržbu vozovek na období listopad 2014 - říjen 2015
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drceného kameniva frakce 2/4, 4/8, 8/11, a 8/16 na jednotlivé skládky všech závodů Správy a údržby silnic Jihočeského kraje. Předpokládané množství je cca 65 500 tun, termín plnění listopad 2014 - říjen 2015. Skutečně odebrané množství se bude řídit klimatickými podmínkami a potřebami zadavatele. Odběr ...
Kamenivo na penetrační výspravy pro SÚS Pk
Předmětem plnění je dodávka (resp. koupě) drceného kameniva bez dopravy pro územní oblasti Chrudim, Pardubice, Ústí nad Orlicí a Svitavy.
Poptávám podkladový štěrk
1 kubík podkladového štěrku o velikosti 0,5 - 1 cm. S rozvozem materiálu
Prírodné drvené kamenivo frakcie 4-8 mm, 2-5 mm, 2-4 mm s dovozom
Obstarávateľ požaduje dodanie prírodného drveného kameniva frakcia 4/8 mm, 2/5 mm a 2/4 mm s dovozom do jednotlivých cestmajsterských prevádzok RSÚC Nitra a.s. Nie je možné dodávať predrvený štrkopiesok, ale len drvené kamenivo z lomového kameňa. Žiadame aj upresnenie, z akého lomu bude tovar dodávaný a to pre každé stredisko. Prírodné drvené ...
Dodávka drveného praného kameniva fr 2/5 na výspravky výtlkov zariadením TURBO
Nákup prírodného drveného praného kameniva frakcie 2/5 mm, ktoré spĺňa podmienky na využitie pri oprave ciest za použitia tryskovej technológie TURBO 5000 s dovozom do miesta určenia.
Poptávám betonové dlaždice
Betonové dlaždice 500x500x50mm pro příjezd ke garáži - 30 ks Plastové zatravňovací tvárnice, tenkotěnné - 16 m2 Plastové zatravňovací tvárnice, lite - 16m2 Drcený recyklát frakce 24-32 - 5 tun Písek fr. 0-8 - 1,0 m3
Kamenivo pro SÚS PK, p.o.2014-výspravy
dodávky drceného kameniva pro výspravy (fr. 2/5 a 4/8) na jednotlivá střediska SÚS PK v období 05/2014 -12/2014
Rekultivace odkaliště KIV/E – definitivní dokončení – sanační materiály
Dodání (prodej) sanačního materiálu pro realizaci výplňové vrstvy o mocnosti do 30 cm na ploše cca 18 ha odkaliště KIV/E v lokalitě Mydlovar v letech 2014 – 2017 v maximálním množství 75600 tun včetně naložení na dopravní prostředky kupujícího, nebo jím pověřeného subjektu v lokalitě prodeje.
Dodávky drceného kameniva pro LZ Židlochovice (rámcová smlouva)
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky drceného kameniva na opravy lesních cest. Blíže viz ZD.
Dodávka kameniva na posyp pro SÚS Pk
Dodávka (resp. koupě) drceného kameniva pro územní oblasti - 3. části veřejné zakázky: část 1 - okres Pardubice a Chrudim část 2 - okres Ústí nad Orlicí část 3 - okres Svitavy od ledna 2014 na dobu neurčitou.
Poptávám jemný betonářský písek
Poptávám dovoz jemného betonářského písku 3 kubíky okolí Loun
Poptávám štěrkopísek
Poptávám štěrkopísek 3000 litrů do Třemblat, Ondřejov okres Praha východ.
Poptávám písek do betonu
Sháním písek do betonu do podlahy, okres Ústí nad Orlicí, asi 6 m krychlových.
Poptávám kamennou drť
Poptávám - kamenná drť 0,63 cca 10 tun s dovozem do Nebanic, jaká by byla cena za tunu a dopravu? Děkuji.
Poptávám štěrk včetně dovozu
Dobrý den, Poptávám 3m3 štěrku, včetně dopravy.