Poptávám drcený asfalt
Poptávám drcený asfalt 12 tun na zpevnění příjezdové cesty. Adresa doručení je Český Těšín - Dolní Žukov.
Drvený a mletý kameň
Predmetom zákazky s názvom "Drvený a mletý kameň" je dodávka tovaru - drveného a mletého kameňa frakcie 0-4 mm , 4-8 mm, 8-16 mm, 16-22 mm, 31,5(32)-63 mm a lomového kameňa (max 200 kg/ks), ktorý bude využívaný na údržbu železničnej infraštruktúry - údržbu podvalového podložia koľají a výhybiek, údržbu koľajového lôžka a zriadenie a úpravu ...
Piesky
Predmetom zákazky je dodávka piesku kremičitého s frakciou 0 mm - 1 mm v množstve 502 600 kg a piesku kremičitého s frakciou 0 mm - 0,5 mm v množstve 504 000 kg, ktoré spĺňajú normu STN 72 1200. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám písek a zeminu
Sháním na zahradu cca 4m3 písku k zásypu jámy s nádrží na vodu a 5 tun zeminy tříděné zahradní na vyrovnání po zemních pracích. Poptávám i s dopravou - co nejbližší okolí Kolína (Hradišťko I.).Co nejdříve.
Poptávám dodávku písku na dětské pískoviště
Poptávám dodávku písku včetně dopravy. Místo určení Benice, množství cca 1 m3, určení – pískoviště pro děti. Můžete mi zaslat cenu za tuto dodávku? Na místo vykládky je možné zajet menším vozidlem (dodávka valník, multikára).
Poptávám drcené kamenivo
Poptávám drcené kamenivo fr. 16/32, 15,4 t s dopravou do obce Poříčany (PSČ 289 14). Děkuji.
Rekultivace odkališť PRLP Mydlovary – definitivní dokončení – sanační materiály
Průběžné plnění dodávky pokryvných materiálů v množství přibližně 93 000 tun použitelných pro realizaci sanační vrstvy o mocnosti 0,3 m na ploše cca 21 ha na odkališti K IV/E PRLP v lokalitě u obce Mydlovary v letech 2018 – 2024.
Dodávky kameniva pro LZ Židlochovice
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou dodávky drceného kameniva rozděleného do frakcí na opravy lesních cest . Blíže viz ZD.
Poptávám recyklát
Poptávám recyklát. Předpokládaný odběr cca 50m3 týdně.
Drcený kámen, štěrk, Německo
Vážené dámy a pánové, můžete dodat přírodní drcený kámen / štěrk? Pokud je možné dodat velkokapacitním sklápěčem. Potřebuji štěrk na drenáž 16-32 mm, 12 tun, a také přírodní minerální směs asi 0-45 mm, také asi 12 t. Prosím o ceník. Místo určení: Německo - 01778 geising/ fürstenau poblíž hranic
Nákup drceného kameniva - divize Lipník nad Bečvou
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem na dodávku drceného kameniva v různých sortimentech frakcí (celkem cca 37.500 t kameniva) pro potřeby divize Lipník nad Bečvou. Přeprava kameniva bude realizována vlastními prostředky zadavatele.
Dodávka drceného kameniva pro zimní údržbu silnic na období listopad 2017 - říjen 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drceného kameniva frakce 2/4, 4/8, 8/11 a 8/16 v předpokládaném množství na jednotlivá místa plnění dle specifikace v zadávací dokumentaci.
Rámcová dohoda na dodávku kameniva pro opravy a výspravu komunikací Kraje Vysočina
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kameniva různých frakcí, dle jednotlivých částí veřejné zakázky pro potřeby zadavatele po dobu účinnosti rámcové dohody.
Poptávám dodávku písku do dětského pískoviště
Poptávám 1 tunu písku do dětského pískoviště (praný, čistěný, frakce 0/4, ideálně s certifikací Zdravotního ústavu o nezávadnosti) s dovozem do lokality Hovorčovice. Písek musí být balený (nádoba, big bag, pytel, atp...).
Poptávám písek
Poptávám pytlovaný písek.
Rekultivace odkaliště K III - definitivní dokončení - sanační materiály
Dodání (koupě) sanačních materiálů pro realizaci výplňové vrstvy v rámci SO 01 odkaliště K III v lokalitě Olešník ( předpoklad v letech 2017 – 2024 v maximálním množství 110 000 tun včetně naložení na dopravní prostředky kupujícího, nebo jím pověřeného subjektu v lokalitě prodeje - bez dopravy.
Poptávám okrasný kačírek
Poptávám cca 500 kg okrasného, praného kačírku.
Slovenský vodohospodársky podnik, štátny podnik, odštepný závod Piešťany
Lomový kameň a kamenivo (s naložením na dopravný prostriedok)
Dodávky stavebního materiálu pro výrobu experimentálního modelu
Předmětem je dodávka 4 skupin stavebního materiálu včetně dopravy pro výrobu experimentálního modelu včetně dopravy. Zadavatel rozdělil výběrové řízení s možností dílčího plnění na následující části: 1.) Dodávka kameniva 2.) Dodávka betonu 3.) Dodávka geomříží 4.) Dodávka ostatního materiálu Předmět zakázky je popsán technickou ...
Dodávky stavebního materiálu pro výrobu experimentálního modelu
Předmětem je dodávka 4 skupin stavebního materiálu včetně dopravy pro výrobu experimentálního modelu včetně dopravy. Zadavatel rozdělil výběrové řízení s možností dílčího plnění na následující části: 1.) Dodávka kameniva 2.) Dodávka betonu 3.) Dodávka geomříží 4.) Dodávka ostatního materiálu Předmět zakázky je popsán technickou ...
Poptávám kamínky na cestu
Poptávám kamínky na cestu, barva bílá a růžová. Děkuji.
Poptávám dodávku štěrku
Poptávám dodávku štěrku. Děkuji.
Poptávám dodávku kameniva
Poptávám cenovou nabídku na dodávku a dopravu 40 m3 kameniva 8-16 a 40 m3 kameniva 16-32 na stavbu v Libereci. Děkuji.
Drvený a mletý kameň
Drvený a mletý kameň určený na opravu a údržbu železničnej dopravnej cesty.
Poptávám dodávku kačírku
Dobrý den, poptávám dodávku kačírku, ve velikosti od 25-60mm, 5t.Odvoz zajistím. Děkuji.