Poptávám měděný drát
Sháním měděný drát o průřezu 0,25 mm
Poptávám nerezový tabulový plech
Poptávám nerez plech matný 93 tabulí tl.0,8 mm
SAE; Pažnice
Poptávám pažnice dle přílohy.
NĚMECKO; Jemné plechy
Poptávám obchodníky nebo dodavatele elektrolyticky pozinkovaných jemných plechů DC 01 + ZE - EN 10152 0,5mm a 1mm silných, skladový formát 2500 x 1250 x 1mm nebo jako přířez na míru.
ČÍNA; Odlitky, výkovky
Jsme čínská firma Shanxi OMK Machinery and Equipment ltd., máme mnoho podřízených závodů. Podnikáme především v oblasti lisovaných a protlačovaných odlitků, železných a ocelových odlitků, svařovaných dílů, výkovků a strojních částí pro zahraniční zákazníky podle jejich zaslaných výkresů a vzorků. Rádi bychom navázali obchodní vztahy s ...
Poptávám nerezovou pásovinu
Poptávám nerezovou pásovinu o rozměrech:40 x 5 x 2000 .........7 kusů, 50 x 8 x 2000 .........2 kusy. Prosím sdělte mi podmínky a termín případné dodávky,( osobní odběr), a přibližnou cenu.
TOGO; Traktory, ocelové trubky
Poptáváme zemědělské traktory ve velkém množství a výrobce a dodavatele ocelových trubek, rovněž ve velkém množství.
BAHRAJN; Plechy
Jsme bahrajnská obchodní společnost. Poptáváme plechy SS304L dle přílohy. Přednost má dodávka ze skladu. S cenovou nabídkou prosím uveďte i dodací lhůtu.
SAE; Pažnice
Poptávám pažnice dle přílohy.
INDIE; Pocínovaný plech
Poptáváme pocínovaný plech.
KEŇA; Hutní materiál
Hledáme v ČR výrobce sortimentu železných a neželezných průmyslových kovů - ocelového plechu, povrchově zpevněné oceli, uhlíkové nástrojové oceli, rychlořezné oceli, kruhových tyčí, bronzu, mosazi, hliníku, hliníkového plechu, legované tyčové oceli, materiálu na formy, šestihranných ocelových tyčí a nástrojové oceli.
Poptávám nerezovou kulatinu
Poptávám nerezovou kulatinu průměr 40 v jakosti S S304L (náhrada 1.4307) 18 bm termín dodání 9.2.2011
PÁKISTÁN; Šňůry, nitěnkový drát
Hledáme v ČR výrobce zdvižné šňůry, nitěnkového drátu atd. pro žakárové (tkaní textilií) zařízení.
THAJSKO; Suroviny pro koželužny, hutní materiál
Poptáváme kůže, chemikálie pro koželužský a textilní průmysl, ocelový drát a plech z ČR nebo východní Evropy.
SRBSKO; Stavební trubky
Poptáváme stavební trubky.
PÁKISTÁN; Zinkový drát
Poptáváme pravidelné dodávky 99,99% zinkového drátu. Požadované průměry jsou 1,3 mm, 1,6 mm a 2,0 mm.
ETIOPIE; Kraft papír, ocel
Hledáme výrobce nebo dodavatele 1) roztažitelného Kraft papíru hnědého 70 gsm 2) za tepla a za studena válcované oceli ve svitcích.
JIŽNÍ KOREA; Válcovaný drát
Poptáváme válcovaný drát SAE 1008,1008, SWRM 6,8, 5,5 mm ~ 12,0 mm, 10.500 MT.
PÁKISTÁN; Ocelové plechy
Poptáváme plechy z nerezové oceli třídy 316L a 321.
Poptáváme výrobu odlitků
Dobrý den, zprostředkuji poptávky německého partnera a obrácím se tímto na vás s prosbou vypracování cenové nabídky na výrobu, včetně balení,10 kusů odlitku na kamna. Požadavek na odolnost odlitků proti teplu je min. 500°C čemu odpovídá např. EN-GJV-300. Přílohou vám rovněž zasílám výkresy požadovaných odlitků. V případě dotazů jsem vám ...
Poptávám pojezdové kolo
Poptávám pojezdové kolo vulkanizované č.171/300/100/0 Räder-Vogel.
Poptávám výrobu tažných pružin
Dle tel. informace poptávám možnost výroby tažných pružin (pro lyžařský vlek). Jedná se o pružinu délky 1000mm, vnější průměr cca 15mm s uzavřenými oky. Průměr drátu neumím odhadnout, ale jedná se přibližně o zátěžový zpětný tah cca 2.5kg. Prosím, zda je možno pružinu navrhnout, jedná se cca o 40-50ks. Pokud lze, prosím uveďte cenu z černého i ...
USA; Panely, kovové potrubí, konektory
Aeros USA je nová severoamerická firma specializující se na kovová potrubí opláštěná nylonem, kovem, PVC, konektory a průchozí panely odlehčující namáhání. Nedávno jsem obdržel objednávky od největších světových výrobců věží větrných elektráren. Poptávám proto průchozí panely, produkty odlehčující namáhání, v nylonu, mosazi a nerezové oceli, ...
SRBSKO; Ocelové pásy
Hledám výrobce pozinkovaných ocelových pásů na kabely.
SRBSKO; Válcovaný drát, ráfky kol
Hledáme v ČR výrobce válcovaného drátu čtvercového průřezu (průřez 4-5 x 4-5mm ). Množství nad 50.000 kg. Dále hledáme výrobce ocelových ráfků kol dle UIC 810-1, z materiálu B6T, o rozměrech O1255/ O1086, O1055/ O886, O920/ O790.