PÁKISTÁN; Ocelové plechy
V současné době zahajuji import oceli a místní obchod v Lahore v Pákistánu. Hledám českého dodavatele ocelových plechů šíře 1000 mm a tloušťky 1 mm. Prosím o zaslání nabídky a platebních podmínek.
Výroba EDN - Speciální potrubí
Předmětem zakázky je dodávka potrubí a potrubních dílů z Ti Gr. 2, DN 15 až DN 250, celková hmotnost cca 1 200 kg.
INDIE; Potrubí, spojky
Hledám evropské výrobce potrubí a spojek pro bagrování.
PÁKISTÁN; Ocel
Poptáváme rychlořeznou ocel: 18% W rychlořezná ocel o průměru 6 mm, 18% W rychlořezná ocel 120 mm, 18% W rychlořezná ocel o průměru 110 mm, 18% W rychlořezná ocel o průměru 90 mm, 18.% W rychlořezná ocel o průměru 45 mm, 18% W rychlořezná ocel o průměru 35 mm, 18% W rychlořezná ocel o průměru 25 mm, 18% W rychlořezná ocel o průměru ...
ČÍNA; Slitina železa
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli feromolybdenu následujících specifikací: Mo:60%, Si:1.5% max, S:0.1% max, P:0.06% max, C:0.1%max, Cu:0.5% max, velikost:10-50 mm (90% min), balení:1MT v P.P. pytli nebo 250 kg v barelu.
PÁKISTÁN; Hutní výrobky
Jsme průmyslový dodavatel a objednavatelská firma. Hledáme výrobce / dodavatele nerezových plechů, trubek a rour a fitinků.
MAĎARSKO; Plech
Poptávám svitky rýhovaného plechu válcovaného za tepla: 3 mm, šíře 1000, množství 110, typ diamant, 8 mm, šíře 1250, množství 110, typ slza, 10 mm, šíře 1500, množství 110, typ slza. Celkem 330 tun.
NIGÉRIE; Obchodní spolupráce
Hledáme dobrého výrobce k navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Krytinový plech
Hledáme výrobce krytinového plechu v cihlovém vzhledu, který prodává a dodává toto zboží do Německa.
Poptávám měděný materiál
Poptáváme cu mix, platba ihned po překontrolování materiálu, minim.množství po kamionu, pravidelné odběry. Cena mailem na vyžádání.
Poptávám výrobu odlitků
Poptávám odlévání vanových noh podle předlohy, potřebuju odlít 4 vanové nožičky podle vzoru - ten dodám, z litiny nebo oceli.
Poptávám litinové zahradní pítko
Poptávám litinové zahradní pítko pro zalévání na hřbitově.
INDIE; Nerosty
Indická firma Ashapura Group se zabývá těžbou, zpracováním a vývozem bentonitu a příbuzných nerostů. Obchodujeme s bentonitem, baritem, valchářskou hlinkou, atapulgitem (solný jíl), bauxitem. Firma má zájem o data následujících firem: peletizace železné rudy, slévárna, stavební inženýrství, zpracování papíru, chemikálie na úpravu odpadní vody, ...
ALŽÍRSKO; Metalurgie
Jsme dodavatelé vědeckého vybavení, hledáme výrobce a dodavatele v oboru metalurgie, nedestruktivního testování koroze, tepelného zpracování a souvisejících přístrojů, nástrojů a zařízení.
PÁKISTÁN; Sestavy válečků
Poptáváme sestavy válečků pro válečkové tratě.
Poptávám odlitky trubek
Poptávám odlitky trubek průměr 290 x 210 x L 200mm a průměr 180 x 130 x L 140mm materiál ČSN - 423123 CuSn12 prosím o cenovou nabídku a možný termín dodání od závazné objednávky.
Poptávám výrobu odlitků řemenice
Poptávám výrobu 4 ks odlitků řemenice, hmotnost cca 240 kg/ks, průměr cca 900 mm, mat. 422420. Model s podložkou mám. Požedovaný termín: 4 až 5 týdnů
PÁKISTÁN; Kulaté tyče
Poptáváme kulaté tyče z rychlořezné oceli (specifikace viz anglický text). Žádáme o zaslání nabídky.
NIGÉRIE; Ventily, trubky
Hledám výrobce nerezových ventilů a trubek.
Poptávám trapézový plech
Poptávám trapézový plech síla 0,5mm v množství 60m2 Nabídněte
EGYPT; Hliníkové trubky
Jsme obchodní zástupci v Egyptě. Jedna z našich největších vládních firem vyrábí výparníky ledniček a potřebuje hliníkové trubky, více než 50 t ročně. Nyní vypsali tendr na 9 tun rozměru 8x1 mm. Hledáme firmu, která má zájem o účast v tendru a nemá zástupce v Egyptě.
Poptávám odlitky
Poptávám odlitky pomocí technologie lití kovů do tlakových forem.
NĚMECKO; Trapézové plechy
Kvůli nově založené firmě - obchod s trapézovými plechy 2. jakosti hledám vhodné dodavatele. Odebírané množství ještě toho času není stanoveno. Potřebuji informace předem.
Poptávám kruhovou tyč
Dobrý den , chci poptat kruhovou tyč : KR 30 - CuBe2 - NGK BERYLCO - 2 tyče (cca 6 metrů ). Prosím cenu včetně dopravy . Děkuji
Dodávky plechů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek plechů pro zadavatele odpovídající jakostním parametrům, které jsou stanoveny v příloze č. 1, 2, 3 nebo 4 zadávací dokumentace, a to na základě požadavků zadavatele. Dodavatel je povinen zajistit pro zadavatele dodávku plechů splňujících vysoké kvalitativní nároky a rovněž specifické technické ...