Poptáváme výrobce polyamidového vlákna
Hledám výrobce polyamidového vlákna průměr 1,8-2,00 mm.Roční odběr 250-500 kg.Cívky mám.Výrobce v ČR nebo Evropa.
Přísady do plastů, PP, PE sáčky, Vietnam
Naše společnost HP Chemical je předním výrobcem přísad do plastů ve Vietnamu, dodává pro PP a PE. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Pokud budete používat naše aditiva do plastů, budou bezpečná pro váš stroj, protože ani nevytvářejí tlak na povrch filtrační síťky, ani tření pro šroubové pouzdro; váš výrobek bude mít vysoký lesk vlákna, ...
Výrobky z přírodního kaučuku, Thajsko
Jsme největší světovou plně integrovanou společností zpracovávající přírodní kaučuk, sídlíme v Thajsku, podíl na trhu ve výši 9% celosvětové spotřeby. Dodáváme široký sortiment výrobků z přírodního kaučuku, včetně technicky specifikované pryže, vroubkovaných listů uzeného kaučuku a koncentrovaného latexu, s celkovou kapacitou 1.200.000 tun ...
Poptáváme kompletní výrobu součástí obráběním z plastu
Název: Poptáváme kompletní výrobu součástí obráběním z plastu Popis: Předběžně poptáváme možnost výroby a cenu dodání součástí z technického plastového materiálu černé barvy (např. PET, TECAFORM atd.). • MEZIKUS TRUBKY - č.v. VASR2-043 Součást je vhodná pro CNC obrábění. Předpokládané série - desítky kusů. Tyto série budou nepravidelně ...
Poptávám plexisklo
Poptávám čiré plexisklo tl. 1 cm cca 15 m2 nebo jiný čirý materiál - má sloužit jako průhledná stěna.
Poptávám polyprophylenové desky
polyprophylenové desky 1,2 - 1,5 mm síla
Polyesterové formy, Německo
Hledám firmu, která vyrábí polyesterové formy na betonové ploty.
Poptáváme informační systém do budovy soudu
Poptáváme informační systém do celé budovy jak do exteriéru tak do interieru,decentní návrh, možnost vyměnitelných částí, budova má 3patra, 8 jednacích síní a cca 60 kanceláří.
Poptávám klempířské prvky
Poptávám plastové svody měděné barvy,o průměru 120-125mm
Poptáváme plastové desky do chladicích pultů
Dobrý den, sháníme do chladících pultů červené plastové desky cca šířka 2-3mmm vel.2mx1m.... Prosíme zda je dodáváte a jakáby byla cena. Děkuji za info.
Uhlí, kovy, plasty, Pákistán
Naše pobočka v SAE poptává následující: uhlí - k využití ve slévárnách pro topení; nerezovou ocel / měď / mosaz; plasty apod.
Poptávám desku pro dekorační tabuli
Poptávám slabou desku z jakéhokoliv materiálu vhodnou na malovanou dekorační ceduli vel. asi 80 x 60 cm.
Poptávám plastové tyčky
Dobrý den, sháním plastové tyčky.135 dlouhé 8cm široké až 10 cm, cca 70 ks? Prosím cenu jednoho kusu. Děkuji.
Poptávám plastové lišty
Plastová lišta 40/20/1,5mm Plastová lišta 40/40/1,5mm
Poptávám desky na ochranu kabelů v zemi
Poptávám u vás zakrývací desky na ochranu kabelů v zemní rýze, desky pokud možno co nejmenšího rozměru. Jedná se o 435 bm. Děkuji.
Technické pryžové výrobky, Rumunsko
Zastupujeme firmu ARTEGO, největšího výrobce pryžového zboží z Rumunska (ploché pásy, profilované pásy se šípovými drážkami, pásy z ocelového kordu, pryžové desky - všechny druhy, gumové podložky, těsnění atd.). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.artego.ro
Poptávám granulát
Hledám výrobce a nebo prodejce níže uvedených granulátů: - LYB Moplen RP2531LYB, - Repsol RC530S2E, - Borealis RC737MO. Dále optické zjasňovadlo: - Millad NX-10 masterbatch.
Poptávám dodavatele plastových vložek do hřbitovních váz
Hledám dodavatele plastových vložek do hřbitovních váz výška 22 cm, šíře 8.2 cm včetně horního přesazeného (plochého) okraje.
Lineární polyetylen, Filipíny
Hledáme velkého dodavatele lineárního polyetylenu o nízké hustotě LLDPE LL0209AA. Kupec by nejprve koupil 1000 tun na automaticky prodloužitelnou smlouvu pro pokračující dodávky. Potřebujeme cenovou nabídku dodávky CIF Istanbul.
Poptávám vodicí lištuTES a jezdce
Poptávám u vás toto zboží: Vodící lišta o.č.TES-30-02080 4ks Jezdec o.č.CES-30-088-2Z 6ks
Nákup materiálu na skúšky výroby PP vlákna
Predmetom zákazky je nákup materiálu surovín na skúšky výroby PP vlákna: Polypropylénový granulát Aditíva pre modifikáciu jemných PP vlákien Preparácia pre PP frikčné tvarované vlákna Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 - Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Poptávám výrobu tabulek z plastu
Dobrý den, poptávám výrobu cca 30ks tabulek podle rozměrů uvedených na obrázků. Materiál - plast běžně používaný na reklamní tabule, desky atd. - měly by se do něj dát našroubovat vruty. Prosím o zaslání přibližné ceny a kontaktních údajů pro bližší domluvu, případně donesu ukázat vzorový kus. Děkuji za odpověď
Dodávky tryskacích materiálů II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tryskacích materiálu, v rozsahu a v provedení podle specifikace obsažené v příloze č. 2 - technická specifikace a ceník – příloha č. 1 návrhu rámcové smlouvy. Závazný návrh rámcové smlouvy je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace.
Poptávám poklop k ČOV
Poptávám poklop k ČOV
Plasty, Egypt
Technotrade je egyptská společnost sídlící v Káhiře v Egyptě a obchodující s plasty (polyetylen, polypropylen, polystyren, PVC, ...). Technotrade je: 1. - místní distributor a autorizovaný exportér pro firmu Sidi Kerir Petrochemicals, která vyrábí lineární polyetylen různých tříd. 2. - autorizovaný exportér pro egyptskou petrochemickou společnost ...