Poptávám opracování plexiskla
Poptávám opracování plexiskla, potřebuji vyřezat kruh z plexiskla o průměru 120 cm, tloušťce cca 3-4 mm a vyvrtat do něj 8 děr. Mělo by být použito na výrobu stropního osvětlení. Přikládám obrázek stropu s otvorem. Lustr tam už není.
Zabezpečenie stravovania a pitného režimu
Predmetom zákazky je zabezpečenie elektronických stravovacích kariet, ktoré nemajú charakter všeobecného platobného prostriedku pre zamestnancov SLOVENSKÉHO VODOHOSPODÁRSKEHO PODNIKU štátneho podniku. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Prílohe. č. 1 súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v Prílohe č. 2 súťažných podkladov - ...
Poptávám plastové plotovky
Poptávám plastové plotovky na výplň vjezdové dvoukřídlé brány s kovovým rámem. Těsně vedle sebe nebo s minimální mezerou, aby byla brána neprůhledná. Rozměr brány je š. 3,5m a v. 2,0m. Navrhněte prosím výplň (dekor dřeva), prosím o cenovou nabídku včetně dopravy a šroubů. Je nutno nějak připravit rám? Místo: Loučky okr. Jihlava.
Poptávám sklo na střechu pergoly
Poptávám sklo na střechu pergoly, rozměr 2x7 m, jedná se o pultovou střechu, bílé nebo UV sklo.
Poptáváme silikonové čipové náramky
Poptávám cenovou nabídku na silikonové čipové náramky, při odběru 300-500 ks. Děkuji.
FTK – Plastové modulární systémy tvorby mola
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plastových modulárních systémů tvorby mola. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu, dodání návodu k použití v českém jazyce a záručních listů. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 Dokumentace.
Dodávka entomologických potřeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka entomologických potřeb pro projekt EXTEMIT-K.
Bezhotovostný nákup pohonných hmôt prostredníctvom kariet na čerpanie pohonných látok
Predmetom zákazky je dodávka kariet na čerpanie pohonných látok (benzínu a nafty) a umožnenie užívať predplatené karty počas stanovenej doby v súvislosti s činnosťami, ktoré verejný obstarávateľ zabezpečuje pre: - vlastné potreby verejného obstarávateľa - potreby projektu " Zabezpečenie monitorovania environmentálnych záťaží Slovenska - 1. časť ...
Poptávám materiál Santoprene TPV
Poptávám materiál Santoprene TPV 201-87. Jaké minimální množství dodáváte?
Poskytování platebních karet a služeb s nimi spojených
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky debetních platebních karet společností VISA a MasterCard s týdenními limity (dále jen “platební karty“) a poskytování služeb spojených s platebními kartami. Platební karty budou bezkontaktní a budou vydávány zadavatelem k běžným účtům vedeným zadavatelem a pro služební účely zadavatele. Zadavatel bude čerpat ...
Poptávám zastřešení bazénu
Poptávám zastřešení bazénu včetně montáže a dopravy. Rozměry bazénu:dfélka 1000 cm,šířka 420 cm.
UTB – Dodávky zkušebních těles a simulace pro podprojekt Plasty, části Moderní plasty
Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena do 3 částí v souladu s § 35 zákona, a to následujícím způsobem: 1. Část: Zkušební tělesa tepelně vodivé, elektricky a tepelně vodivá a optická 2. Část: Optická zkušební tělesa 3. Část: Simulace vstřikování ...
UTB – Testovací tělesa pro zkoušky lepeného spoje
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Plasty, části Technologie spojování lepením a vulkanizací, v rámci projektu Plasty, kovy a technologie v automobilovém průmyslu (PLAKOTECH), CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_007/0003397, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky ochran ptactva
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek ochran ptactva s vybraným uchazečem/uchazeči pro plánované opatření k ochraně ptactva na všech podpěrných bodech (ohrožujících dosedající ptáky) stávajících vedení VN v letech 2018 – 2021.
Poptávám plastové samonosné víko
Poptávám plastové víko (samonosné), kruh o průměru 145 cm s lemem o výšce 5 cm.
Poptávám polykarbonátové desky
Poptávám polykarbonátové desky. Lexan deska 4MM, rozměr 1250/550, 2Ks, kouřový.
Poptávám plastové desky
Poptávám plastové desky, tuhé, nosné ( zátěž asi 100 kg ), 11 kusů o rozměru asi =390x950x15mm, ( tloušťka=15mm ) a 4 kusy =170x1300x15mm. Barva světlá, snad trochu šedá asi do bílého mramoru. Děkuji.
Poptávám tvrzené PVC desky
Poptávám cenovou nabídku na desky MEDUR 1000mm x 2000mm x 4mm šedé, lesklé, 5ks, prosím cenu bez DPH a s DPH. Ještě kolik stojí jedna deska. Děkuji.
Poptávám parapety
Poptávám cenovou nabídku na parapety venkovní, rozměr 210mm x 1500mm 2ks, avětlý bronz + 2 páry bočních krytek a k tomu i vnitřní plastový parapet 250mm x 1500mm 2ks, bílý + 2ks oboustrané koncovky - GLOBAL - bílá. Děkuji.
Poptávám větrací mřížku do koupelny
Poptávám větrací mřížku do koupelny, viz přiložený obrázek, atypické rozměry: 19 x 200 cm.
Poptávám komůrkové polykarbonátové desky
Poptávám na zasklení pergoly 5ks desek komůrkového polykarbonátu tloušťka 8mm , délka 3300mm, šířka 490mm, v kouřovém provedení. Uzavřít oboustranně profilem proti vniknutí vlhkosti. Děkuji za nacenění. Odběr osobní. Děkuji. Homolka
Poptáváme materiál pro výztuhu pouzder na mobilní telefony
Hledáme výztuhový materiál vhodný pro výztuhu pouzder pro mobilní telefony. Požadavky - velmi pevná, tenká cca 0,5 mm, ideálně rovná.
Dodávka sad polymerních materiálů pro vývoj nosného a kluzného povrchu
Předmětem výběrového řízení je dodávka tří sad polymerních materiálů pro vývoj nosného a kluzového povrchu pro realizaci vývojových činností materiálů a jejich vlastností pro plánované cílové aplikace.
Poptávám výrobce desek z Werzalitu
Poptávám výrobou desek z WERZALITU.Děkuji Vojtíšek
Poptávám dodavatele plastových krabiček na hrací karty
Hledám dodavatele nebo výrobce krabiček na hrací karty z průhledného plastu. Rozměr krabičky 65 x 100 x 22mm. Se zaoblenými rohy. Cena do 7, - Kč. Cca. 300 Ks.