Poptávám parapet
Poptávám parapet do kuchyně. Jednalo by se mi o bílý, matný, rozměr 35x2135mm. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, S. Dražanová
Poptávám plexisklo
Poptávám plexisklo o průměru 10mm nebo 15mm o rozměrech 15cm x50cm, Diky Kliment
Plastové ušné značky pre hovädzí dobytok
Nepopísané plastové ušné značky pre hovädzí dobytok.
Rámcová dohoda na vybavení řídících vozů řady 961 mobilní částí ETCS
Předmětem této Veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 Zákona, na jejímž základě budou jedinému vybranému účastníku postupem vymezeným v Rámcové dohodě zadávány veřejné zakázky na vybavení typové řady 961 (ABfhpvee 395, Bfhpvee 295), jejíž bližší vymezení tvoří přílohu č. 1 závazného vzoru Rámcové dohody, který je přílohou č. 4 ...
Pořízení materiálu pro 3D tisk
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na zajištění dodávek materiálu pro 3D tisk ochranné polomasky CIIRC RP95 (dále také jako „dodávky“) pro zadavatele. Podrobnosti včetně technických podmínek a předpokládaného rozsahu dodávek jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodání předlaminátů s bezkontaktním čipem z polykarbonátu ID1 pro Evropské povolení k pobytu
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky předlaminátů s bezkontaktním čipem z polykarbonátu ID1 pro Pobytové karty ePKP a pro Průkazy totožnosti e-OP.
Letiště Benešov – zpevnění RWY a TWY, dodávka a instalace světelného zabezpečovacího zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zpevnění travnatého povrchu stávající vzletové dráhy (RWY), pojezdových drah (TWY) a odstavných ploch pro letadla a vrtulníky letiště Benešov pomocí zemních zatravňovacích zpevněných roštů z PE/PP.
Poptávám materiál pro boční zakrytí pergoly
Boční zakrytí pergoly, Tyto díly z 80% průhledného materiálu Š x V 197 x 200cm.......................2x 216 x 167cm.........................1x 197 x 139cm..........................1x 210 x 167cm..........................1x 198 x 200cm.......................1x ( tomto dílu dveře (vstup) 75cm) Tyto díly z 50% průhledného materiálu ...
Nákup čipových karet pro resort MPSV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky 2 typů hybridních čipových karet s bezkontaktním čipem, které budou následně potištěny v souladu s vyhláškou Ministerstva vnitra České republiky s tím, že jeden typ bude dodáván pro potřeby MPSV, ÚP ČR, ÚMPOD a TIČR (předpoklad nákupu: 25 298 ks) a druhý typ následně pro specifické potřeby ČSSZ ...
Dodávka čipových karet
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na průběžné dodávky oboustranně barevně potištěných bezkontaktních čipových karet v barevnosti 4/4 zadavateli. Čipové karty budou na základě výzev zadavatele dodávány ve formě vizuálně a datově personalizovaných karet, případně datově personalizovaných karet se statickým potiskem.
UPOL/ARTECA – Dodávka laboratorního spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorního spotřebního materiálu nezbytného pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejíž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 Zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické parametry ...
Výroba, personalizace a rozeslání plastových Evropských průkazů
Předmětem veřejné zakázky je výroba (plastový průkaz bez čipu), personalizace a distribuce (včetně poštovného) Evropských průkazů zdravotního pojištění EHIC pojištěncům VoZP ČR, včetně tisku průvodního dopisu, párování a obálky, a to v množství do 250 000 kusů v průběhu roku 2019 a 2020.
Stravné lístky a nápojové poukážky
2.1.Stručný opis predmetu zákazky: Zabezpečenie poskytovania stravovania pre svojich zamestnancov prostredníctvom stravných poukážok u zmluvných dodávateľov uchádzača, ktorí sú oprávnení poskytovať stravovacie služby a uchádzač má s nimi uzatvorený platný zmluvný vzťah v súlade s ustanovením § 152 Zákonníka práce, ako aj pre poskytovanie ...
Poptávám montáž polykarbonátových desek na pergolu
Poptávám montáž polykarbonátových desek na pergolu, mám zájem o Lexan 16.
LDPE granule, Polsko
Naše společnost má na prodej LDPE granule -LDPE 15313-003 -LDPE 15813-020 -LDPE 2004 Máme všechny potřebné dokumenty a certifikáty, zajišťujeme dopravu našim klientům. V případě zájmu mě kontaktujte. Máme zájem o trvalou spolupráci.
Karty na čerpanie pohonných hmôt
Predmetom zákazky sú služby spojené s bezhotovostným nákupom pohonných hmôt na palivové karty v rámci sieti čerpacích staníc na území Slovenskej republiky a v rámci Európskej únie, vrátane nákupu doplnkového tovaru a služieb.
Hledáme výrobce plastových přístrojových skříní
Hledáme výrobce plastových přístrojových skříní metodou RTM ze sklolaminátu. Velikost 330x320x150 mm. Vnější vzhled perfect. 2. strana podle dohody. Můžeme poskytnout vlastní formy (3 díly - 3 formy).
Dodávka plastových průkazů pro pojištěnce ČPZP 2019-2023
Předmětem zakázky je dodávka plastových průkazů (dále i karty nebo průkazy) pro pojištěnce České průmyslové zdravotní pojišťovny (ČPZP) vč. souvisejících služeb: výroba plastového průkazu (polotovaru), personalizace plastového průkazu, výroba průvodních dopisů a obálek, distribuce plastových průkazů.
Poptáváme výrobu polystyrenu
Poptáváme výrobu polystyrenu, jedná se o celoroční odběr 70 000 ks. Polystyren stačí obyčejný, slouží nám jako proklad, viz příloha.
Poptávám výrobu plastových hrabel na sníh
Výrobce plastových hrabel na sníh.
Poptávám polykarbonátové desky
Poptávám polykarbonátové desky tl. 1cm, čiré - 5ks š.2100, délky 6m a 1ks š. 1050, délky 6m, potřebuji i veškerý materiál pro kompletaci (krycí lišty, pásku na ukončení, profily U a F a pod).
Průkazy pojištěnců VZP ČR
Předmětem veřejné zakázky je výroba a dodávka plastových personalizovaných průkazů pojištěnců VZP ČR (dále též „průkazy“) včetně souvisejících služeb, tj. příprava a předání průkazů k distribuci poskytovateli poštovních služeb, se kterým má VZP ČR uzavřenou smlouvu (dále jen „poskytovatel poštovních služeb“), skartace a ekologická likvidace ...
Elektronické stravovacie karty pre zamestnancov Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre
Predmetom zákazky je dodávka a správa 920 kusov elektronických stravovacích kariet pre zamestnancov Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v stravovacích zariadeniach, donáškových stravovacích zariadeniach, supermarketoch, hypermarketoch a potravinách na území okresu Nitra akceptujúcich elektronické stravovacie karty.
Poptávám zastřešení bazénu
Poptávám zastřešení kruhového nadzemního bazénu 3,8m.
Výroba a dodávka čipových předlaminátů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky předlaminátů s požadovanými typy čipových modulů, popř. s definovanými kombinacemi typů čipových modulů, vyráběných nejen v základní verzi z PVC materiálu, ale rovněž předlaminátů vyráběných z polykarbonátu (PC) dle potřeb zadavatele. Bližší technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.