Poptávám čiré plexisklo
Dobrý den, potřeboval bych čiré plexisklo a síle 6-8mm a rozměrech: 170x660mm Mnohokrát děkuji za cenovou nabídku. S pozdravem Macháček jmachacek@vuvl.cz
Poptáváme dodavatele plastové drtě
Poptáváme dodavatele plastové drtě pro dlouhodobou spolupráci: HIPS - index toku 4, množství 20-60t měsíčně ABS - index toku 5, množství 20-60t měsíčně ABS - index toku 8, množství 20-60t měsíčně Nabídky prosím zasílejte na množství od 5t, včetně materiálových listů. Děkujeme
Poptávám materiál na výrobu sklolaminátových forem
Materiál na výrobu sklolaminátových forem-CHORAMAT
Plastové suroviny, Turecko
Léta jsem pracoval jako marketingový manager oboru plastových surovin v Istanbulu. Poptávám PA 6, PE, PP, ABS, PC atd. pro turecký trh.
Poptávám dodávky  PP drti
Poptávám PP drť, kamionové množství + PP drť s talkem, okres Brno - venkov.
PVC pryskyřice, plastické hmoty, Čína
Hledáme importéry PVC pryskyřice nebo jiných plastických hmot. Jsme výrobce PVC, PP, ABS, PE atd. z Číny.
Tekutý teflon, Egypt
Poptáváme tekutý teflon pro utěsnění potrubí. Balení 25 kg. Pošlete nám laskavě podrobnou nabídku.
TPA pro výrobu plastů, Austrálie
Specializujeme se na výrobu TPA (kyseliny tereftalové) pro závody na výrobu PET a PBT plastů a vláken. Nyní hledáme obchodního partnera k vzájemně výhodné spolupráci. Můžete ušetřit náklady, poskytneme vám dobré služby a nejlepší produkty.
Chemikálie, Arménie
Jsme velká arménská firma “Nairit Plant”, která vyrábí chloroprenové pryže. Naše továrna zahájí provoz v březnu - dubnu 2012. Při výrobě používáme NMP. Hledám dodavatele methylpyrrolidonu (NMP). Žádáme o zaslání kompletních informací se specifikacemi a přibližnou cenou.
Chemikálie, Bangladéš
Jsme objednávková společnost v Bangladéši. Poptáváme následující položky: - kopolymer EVA - ethylen-okten kopolymer (ekvivalent ENGAGE 8200 chemické společnosti Dow) - Dicumyl peroxid 99% min (DCP 99% min) -pigmentová barviva.
Hledáme dodavatele polystyrenu
Hledáme dodavatele polystyrenu Administrátor (realizátor) e-aukce Tendromat.cz s.r.o. EPS 100 S tl. 180 mm : 350 m3 EPS 100 S spádový tl. 150-400 mm : 155 m3 EPS 150 S spádový tl. 150-400 mm : 28 m3 EPS 100 S spádový tl. 160-400 mm : 122 m3 a) Zadávací kolo od 9.1.2012 od 10:00 hodin, do dne 20.1.2012 do 11:00 hodin. b) Soutěžní ...
Polymery, PVC pryskyřice, Alžírsko
Poptáváme polymery PP, LLDPE, LDPE, HDPE, PET, GPPS, HIPPS, PVC pryskyřici atd. Čekáme na rychlou odpověď.
Pryskyřice, Velká Británie
Poptávám pryskyřici (pevnou) pro zhotovování povlaků v Číně, kde plánuji zřízení továrny na jejich výrobu pro speciální průmyslová odvětví, jako jsou brýle (kovové nebo plastové).
PET, LDPE, Nigérie
Hledáme výrobce chemicky upraveného PET pro výrobu ohebných obalů na sušenky, mýdla atd. Také LDPE se 4 MFI.
Toluendiizokyanát, Jižní Korea
Poptáváme následující produkt pro výrobu polyuretanové pružné pěny: * Toluendiizokyanát (TDI 80/20) MF: C9H6N2O2 CAS č: 584-84-9, EINECS č: 744602, čistota: 99,5% min. Zašlete nám prosím cenovou nabídku pro plný kontejner s balením ISO-tank a normální barel. Naše měsíční spotřeba je asi 100-150 mt.
PVC, polyetylén, Libanon
Prodáváme PVC směs + polyetylén vysoké hustoty (HDPE) a nízké hustoty (LDPE), granulovaný (recyklovaný). Hledáme evropské odběratele.
Kaučuk, SAE
Poptáváme butadien-styrenový kaučuk SBR-1502 a SBR-1712, 25 MT každého.
PVC, Egypt
Hledáme dodavatele - P.V.C. 27 mikronů, točené, metalizované a transparentní, v cívce, - PET 20-23 mikronů, točené, metalizované a transparentní, v cívce.
Polymery, Alžírsko
Hledáme dodavatele polymerů: PP, LLDPE, LDPE, HDPE, PET, GPPS, HIPPS, PVC pryskyřice atd.
Poptávám gumovou směs na podrážky
Dobrý deň prajem, chcel by som Vás požiadať o zaslanie cenovej ponuky na 1 kg čiernej gumovej zmesy ktorú potrebujem na výrobu gumových podošiev. Parametre: merná hmotnosť: 1,2 - 1,6 g/cm3 tvrdosť: 60 - 75 ShA odolnosť proti odieraniu 200 - 220 mm3 pevnosť: 11 - 13 MPa ťažnosť max. 300 % ( predlženie maximálne ) ťažnosť min. 15% ( ...
VIETNAM; Přírodní kaučuk
Jsme Viet Phu Thinh Rubber Joint Stock Co. (Viruco), vietnamský výrobce přírodního kaučuku. Další podrobnosti o přírodním kaučuku najdete na našich webových stránkách: www.viruco.com. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
ČÍNA; Modifikátory a činidla pro plasty
Jsme výrobce modifikátoru nárazu a pomocných činidel pro zpracování PVC profilů, PVC trubek, PVC desek, PVC fólie atd. V současné době jsme největším výrobcem v Číně, náš modifikátor nárazu zahrnuje: CPE, ACM, modifikátor nárazu akrylu a MBS. Naše činidla pro zpracování jsou také v několika kvalitách jako: mazací typ, lesklý typ, super-směs typ ...
NĚMECKO; PE, PP, aramid, PVA
Hledáme dodavatele polyetylénu, polypropylénu, aramidu, PVA.
ČÍNA; Plastová směs
Jsme továrna plastických hmot. Jedním z našich produktů je černá plastová základní směs DX11-8 speciálně pro kabely. Je nabarvena uhelnou černí, se speciální polyetylenovou pryskyřicí a pomocným činidlem jako nosičem, zhotovuje se vysokoenergetickým vzduchovým chlazením a řezáním s vodním chlazením. Prošla identifikací SGS a ROHS. Charakteristika: ...
PÁKISTÁN; Speciální chemie, polymery
Hledáme evropské výrobce speciální chemie a výrobce polymerů.