Profily pro stavebnictví, Bangladéš
Poptáváme profily s oky používané ve stavebnictví.
Koľajnice
Ide o dodávku koľajníc na údržbu tratí ŽSR v delení na časti: časť 1: Dodávka koľajníc trieda ocele R 260 a R 320 Cr časť 2: Dodávka koľajníc trieda ocele R 350 HT.
D3 0307 A Tábor - Soběslav, D3 0308 A Soběslav - Veselí nad Lužnicí, lehce demontovatelná svodidla
Předmětem zakázky je dodávka a montáž mobilních silničních svodidel v místech přejezdů středních dělících pásů dálnice D3 Tábor - Veselí nad Lužnicí. Počet přejezdů 22 o celkové délce 2888 m. Svodidla budou s protikorozní úpravou, žárově zinkovaná, výška svodidel 900 mm, spodní šířka základny 700 mm. Úroveň zadržení minimálně H1, lehce ...
Systém pro plošné zatěžování konstrukčních prvků a dílců
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka komplexního systému efektivního plošného zatěžování konstrukčních prvků a dílců v laboratorních podmínkách, a to včetně souvisejících prací a dodávek. Podrobná technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
D3 0307 A Tábor - Soběslav, D3 0308 A Soběslav - Veselí nad Lužnicí, lehce demontovatelná svodidla
Předmětem zakázky je dodávka a montáž mobilních silničních svodidel v místech přejezdů středních dělících pásů silnice D3 Tábor - Veselí nad Lužnicí. Počet přejezdů 22 o celkové délce 2888 m. Svodidla budou s protikorozní úpravou, žárově zinkovaná, výška svodidel 900 mm, spodní šířka základny 700 mm. Úroveň zadržení minimálně H1, lehce ...
Podlahové profily a rohože, Německo
Hledáme výrobce dilatačních spojovacích profilů a stíracích rohoží na pokládání podlah
Hliníkové odlitky, Malajsie
Jsme společnost v Malajsii, specialista na přesné hliníkové odlitky. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Hliníkový prášek, Malajsie
Jsme výrobci atomizovaného hliníkového prášku 99,7% a hledáme importéry našich produktů. Naše webové stránky pro podrobnosti o výrobku: www.copperbronze.com.my
Poptáváme materiál pro stavbu gabionové zdi
Dobrý den, poptáváme následující zboží pro stavbu gabionové zdi k domu: šířka 40 cm, výška 50 cm, délka 3 m v 5 řadách celkem: 35 bm celková výška plotu: 2 m Prosím o cenovou nabídku košů s kameninou + cenu veškerého příslušenství + event. cenu za dopravu do Liberce (pokud dopravu umíte zajistit). Dále prosím o informaci, zda ...
Rekonstrukce chmelnice Trnovany – dodávka kroužků
Předmětem zakázky je dodávka materiálu k provedení rekonstrukce chmelnice – ocelových výrobků (kroužků) podle soupisu dodávek, který je přílohou zadávací dokumentace.
Poptávám samonosné schodnice
Poptávám 22kusů schodnic(pororoštů).Šířka 1m výplň tahokov.Bez povrchové úpravy a samonosné.Budou se přidělávat na nosník který bude ve středu schodnice.Spěchá.
Výpalky z plechů tl.220 mm a 200 mm
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky Výpalků z plechů tl. 220 mm a 200 mm, (dále jen „zboží“), které je dále specifikováno v rámcové smlouvě.
Dodávky nerezových pásků a upínacích spon
Veřejná zakázka pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění odstranění havarijního stavu nerezových pásků a upínacích spon zajišťující bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 01/2015 – 12/2022. Výsledkem JŘSU bude smluvní zajištění dodávek nerezových pásků a upínacích spon. Předmětem Veřejné ...
Poptávám ocelové zárubně pro levé dveře
Poptávám 1ks ocelové zárubně 80x197x9,5 pro levé dveře s otvíráním k sobě (použití pro vstup do dřevěné chalupy).
Zábradlí z ušlechtilé oceli, Rakousko
Prosím o bezplatné zaslání návrhu nákladů na zábradlí z ušlechtilé oceli o délce 8050 mm a navazující 90-ti stupňové zahnutí o délce 500 mm. Zábradlí bude vystaveno venku vedle bazénu a musí být montováno z lícní strany. Děkuji za Vaši snahu!
Poptáváme závaží ke tkalcovským stavům
Poptáváme závaží z šedé litiny s výřezem (0,5kg - 100ks, 1kg - 100ks, 2 kg -50ks), ke tklacovským stavům - viz foto.
Drobné válené kolejivo - JŘSU 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky drobného váleného kolejiva pro železniční svršek do organizačních jednotek zadavatele pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty.
Kovomateriál Pevnost poznání 003/2014
Předmětem veřejné zakázky je nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání.
Dodávky profilů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky profilů, jejichž bližší technická specifikace je uvedena v příloze č 2 návrhu rámcové smlouvy (Technická specifikace a ceník).
Železářské zboží, kabely, filtr. tkanina, Indie
Můžeme dodávat dráty, kabely, nerezové tyče, upevňovací prvky a průmyslovou filtrační tkaninu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám ventilační turbínu Lomaco
Poptávám ventilační turbínu Lomanco na krytinu eternit
Dodávka mlecích koulí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního sortimentu 284 tun mlecích koulí (kulové mlýny GM 27) v roce 2014 včetně dopravy, pro odštěpný závod GEAM Dolní Rožínka (doprava dráhou na vlastní vlečku Chemické úpravny – konečná stanice Rožná).
Poptávám příslušenství ke garnýžím
Poptávám cca 700 ks kroužků + žabek na pověšení okenních závěsů.
Poptávám výrobu plachtových kroužků
Výrobce plachtových kroužků.
Poptávám axiální kompenzátor přivařovací
Poptáváme 3ks axiální nerezový kompenzátor DN 350 navařovací.Stavební délka cca 700-1000mm.Pro odvod spalin z KGJ. Sdělte prosím cenu a termín dodání.