Poptávám renovaci silenbloku
Dobrý den, v příloze zasílám foto silenbloku řazení Tatra 603. Poptávám renovaci tohoto silenbloku. Děkuji Nedělka
Dodávky výpalků z plechů tl. 220 ,200,270 mm
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky výpalků z plechů tl. 220, 200, 270 mm, které jsou dále specifikovány v rámcové smlouvě.
Poptávám výměnu parapetů
Poptávám výměnu parapetů v bytě 3+1, Přerov, Kopaniny, Za mlýnem 5. Termín od 25. 5. do 3.6.2016. Renata Mašková
Poptávám parapety
Poptávám Alu parapet - tm.hnědý elox š - 35cm, délka 112 cm - dva kusy a tm.hnědý elox š - 33cm, délka 72 cm - jeden kus.
Poptávám schodišťové stupně
Poptávám cenovou nabídku na schodišťové stupně z žárově pozinkovaných roštů. Rozměr : 890X280 mm, 16 Ks.
Poptáváme dodávku sloupků
Poptáváme dodávku 300 kusů - Sloupek 60x40x2400 mm, žárově zinkovaných.
Poptávám pozinkované kari sítě
Poptávám pozinkované kari sítě.
Poptávám hliníkové lišty
Poptávám hliníkové lišty, profil L. Děkuji.
Poptávám výrobu plotových sloupků
Poptávám výrobu plotových sloupků 60 x 60 x 2400 ZN, s čepičkou a dole s patkou d. 200, š. 140, se 4 otvory 14mm. Celkem 11ks. Děkuji za nabídku. L. Zeman, Škvorec.
Poptáváme kari sítě
Poptávám kari sítě o velikosti 6 x 2,4 m, drát 8 mm, oko 100x100 mm, množství 57 ks. Děkuji.
Poptávám skříně pro přípojky plynu a elektriky
Poptávám skříně pro přípojky plynu a elektřiny,na pilíř - dodání 9 ks. Děkuji.
Dodávky kolejnic - třída oceli R260
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kolejnic třídy oceli R260 do organizačních jednotek zadavatele na území České republiky, pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty.
Přesné kovové díly, Švýcarsko
Hledám dodavatele, nějakou firmu, která by mohla vyrobit malé přesné kovové díly pro oblast lékařství, které by byly připojeny ke kloubu.
Poptávám nerezové výrobky
Poptávám nacenění nerezových výrobků dle přiložené přílohy, mimo pol. Z1. Děkuji.
Poptávám nerezové plechy
Poptávám nerezové plechy 304 2000x1000x12mm, 1000x1000x12mm. Děkuji.
Žárnice, Irán
Máme zájem nakoupit žárnice s následujícími parametry: trubice OD: 38,1 mm, THK: 5,3 mm, Délka: 8M, množství: 500 MAT: ASME SA213-TP321H PŘEHŘÁTÍ Velmi bychom ocenili vaši rychlou odpověď.
Ocelové bójky, Německo
Hledám dodavatele ocelových bójek 6m s lehkou hlavicí.
Poptáváme výrobu dílů z hliníku do pískové formy
Poptávám výrobu dílu z hliníku do pískové formy - modely výrobku vlastníme. Jedná se o výrobu od 50-100 ks od každého druhu. Příklady jednotlivých produktů najdete v příloze. V případě příznivé ceny obdržíte modely i příklady hotových odlitků. Nabídku očekáváme obratem. S pozdravem ing.M.Pelinka MP-Sonder-und Biegemaschinen ...
Dodávky tabulek registračních značek a značek na přání včetně zajištění souvisejících služeb
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky tabulek registračních značek a značek na přání (dále jen „TRZ“) včetně zajištění souvisejících služeb, jež budou poskytovány na základě Rámcové smlouvy o dílo uzavřené se Zadavatelem, přičemž uvedené TRZ budou splňovat veškeré zákonné a technické požadavky. Dodávky TRZ budou probíhat podle vyhlášky MD č. ...
Poptáváme dodavatele kovových bubnů
Hledáme výrobce/dodavatele kovových bubnů - v příloze zasíláme parametry poptávaných bubnů. Děkujeme za případné nabídky.
Poptávám tažné pružiny
Dobrý den, poptávam 2 ks tažných pružin, na konci s oky na čep ke starým výklopným garažovým vratům. Délka pružiny je 950mm. Průměr pružiny je asi 45mm, tl. drátu 5 nebo 6mm. Děkuji Kasal.
Dodávky tabulek registračních značek a značek na přání včetně zajištění souvisejících služeb
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky tabulek registračních značek a značek na přání (dále jen „TRZ“) včetně zajištění souvisejících služeb, jež budou poskytovány na základě Rámcové smlouvy o dílo uzavřené se Zadavatelem, přičemž uvedené TRZ budou splňovat veškeré zákonné a technické požadavky. Dodávky TRZ budou probíhat podle vyhlášky MD č. ...
Poptávám vysekávač
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku vysekávače podle obrázku v příloze. Děkuji Bínovec
Poptáváme výrobu příruby hadice
Předběžně poptáváme možnost výroby a cenu výroby součásti: 1. ) PŘÍRUBA HADICE č.v. MW7-076 Prosíme o uvedení ceny materiálu zvlášť. Prosíme o nabídku zatím na série 10, 20, 30 a 50 ks. Tyto série budou velmi nepravidelně opakované, nedokážeme však říci kolikrát, protože to záleží na odběrech zákazníků. Prvně by se nechaly vyrábět 2 ...
Poptávám nerezovou trubku pro anténní stožár
Dobrý den, poptávám nerez trubku, průměr vnější cca 60 mm stěna cca 3-4 mm, délka 5000 mm. Účel použití anténní stožár. Prosím o cenu a případný termín. Děkuji s pozdravem Jan Špinar