Špeciálny spotrebný materiál
Predmetom zákazky je dodávka spotrebného laboratórneho materiálu v nasledovných častiach: - špeciálny spotrebný materiál - plastový spotrebný materiál Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Medicinálne, technické a špeciálne plyny
Predmetom zákazky je dodávka medicinálnych, technických a špeciálnych plynov v tlakových fľašiach a do zásobníkov, v sortimente a objemoch špecifikovaných v časti B. Opis predmetu zákazky, týchto súťažných podkladov, vrátane prenájmu tlakových fliaš a prenájmu zásobníkov (kontajnerov) na skvapalnený plyn, vrátane ostatných služieb spojených s ...
Dodávky hutního materiálu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky hutního materiálu v rozsahu specifikovaným zadavatelem následně v jednotlivých Výzvách. Na základě výsledku tohoto zadávacího řízení bude uzavřena rámcová smlouva s více účastníky.
ESB integrovaný a důvěryhodný přístup oprávněných osob
Předmětem plnění dílčí veřejné zakázky je dodávka hardwarových technologií a softwarového vybavení, včetně příslušenství dle požadavků zadavatele a v rozsahu a souladu těchto zadávacích podmínek. Dodávka 4500 kusů QSCD hybridních čipových karet ve formátu ID-1 (velikost bankovní karty). vč. software a zajištění 2faktorové autentifikace.
Dodanie a odborná montáž archívnych zariadení do registratúrneho strediska
Predmetom zákazky je dodanie archívnych zariadení do registratúrneho strediska umiestneného v suterénnej miestnosti v budove sídla Ministerstva spraovodlivosti Slovenskej republiky na Račianskej ulici č. 71 vrátane ich dopravy, vykládky, odbornej montáže, zaškolenia a záručného servisu.
Rekonštrukcia urgentného príjmu
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác v Nemocnici s poliklinikou Dunajská Streda, a.s., týkajúcich sa rozšírenia a skvalitnenia zdravotníckych služieb na báze nových odborných skúseností. Cieľom riešenia je dosiahnuť vnútorným dispozičným riešením a technickým vybavením úroveň zodpovedajúcu najnovším požiadavkám a princípom nemocničnej ...
Dodávka ocelového materiálu pro společnost KONAKL s.r.o. II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ocelového materiálu pro zvýšení bezpečnosti lodního tělesa pro společnost KONAKL s.r.o.
Poptávám ušití náhradní střechy na altán
Poptávám ušití náhradní střechy na altán. Je nějaký návod jak naměřit plachtu? Děkuji Šafránek
Medicinálne plyny 040
Dodávka medicinálnych plynov
Poptávám hutní materiál
Poptávám CN.: Jekl nerez. rozměr 50x??x2 (rozměr např . 50x40x2, 50x50x2, 50x30x2 potřebuji ten hlavně ten rozměr 50mm prosím o nacenění více variant ten druhý je volný, ať vidím jaký je v tom cenový rozdíl, investor si to tak přeje.)- 54metrů a potom: nerez plech- 7ks, 2mm síla, 3000x1500 Prosím ten plech z nějaké chemicky odolné nerezy, ...
Oceľové zvodidlá vrátane príslušenstva
Predmetom zákazky sú "Oceľové zvodidlá vrátane príslušenstva" s dodaním do miest určenia patriacich do pôsobnosti Prešovského samosprávneho kraja.
Dodávky pružného upevnění pro kolejnice metra
Předmětem VZ jsou dodávky pružných svěrek a pryžových podložek pod patu kolejnice na předpjaté betonové pražce.
Průběžné dodávky medicinálních, technických a speciálních plynů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky medicinálních, technických a speciálních plynů průběžně dle dílčích požadavků zadavatele a dlouhodobý pronájem tlakových lahví. Bližší specifikace včetně orientačního množství je uvedena ve formuláři Cenová nabídka v příloze č. 1.
Rúrky do hlavných kondenzátorov turbogenerátora
Rúrky do hlavných kondenzátorov turbogenerátora Materiál rúrok hliníková mosadz CuZn20Al2As EN12451 vonkajší priemer 22,22 x 1,07mm, dĺžka 8416mm Množstvo: 18 450 kusov Podrobná technická špecifikácia je uvedená v Prílohe súťažných podkladov
Dodávky spotřebního materiálu pro LF OU - výrobky z plastu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu - výrobků z plastu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu do 30.06.2023. Specifikace spotřebního materiálu - výrobků z plastu a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu do 30.06.2023 jsou uvedeny v Příloze ...
Poptávám výrobu nového potahu na slunečník
Poptávám výrobu nového potahu na slunečník Praha.
Poptávám trubku
Sháním trubku 20x1 nebo 20x2 1.7734.5 dle AIR 9160 v letecké kvalitě množství min. 1 m.
Klokanův kufr - dodávka dřevěných částí, etapa 2022-2023
Dodávka dřevěných částí (včetně potisku) metodické pomůcky Klokanův kufr, tři jednotlivé etapy dodávky po 100 sadách, tedy celkem 300 sad. Každá sada je tvořena souborem různých komponent o více typech, které jsou potištěny nebo nabarveny. Součástí je i doprava do místa kompletace.
Poptávám výměnu venkovního parapetu
Poptávám výměnu venkovního parapetu. Dobrý den, v panelákovém bytě - garsonce mi profukuje okolo parapetu. Chtěl bych se zeptat na cenu za výměnu venkovního parapetu, zaizolování a zateplení, tak aby okolo parapetu nebyl průvan. Délka parapetu je 245cm. Chtěl bych se ještě zeptat, jestli jste schopni zadělat a zateplit díry (průduchy) po ...
Kolejové konstrukce pro opravy a modernizaci tramvajových tratí 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kolejových konstrukcí pro opravy a modernizaci tramvajových tratí. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Pytle na prádlo
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se pořízení opakujících se dodávek pytlů na prádlo pro Fakultní nemocnici Brno podle potřeb zadavatele. Specifikace zboží a předpokládaná spotřeba: Pytel transparentní HDPE Předpokládané množství odebíraného zboží za rok: 430 000 ks Pytel zelený HDPE Předpokládané ...
Dodávka materiálu pro aditivní výrobu opakované řízení
veřejné zakázky je dodávka práškových materiálů určených pro výrobu aditivní technologií dle závazného vzoru rámcové smlouvy a technické specifikace předmětné části veřejné zakázky.
Dodávky medicinálních a technických plynů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky medicinálních a technických plynů v kapalné podobě a v tlakových lahvích po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele, dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí veřejné zakázky je i dlouhodobý pronájem lahví, revize a zkoušky těsnosti tlakových nádob umístěných v areálu zadavatele, instalace ...
Plechy a profily třídy 11 - Rozšíření PVP Bukov II. etapa - 3. dodávka
Předmětem veřejné zakázky je 3. dodávka Plechů a profilů třídy 11 pro stavbu Rozšíření PVP Bukov II. etapa - rekonfigurace, Ohřev větrů jámy B1, Zdvihací zařízení včetně dopravy.
Dodávka technických plynov a súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky technických plynov, ako aj dodávka ventilov v prípade ich opotrebovania a súvisiacich služieb ako doprava, vykládka a nakládka, prenájom, plnenie fliaš a nádob a revízie (tlaková skúška) nádob/fliaš vo vlastníctve a pre potreby MV SR.