Poptávám zemědělské komodity pro bioplynové stanice
Poptávám zemědělské komodity pro bioplynové stanice (siláž, pšenice, žito, tritikale, ječmen, kukuřice zrno, ...). Množství: 20.000 tun. Lokalita: celá ČR, Slovensko a Polsko. Spolupráce: dlouhodobá. Děkuji.
Poptáváme dodavatele palivového dříví
Poptávám pravidelný nákup palivového dřeva, tvrdé + měkké 15-20PRM v délkach 2- 4m. Prosím udejte cenu s dopravou.
Bioetanol, Německo
Kde lze v Česku koupit 30 l bioetanolu?
Rámcová smlouva na dodávky biosložky pohonných hmot - methylesteru mastných kyselin
Předmětem zakázky je uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a několika dodavateli, jejímž předmětem je realizace jednotlivých dílčích zakázek na dodávky biosložky pohonných hmot - methylesteru mastných kyselin.
Rámcová smlouva na dodávky biosložek kvasného lihu bezvodného obecně deneturovaného
Dodávky biosložek kvasného lihu bezvodného obecně denaturovaného jsou nevyhnutelné pro naplnění zákonné povinnosti zadavatele, který je na základě právního předpisu povinen provádět přimíchávání stanoveného množství biosložek do pohonných hmot. Dodávky biosložek slouží rovněž k zajištění obchodních potřeb zadavatele, k zajištění plnění smluvních ...
Palmový olej, bambucké máslo, Ghana
Jsme společnost v Ghaně a máme následující oleje na prodej: surový olej z palmových jader (PK) surový palmový olej z jader (filtrované) - CPKO palmová jádra (PKC) - pro krmení zvířat skořápky z palmových jader (PKS) - bio paliva bambucké máslo zbavené pryskyřic - (tuk) - náhražka kakaového másla
Poptávám palivové dřevo
Poptávám nákup palivového dřeva, 6m3 tvrdé + 1m3 měkké v max. 3m délka. Prosím udejte cenu.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dříví tvrdé, měkké délky 30 cm štípané nebo v polenech s dopravou do Radiměře, okr. Svitavy. Cca 10 m3.
Topné dřevo, Německo
Hledám seriózního dodavatele tvrdého topného dřeva-pouze buk, do Bavorska-místo dodání poblíže Ingolstadtu,kmeny o průměru 20-30 cm-délce 4m. Celý nákladní vůz (40t), eventuelně i s přívěsem. Prosím o cenu kompletní dodávky na místo určení pro nákladní vůz a také pro celou dodávku včetně přívěsu. Jsem neziskový zprostředkovatel dodávky dřeva!
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo - břízu v kulatině. Nebo samovýrobou. Nabídněte cenu za metr, rovnaný.
Poptávám palivové dřevo
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku na štípané, suché, míchané dříví. Děkuji.
Poptávám palivové dříví
Dobrý den, poptávám dřevo na topení, pytle s odřezky. Odvoz do Libáně. Děkuji.
Poptávám dřevo
Dobrý den, poptávám cca 10m3 dřeva, nejlépe tvrdé, štípané, nebo kácené stromy. Cena by měla být s dopravou do Králové Lhoty. Děkuji.
Poptávám dodávku pelet vč. dopravy
Dobrý deň prosím Vás o cenovú ponuku na pelety v 15kg balení.Spotreba je cca 1tona mesačne.Odber by bol každé dva mesiace dve palety.Nacente mi prosím aj dovoz do Rakúska,Mistelbach.Pelety ôžu byť aj druhotriedne,používame to ako podstielku.
Drevné pelety pre ZpS a DSS Novoť
Predmetom zákazky je výber dodávateľa drevných peliet pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Novoť. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz voľne ložených drevných peliet cisternou vrátane naplnenia zásobníka na mieste dodania. Zariadenie je organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti (ďalej len OvZP) Žilinského samosprávneho ...
Poptáváme dřevěné pelety
Poptávám: dřevěné pelety, 6 mm Druhy: - A1, A2, průmyslové Balení: - v 15 kg pytlích Množství: 1.000 tun měsíčně Místo dodání: - Praha Termín: - dle dohody - spolupráce: roční kontrakt
Poptávám palivové dříví
Poptávám 5 prm palivového dřeva, odřezky, neštípané palivo. Prosím o sdělení ceny a také ceník dopravy - Doubí, Liberec cca 5 km. Děkuji. S pozdravem Marcela Sláviková
Poptáváme dodavatele palivového dřeva
Poptávám: kulatinu – buk, dub, bříza, smrk, borovice Specifice: délka do 4 m, tloušťka do cca 90 cm, použití na palivo Množství: 90 m3 týdně Místo dodání: Louny, Žatec, Most, Ústí nad Labem Termín: dle dohody Spolupráce: dlouhodobá Cenu prosím kalkulujte bez dopravy, poppř. i s dopravou do výše uvedených měst.
Poptáváme štěpku
Poptáváme dodávku 25 m3 štěpky s dopravou na skládku v Hořovicích. Za nabídky předem děkujeme.
Poptávám dubové dřevo
Hezký den, poptávám kulatinu dub, 30-50cm, dl 5-6m. Sdělte prosím Vaše cenové podmínky a termínové možnosti. Děkuji.
Dodávka drevnej štiepky
Dodávka drevnej štiepky na vykurovanie a na výrobu teplej úžitkovej vody prostredníctvom kotla na drevnú štiepku PYRTEC 950
Poptávám palivové dříví
Dobrý den, poptávám palivové dřevo(smrk,bříza,borovice). Štípané i polena. Nejlépe v okresu Cheb
Výroba tepelnej energie z vlhkej biomasy - obstaranie biomasy
Predmetom zákazky je obstaranie 600 t biomasy (pšeničná slama, repková slama, kukuričné kôrovie). Kvalitatívne požiadavky na biomasu sú podrobne charakterizované v súťažných podkladoch.
Palivové dřevo, Německo
Poptávám asi 50 m bukového palivového dřeva.
Dřevěné pelety, Německo
Hledáme výrobce dřevěných pelet s průměrem 6mm. Předpokladem je kompletní certifikace výrobku, možnost dlouhodobé spolupráce.