Posypová sůl, Egypt
Jsme egyptská investiční, dodavatelská a obchodní skupina. Jsme dodavatel a koncový prodejce posypové soli z Egypta. Hledáme odběratele a také potřebujeme dodavatele z celého světa.
Poptává hydroxid draselný
HYDROXID DRASELNÝ šupiny 90% 20-40 tun/měsíc, pravidelné odběry Pro export mimo EU
Chemikálie, zemědělské produkty, Indie
Jsme exportéři z Mumbai, Indie. Více na www.indiamart.com/krishna-international-mumbai. Jsme odborníci na chemikálie, kešu ořechy, kokosy a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám Sidolux
Poptávám sidolux na dlažbu a na PVC
EGYPT; Mořská a posypová sůl
Naše firma United Salt Egypt Co. má velké množství surové mořské soli, asi 1200.000 t a 650.000 posypové soli v Egyptě v severní Sinai. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Oxid titaničitý
Hledám v Evropě výrobce oxidu titaničitého.
Dodávka odorantov - tetrahydrotiofén (THT) a zmesový odorant so zložením 70% hmot. tetrahydrotiofén
Dodávka odorantov - tetrahydrotiofén (THT) a zmesový odorant so zložením 70% hmot. tetrahydrotiofén a 30% hmot. terciárny butylmerkaptán (THT/TBM) na odorizáciu zemného plynu dopravovaného distribučnou sieťou SPP - distribúcia, a.s. odberateľom zemného plynu z distribučnej siete. 1. časť - dodávka len vo vratných výmenných prepravných obaloch: ...
LIBANON; Potravinářské činidlo
Poptáváme 400 kg průmyslového potravinářského vysoušecího činidla.
INDIE; Sulfát heptahydrát
Hledáme odběratele sulfátu heptahydrátu.
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro SÚS
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro cestmistrovství SÚS Pk:Chrudim,Luže,Hlinsko,Třemošnice,Pardubice,Přelouč,Holice,Běstovice,Laškroun,Žamberk,Ústí nad Orlicí,Litomyšl,Polička,Svitavy,Moravská Třebová.
INDIE; Dimetyl disulfid
Naléhavě poptáváme DMDS (dimetyl disulfid) CAS č. 624-92-0 (C2H6S2) pro jeden z probíhajících projektů krakování nafty v severní Indii. Použití: používá se jako aktivátor v přípravném vulkanizačním procesu. Potřebné množství: 7 MT. Prosíme o zaslání cenové nabídky s MSDS & TDS co nejdříve.
INDIE; Pryskyřice
Jsme indický výrobce vypouklých nálepek. Poptáváme PU pryskyřici a také epoxidovou pryskyřici pro tento účel. Náš měsíční požadavek je 1000 kg.
Dodávka 1700 t posypové soli
Dodávka 1700 t posypové soli pro zimní údržbu vozovek, kvalita 5-0,2 mm.
Dodávka kamenné posypové soli pro zajištění údržby komunikací v zimním období 2011/2012
Dodávky volně ložené posypové kamenné soli pro zajištění údržby komunikací v zimním období 2011/2012 s termíny dodání: a) předzásobení do 31. 10. 2011, b) dodávky od 1. 11. 2011 do 31. 3. 2012 na výzvu zadavatele.
INDIE; Parafínový vosk
Hledám v Evropě odběratele chlorovaného parafínového vosku z Indie.
NIGÉRIE; Průmyslové stroje, chemikálie
Hledáme dodavatele průmyslových strojů, chemikálií.
ITÁLIE; Tetrahydroboritan sodný
Hledáme evropského dodavatele tetrahydroboritanu sodného NaBH4 @ 95%, 5.000 - 10.000 kg ročně.
PÁKISTÁN; Pomocné materiály pro textilní výrobu
Chceme se stát zprostředkovatelem výrobce pomocných textilních produktů v Pákistánu. Obchodujeme v textilním oboru. Náš požadavek zahrnuje všechny položky, zejména zahušťovadla barviv, speciální konečné úpravy a činidla proti migraci barev.
MALI; Sodium lauryl ether sulfát
Poptávám sodium lauryl ether sulfát, potřebuji stabilního dodavatele.
EGYPT; Dikalciumfosfát
Poptáváme 200 MT dikalciumfosfátu 18% (krmivová jakost). Pošlete prosím nabídku s plnou specifikací.
Nákup a dodávka posypové kamenné soli pro rok 2011/2012
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka posypové kamenné soli pro zajištění zimní údržby pro rok 2011/2012 pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizaci.
Poptávám dodavatele chemikálií
Poptávám Silicon Dioxide 500 kg, MgCl2.6H2O_500kg, a SIO2_ 500 kg.
Dodávka Hydrogenuhličitanu sodného
Dodávka Hydrogenuhličitanu sodného (soda bicarbona ) pro odsiřování na kotlích K13, K14 Dalkia Česká Republika, Elektrárna Třebovice
JIŽNÍ KOREA; Chemikálie
Spolehlivý most pro váš přístup na korejský trh. Zaměřujeme se na import chemických výrobků. Pokud vaše firma plánuje představit svůj produkt na korejském trhu, pomůžeme vám v přístupu na nový trh. Obchodní činnost: průzkum a zpráva o trhu, nalezení zákazníků, kontakt a představení produktů, zvýšení a řízení prodeje. www.orient-trade.co.kr
Siřičitan sodný bezvodý II - 2011
Dodávka 180 t na období červenec 2011 až leden 2012.