Síran železitý
Predmetom zákazky je vodný roztok síranu železitého Fe2(SO4)3 v cca 40 % až 43 % váhovej koncentrácii, určený na úpravu a čistenie všetkých druhov odpadových vôd, vrátane dokladov viažucich sa k tovaru a súvisiacich služieb - dopravy a vykládky v mieste plnenia. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch, časť B. OPIS ...
Rámcová dohoda na dodávku polymerního flokulantu
Předmětem plnění této zakázky je dodávka polymerního flokulantu pro odvodnění anaerobně stabilizovaného kalu o hmotnosti cca 60 000 kilogramů ročně (tj. cca 240 000 kilogramů za dobu trvání veřejné zakázky) a emulzního flokulantu pro zahuštění přebytečného aktivovaného kalu o hmotnosti cca 15 000 kilogramů ročně (tj. cca 60 000 kilogramů za dobu ...
Rámcová dohoda na dodávku síranu hlinitého tekutého, pro úpravu pitné vody
Předmětem plnění této zakázky je dodávka síranu hlinitého tekutého, pro úpravu pitné vody, o hmotnosti cca 2 100 tun ročně (tj. cca 8 400 tun za dobu trvání veřejné zakázky) Zadavateli pro úpravnu vody Plzeň, a to včetně dopravy do místa plnění. Skutečně dodané množství síranu hlinitého tekutého, pro úpravu pitné vody bude záviset na potřebách a ...
Různé další speciální chemické látky a prostředky
Nákup komodit pro zabezpečení bojové činnosti, výcviku, činnosti jednotek v zahraničních misích a při živelných pohromách k plnění úkolů v prostorech, kde je předpoklad výskytu bojových chemických látek a průmyslových škodlivin.
Poptáváme chemikálii Tetraethylbenzen pro laboratorní účely
Poptávám chemikálii Tetraethylbenzen pro laboratorní účely, produkty 1,2,3,4.
Chemický posypový materiál na posyp ciest
Predmetom zákazky je dodávka chemického posypového materiálu na posyp ciest, technická soľ s protispekacou prísadou s rozmrazovacím účinkom do -6°C, voľne ložená so zníženým obsahom prachových častíc , technická soľ do miešacích centier (soľankové hospodárstvo) vrecovaná (25 kg vrecia) vrátane dopravy do určených miest dodania.
Bežne dostupné chemikálie nižšej čistoty
Predmetom zákazky je dodávka rôznych druhov substancií pre biologický, chemický a molekulovo-biochemický výskum Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, ktorými sú: proteíny, enzýmy, antibiotíká, herbicídy, kultivačné média pre biológiu, aditíva, fytohormóny, iný materiál pre kultiváciu a diferenciáciu, roztoky pre diagnostiku, elisa kity, ...
Chemický posypový materiál na posyp ciest
Predmetom zákazky je dodávka chemického posypového materiálu na posyp ciest, technická soľ s protispekacou prísadou s rozmrazovacím účinkom do -6°C, voľne ložená so zníženým obsahom prachových častíc , technická soľ do miešacích centier (soľankové hospodárstvo) vrecovaná (25 kg vrecia) vrátane dopravy do určených miest dodania.
Rozmrazovacie materiály pre zimnú údržbu
Predmetom zákazky je dodávka materiálov na letnú a zimnú údržbu komunikácií - rozmrazovacie materiály pre zimnú údržbu. Technické špecifikácie a predpokladané množstvá sú uvedené v súťažných podkladoch.
Bežne dostupné tmely, konzervačné látky a lepidlá
Dodávka tmelov, konzervačných látok a lepidiel pre vojenské útvary a zariadenia Ministerstva obrany Slovenskej republiky a ozbrojených síl Slovenskej republiky .
Rámcová smlouva na dodávky biosložek kvasného lihu bezvodého obecně denaturovaného
Dodávky biosložek kvasného lihu bezvodného obecně denaturovaného jsou nevyhnutelné pro naplnění zákonné povinnosti zadavatele, který je na základě právního předpisu povinen provádět přimíchávání stanoveného množství biosložek do pohonných hmot. Dodávky biosložek slouží rovněž k zajištění obchodních potřeb zadavatele, k zajištění plnění smluvních ...
Vakuová průmyslová sůl pro SÚSPK 2017 - 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „VZ“) jsou průběžné dodávky vakuové průmyslové soli (dále jen „předmět koupě“ nebo „sůl“) určené pro výrobu solanky a následné použití při zimní údržbě silnic dobu čtyř let od uzavření rámcové dohody nebo do dosažení maximální hodnoty stanovené v rámcové dohodě. Předpokládané množství posypové soli za ...
Posypová sůl pro SÚSPK 2017-2021
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „VZ“) jsou průběžné dodávky posypové soli, zrnitost 0,2 - 5 mm s protispékavým prostředkem, pro zimní údržbu silnic včetně dopravy do skladů a sila zadavatele po dobu čtyř let od uzavření rámcové dohody nebo do dosažení maximální hodnoty stanovené v rámcové dohodě. Předpokládané množství posypové soli za ...
Poptávám glycerín
Poptávám: Glycerin Pharma 99,5 % Množství: kontejner 800 - 1.200 kg Termín: dle dohody Spolupráce: dlouhodobá
Dodávka materiálov na letnú a zimnú údržbu komunikácií
Predmetom zákazky je dodávka materiálov na letnú a zimnú údržbu komunikácií: Zvislé dopravné značenie a príslušenstvo, dopravné zariadenia, cestné smerové stĺpiky, farba na VDZ, balotina, riedidlo a rozmrazovacie materiály pre potreby zimnej údržby Správu a údržbu ciest Trnavského samosprávneho kraja.
Nákup rozmrazovacích prostředků pro letiště
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup rozmrazovacího prostředku močovina a nákup sypkého rozmrazovacího prostředku používaných pro údržbu letištních ploch.
Dodávka pěnidla pro CTR Nelahozeves II
Předmětem veřejné zakázky je nákup 20 m3 syntetického hasiva – pěnidla pro tvorbu těžké pěny, tvořícího vodní film, odolného vůči alkoholu s 1 % přimíšením pro hašení nepolárních kapalin a zároveň max. 3% přimíšení pro hašení polárních kapalin.
Kyselina sírová
Předmětem plnění je dodávka kyseliny sírové H2SO4 splňující kvalitativní parametry uvedené v technické specifikaci. Množství odebíraného zboží je 2000 tun (přepočteno na 100% koncentraci).
Dodávky průmyslové chemie
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek průmyslové chemie s vybraným uchazeči pro plánované investiční akce, plánované opravy a pro bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 11/2017 – 10/2021.
Volně ložená posypová a vakuová sůl na zimní údržbu 2017/2018
Průběžné dodávky cca 11 850 tun volně ložené posypové soli a cca 930 tun vakuové soli, včetně dopravy na jednotlivá cestmistrovství a střediska zadavatele po dobu účinnosti rámcové dohody.
Dodávka posypové soli pro ZÚS na období srpen 2017 – březen 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka průmyslové posypové soli na jednotlivé skládky Správy a údržby silnic dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám chemikálii Isopropylalkohol
Poptávám chemikálii Isopropylalkohol.
Dodávka posypové soli kamenné 2E NaCl pro ZÚK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka posypové kamenné soli 2E (dále jen „sůl“, množné číslo „soli“) NaCl (chlorid sodný) 0,2 – 5 mm pro zimní údržbu komunikací na území statutárního města Ostravy.
Silo na posypovú soľ v oku križovatky Spišský Štvrtok diaľnice D1 Mengusovce – Jánovce III. úsek
Predmetnom obstarávania je osadenie sila na posypovú soľ a miešacieho zariadenia na hotovú soľanku v oku križovatky Spišský Štvrtok diaľnice D1 vľavo. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nákup posypové kamenné soli pro rok 2017/2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávky prosáté posypové kamenné soli o zrnitosti do 5,0 mm a níže specifikovaného podílu NaCl na posyp komunikací při zimní údržbě pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizaci, a to včetně dopravy do míst plnění. Požadované množství je cca 25 000 t posypové soli za celou ...