Chemikálie, Bangladéš
Jsme objednávková společnost v Bangladéši. Poptáváme následující položky: - kopolymer EVA - ethylen-okten kopolymer (ekvivalent ENGAGE 8200 chemické společnosti Dow) - Dicumyl peroxid 99% min (DCP 99% min) -pigmentová barviva.
Poptáváme lepidlo Lepox
Dobrý den,prosím Vás o radu,kde bych koupil lepidlo LEPOX Universal...nebo LEPOX METAL HOBBY...Děkuji Fiedler a cca.cena
Nákup farieb pre náterové systémy
Predmetom zákazky sú protikorózne údržbové náterové systémy na oceľové konštrukcie diaľnic v zmysle normy STN ISO 12 944-5 a TP 05/2004 vydané MDPaT Protikorózna ochrana oceľových konštrukcii mostov, údržbový náterový systém pre nátery podvozkov nákladných automobilov a oceľových konštrukcii, náterový systém pre vnútorné a vonkajšie fasády, ...
Poptávám etalon šedé stupnice
Potřebuji koupit etalon šedé stupnice k normě ČSN EN 20105-A02. - Šedá stupnice pro hodnocení rozdílu odstínu barvy.
Poptávám obuvnický materiál pro opravy obuvi
Hledám obuvnický materiál pro opravy obuvi v Plzni a blízkém okolí.
Poptáváme nátěrové hmoty
Dobrý den, máte skladem Estedien EK90 pro nátěr odpadní jímky v balení 2 kg,v jaké ceně a podmínky pro dodání a cena. Existuje případně jiná nabídka? Děkuji.
Poptávám dodavatele stavebních hmot
Dobrý den,zakládám drobný prodej stavebních materiálu, případně pro další jeho použití v oblasti stavebnictví, tímto bych chtěl požádat o nabídku stavebních hmot pro realizaci dalším účeům,v případě dalších dotazů rád zodpovím,případně nabidněte možnosti,pro fakturaci a ostatní skladovou evidenci.Děkuji
Obrazové rámy, plátna, malířské potřeby, Francie
Jsem distributor rámů na obrazy mimo jiné ve Francii, hledám dodavatele, kteří mohou vyrábět latě a barvy podle našich kolekcí. Pošlete mi prosím nějaké příklady svých výsledků (foto obratem poštou). Jednalo by se o hromadné objednávky (kontejner). Také hledám výrobce plátna na obrazy z bavlny a lnu, výrobce fotoalb, akrylových barev a dalších ...
Poptávám dodavatele barev
Hledám dodavatele barev na materiál PBC- Poly butyl tereftalát.
Suroviny do nátěrových hmot, Nigérie
Hledáme dodavatele surovin pro výrobu prvotřídních nátěrových hmot. V Nigérii je velká poptávka po zahraničních barvách.
Podkladová barva, USA
Hledám české distributory šedé podkladové barvy Firestone Primer part, W56-358-7044 Quickprime Primer, množství 15 kbelíků.
Farby, laky, tmely a pomocný materiál
Presná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 190000,0000 EUR
Poptávám etalon
Potřebuji koupit etalon šedé stupnice k normě ČSN EN 20105-A02. - Šedá stupnice pro hodnocení rozdílu odstínu barvy. (Normu samotnou mám - bez šedé stupnice)
Poptávám lak na parkety
Poptávám v Novém Jičíně lak na parkety, aby měl po natření strukturu dřeva.
Barviva, Indie
Hledáme v Evropě výrobce tekutých kyselých barviv (zejména kovokomplexního barviva), která se používají k barvení dřeva.
Nátěrové hmoty, Čína
Jsme výrobce barev v Číně. Rádi bychom navázali spolupráci s evropským výrobcem barev, který vyrábí kvalitní vodou ředitelné nátěrové hmoty na nákladní kontejnery.
Poptávám stavební materiál
Dobrý den, prosím o váš rozpočet materiálu včetně dopravy do Bulhar. Polystyren 5cm 42m2 a pěnu s pistolí 1x čistič, tkanina 82m2, trny umělé 10cm a zádky 336 ks a vykružovák, štuk mk2profi 282 m2, penetrace hloubková 60m2, unimalt 10 ks. Do 10.10. Děkuji.
Poptávám silikonový hydrofobizační prostředek Lukofob
Poptávám prostředek Lukofob klasik 1litr.
Přírodní barviva, Čína
Naše firma Qingdao ZRZY Bio-Technology Co.,Ltd je výrobce přírodních barviv, hlavně produktů souvisejících s xantofylem a kapsanthinem. Máme vlastní průmyslový řetězec od pěstování po prodej konečného produktu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
EGYPT; Barvy, reflektory, kuličky do termoplastů
Poptáváme: - termoplastické barvy na silniční značení, - prášek plných skleněných kuliček, - zemní reflektory (kočičí oko).
Poptávám lak na podlahy
Sháním lak na podlahy zn. Pallman. Odběr v Praze.
ČÍNA; Výrobci barev, nátěrů
Vyrábíme testovací zařízení nátěrových barev. Poptáváme firmy, které vyrábí nátěrové barvy, nástřiky.
Poptávám barvu na kov UNIFER
Sháním barvu na kov UNIFER odstín měděný.
PÁKISTÁN; Pomocné materiály pro textilní výrobu
Chceme se stát zprostředkovatelem výrobce pomocných textilních produktů v Pákistánu. Obchodujeme v textilním oboru. Náš požadavek zahrnuje všechny položky, zejména zahušťovadla barviv, speciální konečné úpravy a činidla proti migraci barev.
FRANCIE; Mramor, dlažba, překližky, barvy, laky, poulič.osvětlení
Specializujeme se na import mramoru, dlaždic, barev, překližky, krytinových plechů, laků, pouličního osvětlení, atd. Pošlete nám prosím specifikace výrobků, cenovou nabídku, měsíční výrobní kapacitu, platební podmínky atd.