Dodávky nátěrových hmot
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek nátěrových hmot s vybranými uchazeči pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění údržby zařízení zajišťující bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 12/2021 - 11/2025.
Farby a riedidlá
Predmetom zákazky je priebežné dodanie nového tovaru v neporušených obaloch, a to farieb určených k základným antikoróznym náterom oceli pre vnútorné a vonkajšie prostredie, farieb určených k vrchným lesklým náterom priemyselných výrobkov, konštrukcií, strojov, nákladných automobilov a iných strojov a zariadení z kovu, dreva a iných materiálov, ...
Dodávky lesnických značkovacích barev ve spreji
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky lesnických značkovacích barev ve spreji. Blíže viz zadávací dokumentaci.
Dodávka jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2020
Předmětem plnění je dodávka bílé jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy s retroreflexní úpravou, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2020, a to včetně dopravy na jednotlivé závody SÚS JčK - České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Strakonice a Tábor.
Farby a riedidlá
Predmetom zákazky je priebežné dodanie nového tovaru v neporušených obaloch, a to farieb určených k základným antikoróznym náterom oceli pre vnútorné a vonkajšie prostredie, farieb určených k vrchným lesklým náterom priemyselných výrobkov, konštrukcií, strojov, nákladných automobilov a iných strojov a zariadení z kovu, dreva a iných materiálov, ...
Dodávky vodou ředitelných a akrylátových vrchních krycích laků a pomocného materiálu pro autolakovnu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vodou ředitelných a akrylátových vrchních krycích laků a pomocného materiálu pro provoz autolakovny dle požadované technické specifikace Zboží uvedené v Příloze č. 1 Smlouvy na období 48 měsíců.
Rôzne chemické výrobky
Predmetom zákazky je dodanie chemických výrobkov pre potreby opráv vozidiel mestskej hromadnej dopravy osôb a prevádzky obstarávateľskej organizácie. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky tvorí samostanú časť týchto súťažných podkladov.
Farby, laky a pomocný materiál
Predmetom zákazky je dodanie farieb, lakov a pomocného materiálu pre potreby opráv vozidiel mestskej hromadnej dopravy osôb a prevádzky verejného obstarávateľa. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky tvorí samostatnú časť týchto súťažných podkladov.
Značkovacie spreje pre lesníctvo 2019-2023
Predmetom zákazky je dodávka značkovacích sprejov pre potreby organizačných zložiek LESOV SR, štátny podnik, Banská Bystrica vrátane dopravy a všetkých nákladov spojených s dodaním, vrátane balenia a vyloženia na mieste dodania.
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II
Účelem veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Rámcová dohoda - Nátěry nádrží a technologie
Oravy protikorozních nátěrů a korozních poškození jednotlivých skladovacích nádrží na pohonné hmoty vč. technologie ve skladech zadavatele, které se nachází na území České republiky a případná nová aplikace protikorozních nátěrů na nových technologiích.
Nátěrové hmoty, Turecko
Chtěli bychom představit jednu z továren na práškové lakování v Turecku-KC KIMYA SAN.VE TIC.A.S., vyrábíme epoxidové a polyesterové práškové lakování. Naše společnost dodává výrobky dle vzorníku RAL nebo nestandardních prototypů dle potřeb našich zákazníků. Jsme výrobci práškových nátěrových hmot na bázi vysoce kvalitních epoxidových a ...
Dodávka jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto výběrového řízení je dodávka bílé jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy s retroreflexní úpravou, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2019 včetně dopravy na jednotlivé závody SÚS JčK – České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Strakonice a Tábor.
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců
Předmětem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců“ je uzavření rámcové dohody s více, konkrétně se třemi dodavateli (s obnovením soutěže) na dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Poptávám namíchání barvy do spreje
Poptávám namíchání barvy do spreje NCS S 1070-Y80R v matu příp. polomatu na cca 1m2 .
Poptávám sprej na opravu palubních desek veteránů
Poptávám sprej na opravu palubních desek veteránů.
Epoxidová pryskyřice, Německo
Poptávám 60 litrů průzračné epoxidové pryskyřice.
Automobilové farby, laky a pomocný materiál
Nákup automobilových farieb, lakov a pomocného materiálu: Metalické farby - vodou riediteľné metalické a perleťové farby Uni farby - nemetalické uni farby Laky - priehľadné automobilové laky Pomocný materiál - tovary určené na: Maskovanie Tmelenie Brúsenie Základy a plniče Lepenie a tesnenie Čistenie Lakovanie a leštenie ...
Poptávám antikorozní barvu
Poptávám antikorozní barvu Chelade.
Dodávka jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto výběrového řízení je dodávka bílé jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy s retroreflexní úpravou, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2018 včetně dopravy na jednotlivé závody SÚS JčK – České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Strakonice a Tábor.
Nákup farieb pre náterové systémy
Predmetom zákazky sú údržbové náterové systémy protikoróznej ochrany oceľových konštrukcií v zmysle normy STN ISO 12 944-5 a TP 068 vydané MDVRR Protikorózna ochrana oceľových konštrukcii mostov, farby syntetické, lazúry na drevo, interierové a exterierové farby, farby na údržbové nátery protihlukových zábran, farby na betónové podlahy a farby na ...
Rámcová dohoda na dodávky bílé dvousložkové plastické hmoty a balotiny pro vodorovné dopravní značení
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky.
Poptávám napouštěcí olej na dřevo
Poptávám zabarvený napouštěcí olej na dřevo.
Hledáme dodavatele nátěrových hmot a omítek pro arabský trh
Hľadáme dlhodobého dodávateľa stavebných interiérových a vonkajších náterových hmôt a omietok pre arabský trh . Možnosť kontraktu 3-5 rokov- cca 24 mil/eur.Bankova garancia , jednanie B2B We are looking for a long term supplier of building interior and exterior paints and plasters for the Arab market. Contract for 3-5 years about ...
Hledáme dodavatele nátěrových hmot pro arabský trh
Hľadáme dodávateľa priemyselných farieb a stavebných farieb, protipožiarnych farieb pre stavby na arabskom trhu za cca 36milEUR.Bankoá garancia , jednanie B2B