Odběr teplých asfaltových směsí pro rok 2013
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka asfaltových směsí na výspravy vozovek Správou a údržbou silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizací. Veškerá asfaltová směs bude kvalitou odpovídat všem požadavkům a parametrům platných ČSN A TP, především ČSN 736140 a ČSN 736121 ve vztahu k novým ČSN EN 13108.
Obaľovaná asfaltová zmes za tepla - asfaltový betón
Obaľovaná asfaltová zmes za tepla - asfaltový betón.Ide o:- asfaltový betón jemnozrnný - (AC 8 O; II) - množstvo celkom: cca 3 460 ton; - asfaltový betón strednozrnný - (AC 11 O; II) - množstvo celkom: cca 4 650 ton;pre vnútorné organizačné jednotky Správy ciest ŽSK a ich strediská. Množstvo celkom: cca 8 110 ton.Predmet zákazky musí spĺňať ...
Katiónaktívna asfaltová emulzia s dovozom
Nákup katiónaktívnej asfaltovej emulzie určenej pre náterové a vysprávkové technológie údržby cestného telesa a vozoviek v spojitosti s kamenivom frakcie 2/5 (prípadne 4/8 alebo 8/11) s dovozom do miesta určenia.
Materiály na aplikáciu postrekových technológií a vysprávky vozoviek
Predmetom zákazky je dodávka tovaru kationaktívnej asfaltovej emulzie s dovozom na miesta určenia, na závody verejného obstarávateľa a ich strediská a drveného kameniva, určený na vysprávky ciest do strojov TURBO 5000 s dovozom na miesta určenia, na závody verejného obstarávateľa a ich strediská.
Asfaltové a asfaltovobetónové zmesi za tepla obaľované
Dodávka asfaltových a asfaltovobetónových ( bitúmenových ) zmesí za tepla obaľovaných podľa požadovaných druhov pre strediská: Nitra, Nové Zámky, Komárno, Levice, Topoľčany v celkovom množstve cca 3012 ton .
Obalované směsi ACO8 a ACO11 na rok 2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka živičné obalované asfaltobetonové směsí – ACO8 v celkovém množství cca 4 400 tun a živičné obalované asfaltobetonové směsí – ACO11 v celkovém množství cca 4 400 tun, výroba dle ČSN EN 13 108-1
Kationaktivní asfaltové emulze 2013
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cca 2 500 tun kationaktivní asfaltové emulze určené k vysprávkám komunikací Kraje Vysočina, dle stanovených zadávacích podmínek.
Asfaltové obalované směsi 2013
Zajištění odběru asfaltových obalovaných směsí bez dopravy pro cestmistrovství Správy a údržby silnic Pardubického kraje.
Kationaktivní asfaltová emulze na rok 2013
Předmětem soutěže je dodávka kationaktivní asfaltové emulze rychleštěpné s obsahem pojiva 65% (dále jen KAE 65 ) na rok 2013-2014 pro technologii vyspravení povrchu tryskovou metodou. v celkovém množství cca 660 tun.
Dodávka obalovaného drceného kameniva na vysprávky vozovek
Obalované drcené kamenivo na vysprávky vozovek. Materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN EN 13108-1 a ČSN EN 13108-4. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 9 částí. Zadavatel si v době platnosti kupní smlouvy ...
Dodávka asfaltové emulze na vysprávky vozovek
Průběžné dodávky kationaktivní asfaltové emulze pro lokální opravy povrchu vozovek tryskovou metodou, včetně dopravy do místa plnění. Materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN EN 113808. Zadavatel si v době platnosti kupní smlouvy vyhrazuje právo odebrat množství asfaltové emulze na vysprávky vozovek podle svých ...
Asfaltová zmes za tepla obaľovaná pre Správu mestských komunikácií Poprad
Predmetom zákazky je dodávka asfaltovej zmesi za tepla obaľovanej druh AC 8 obrusná II v celkovom množstve 1650 t za obdobie 36 mesiacov pre Správu mestských komunikácií Poprad, určenej na opravy výtlkov mestských komunikácií.
Dodávka asfaltových směsí pro rok 2013
Předmětem plnění je dodávka asfaltových směsí určených pro pokládku a sanaci komunikací na území města Ostravy
Bitúmenová zmes obaľovaná za tepla
Predmetom zákazky je kúpa bitúmenovej zmesi obaľovanej za tepla
Dodávka teplé obalované drtě v roce 2013
Dodávka teplé obalované drtě ACO 8, ACO 11, ACO 16 v roce 2013 pro jednotlivá cestmistrovství Správy a údržby silnic Jihočeského kraje. Odběr obalované drtě v obalovnách prodávajícího, doprava vlastní.
Dodávka obalovaných směsí
dodávka obalovaných směsí jak pro ložní, tak i pro obrusné vrstvy vozovek pro rok 2013. Předpokládané množství dodávky 13 000 tun. Obalovaným směsmi se rozumí obalované směsi dle ČSN EN 228, ČSN EN 589, ČSN EN 590 a ČSN 65 6508. Zadavatel bude obalované směsi odebírat na obalovně dodavatele tzn., že veškerou dopravu si zajištuje vlastními silami ...
Asfaltové směsi 2
Dodávka teplých asfaltových směsí pro výspravy silniční sítě pro Správu a údržbu silnic Plzeňského kraje.
Nákup speciálních materiálů používaných na letištích
Předmětem veřejné zakázky je nákup speciálních prostředků a materiálů používaných k údržbě letištních ploch, jejich dodávka a vykládka do skladů příslušných provozních středisek, včetně dopravy na letiště Praha - Kbely, Čáslav, Pardubice, Sedlec - Vicenice u Náměště nad Oslavou a Přerov.
Asfaltová emulze
Dodávka asfaltové emulze pro výspravy silniční sítě pro Správu a údržbu silnic Plzeňského kraje.
Poptáváme ruční pokládku asfaltové směsi
Hledáme dodavatele pro ruční pokládku asfaltové směsi pro osm výtluků, které vznikly v rámci zemních prací při instalaci nové vodní přípojky pro osm domů v řadové zástavbě. Jedná se o plochy o rozměru dvou až tří metrů čtverečních, otvory ve vozovce jsou zasypané a horní vrstvu tvoří hrubý kamenný štěrk, Jde tedy o pokládku horní asfaltové směsi, ...
Asfaltové směsi
Dodávka teplých asfaltových směsí pro výspravy silniční sítě pro Správu a údržbu silnic Plzeňského kraje.
Poptáváme pokládku asfaltu
Dobrý den udělal jsem si pojezdovou bránu a potřeboval bych před a za bránou položit asfalt jedná se asi o 15metrů čtverečních jsem z Velké Chuchle. Můžete mi prosím spočítat přibližnou cenu? Jedná se o vjezd osobním vozem na parcelu Díky Skala Václav
Asfaltové a asfaltovobetónové zmesi za tepla obaľované.
Dodávka asfaltových a asfaltovobetónových ( bitúmenových ) zmesí za tepla obaľovaných podľa požadovaných druhov určených na vysprávky výtlkov, opravy ciest a asfaltových plôch.
Materiály, zařízení pro výstavbu silnic, Kamerun
Poptáváme celý sortiment materiálů a zařízení pro výstavbu silnic, jejich náhradní díly a příslušenství. Pošlete nám laskavě katalog zařízení. Podnikání v inženýrském stavitelství je nyní v Kamerunu lukrativní. Chtěli bychom získat velmi důležitá zařízení pro inženýrské stavby, pro těžký i lehký provoz.
Kationaktívna asfaltová emulzia
Dodávka kationaktívnej asfaltovej emulzie na vyspávky ciest pre jednotlivé cestmajsterstvá.