PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Vyrábíme a vyvážíme široký rozsah chirurgických, zubních, gynekologických, ortopedických (TC/zlato), očních, anestetických, diagnostických, veterinárních nástrojů a nástrojů pro manikúru/pedikúru. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky, distributory.
Poptávám glazuru
Sháním glazuru - Nail Cure. Nemůžu ji delší dobu sehnat.
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci chirurgických, zubních nástrojů, kleští, veterinárních nástrojů, manikúrních, pedikúrních nástrojů a nemocničního dutého zboží. Výrobky jsou nejvyšší kvality z nerezové oceli. HUMERA SANKYO CORP pracuje podle mezinárodních standardů a vlastní certifikáty ISO-1S9001 /FDA (GMP)/CE označení. Pro více informací navštivte naši webovou ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních nástrojů vysoké i standardní kvality, manikúrních a TC nástrojů. Více na WWW.tariqnsons.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce vlasových a kosmetických nástrojů včetně nůžek, manikúr, pedikúr, kleštiček na nehty a příslušenství. Navštivte prosím naše webové stránky www.walintl.com. Vyvážíme již do řady zemí a máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku, ocelový odpad
Jsme bangladéšská obchodní firma, máme zájem o navázání obchodních vztahů s distributory mléka v prášku, strojního zařízení a ocelového odpadu.
PÁKISTÁN; Péče o nehty
Jsme výrobci zboží pro péči o nehty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.baqirsons.com
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Jsme výrobci a vývozci kvalitních chirurgických, stomatologických a manikúrních nástrojů, dutého skla a nůžek a kleští všeho druhu, pro diagnosticku, gynekologii, ORL, ortodoncii, urologii, oftalmologii, operace kostí atd. Naše výrobky si můžete prohlédnout na internetových stránkách www.gobblesurgical.com . Máme certifikáty ISO, CE a GMP. Máme ...
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických nástrojů, zkrášlovacích, zubních, veterinárních nástrojů, nástrojů pro manikúru, pedikúru. Více na www.hhsintl.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Kosmetické přístroje
Jsme výrobce kosmetického vybavení a naše výrobky zahrnují IPL, Elight, RF a laserové odstranění tetování. Máme CE, lékařské Ce pro naše výrobky. Hledáme distributory a obchodní zástupce.
Poptávám relaxační přístroj Oxifat plus New
Sháníme kontakt na prodejce italského přístroje Oxifat plus New
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Jsme přední výrobci, exportéři všech druhů lékařských nástrojů - chirurgických, zubních, manikúrních, pedikúrních nástrojů atd. Více na www.steelmetalcrafts.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Zubní a manikúrní nástroje
Jsme profesionální výrobci a exportéři zubních, ortodontických, manikúrních a pedikúrních nástrojů. Vyrábíme podle norem ISO 9001:2000 & CE. Garantujeme kvalitu, konkurenceschopné ceny a promptní doručení objednávek. Více na www.savetek.biz Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme profesionální výrobce a vývozce kosmetických nástrojů, vlasových nástavců a tělového piercingu s certifikáty ISO, CE, TUV atd. Jsme v seznamu dodavatelů Revlon, díky čemuž dodáváme velmi kvalitní výrobky. Naše ceny jsou založeny na množství, což znamená, že čím více nakoupíte, tím lepší je cena. Díky kvalitě, širokému výběru výrobků a ...
PÁKISTÁN; Nástroje pro manikúru a pedikúru
Firma PERCEIVE INTERNATIONAL je profesionální výrobce a vývozce všech druhů manikúrních a pedikúrních ručních nástrojů, jako štípací kleštičky na nehty a kůžičku, pinzety, pilníky a nůžky všeho druhu. Máme nízké ceny, zašleme ceník. Jsme zkušení a využíváme nejnovější techniku k výrobě velmi kvalitních produktů. Navštivte naše webové stránky ...
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
ARSAPAK INSTRUMENTS CO LTD je profesionální výrobce a exportér veškerých zkrášlovacích instrumentů pro manikúru, pedikúru, kadeřnické a holičské salony, nůžek, kleštiček na nehty, na řasy, pinzet a mnoho dalších. Nabízíme nejnižší ceny, výbornou kvalitu výrobků.
Poptávám vybavení pro pedikůru
Poptávám vybavení pro pedikůru.
INDIE; Lidské vlasy
Naše firma Lakshaa India Exports (P)Ltd. je indický exportér lidských vlasů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Navštivte prosím www.lakshaaindia.com
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobcem a vývozcem velmi kvalitních kosmetických nástrojů se zvláštním zaměřením na kadeřnické nůžky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozními společnostmi, registrovanými zástupci nebo distributory, kteří mají zájem nakupovat kvalitní nůžky za rozumnou cenu.
PÁKISTÁN; Manikúrní, kadeřnické nástroje
Jsme předním výrobcem a vývozcem velmi kvalitních profesionálních manikúrních / pedikúrních souprav, nástrojů pro péči o nehty, osobních souprav, nůžek na kůžičku, pilníků na nehty, kleští na nehty, pilníků na nohy, kadeřnických nůžek, holítek na jedno použití atd. Navštivte prosím naše webové stránky www.aromatic-products.com Hledáme ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních nástrojů, zkrášlovacího náčiní pro manikúru a pedikúru. Více na www.walintl.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři zkrášlovacího náčiní - manikúra, pedikúra, štípací kleště na nehty, kadeřnické nůžky, krejčovské nůžky. Více na www.aromatic-products.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje, holičské nůžky
Jsme výrobce a vývozce manikúrních nástrojů a profesionálních holičských nůžek všeho druhu. Hledáme odběratele / dovozce tohoto zboží.
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje
Jsme výrobci a vývozci všech druhů nástrojů pro manikúru, nůžek všech druhů, kleštiček na nehty, pinzet atd. Navštivte prosím www.crsenter.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám zboží pro e-shop
Poptávka po dodavateli zboží do e-shopu (masážních olejů, zábalů, peelingů a dalšího vybavení ) - Popis poptávky (výrobku nebo služby): Zřizujeme eshop zabývajícím se prodejem na masážních olejů, zábalů, peelingů a dalšího zboží. A touto cestou poptáváme potencionální dodavatele výše uvedeného zboží. - Další informace k ...