PÁKISTÁN; Nůžky, jehly, pinzety
Jsme výrobci kvalitního přístroje QUILLING FRINGERS (sříhání ozdobných proužků papíru na dárková balení) a nástrojů jako nůžky, pinzety, jehly, šroubovacích plastových lahlví s ocelovým jehlovým aplikátorem. Hledáme odběratele našich výrobků.
PÁKISTÁN; Nůžky, kosmetické a chirurgické nástroje
Jsme výrobci a vývozci všech druhů manikúrních, pedikúrních a chirurgických nástrojů, nůžek všech druhů, kleštiček na nehty. Na vyžádání zašleme vzorky k posouzení kvality. Máme zájem o navázání vzájemně výhodných obchodních vztahů. www.tajamalsons.com
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce všech druhů kvalitních chirurgických nástrojů jako jsou stomatologické nástroje, oční nástroje a kosmetické nástroje. Díky naší nejlepší kvalitě a cenám máme vynikající pověst na místním i globálním trhu. Pracujeme podle mezinárodního standardu kvality. Máme vlastní vzorky a návrhy, ale raději pracujeme podle požadavků ...
PÁKISTÁN; Kadeřnické a kosmetické nástroje
Firma I.S.INTERNATIONAL CO. je výrobcem profesionálních nůžek na vlasy / kadeřnických nůžek, kosmetických nástrojů, nástrojů pro manikúru a pedikúru, pro péči o nehty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s distributory, velkoobchodníky, maloobchodníky, odběrateli, dovozci, dodavateli zařízení salonů, kadeřnictví a nehtových salonů. Rovněž ...
PÁKISTÁN; Nástroje na manikúru a pedikúru
Upozorňujeme na novinky v našem online katalogu http://www.beautik.eu zkrášlovacích manikúrních a pedikúrních nástrojů. V případě zájmu nás kontaktujte.
INDIE; Lékařské a kosmetické nástroje
Hledáme odběratele chirurgických nůžek, TC GOLD nástrojů pro chirurgii, jehelců, kleští, svorek, gynekologických nástrojů, očních, ortopedických nástrojů. Také stomatologických, kosmetických, manikúrních a pedikúrních nástrojů, nůžek na vlasy. Nabízíme dobrou kvalitu za dobré ceny.
PÁKISTÁN; Nástroje pro manikúru
Jsme výrobci a vývozci nástroje QUILLING FRINGERS a náčiní (nůžky, pinzety, jehly) a zkrášlovacích nástrojů pro manikúru, pedikúru. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Nůžky, kleště, svorky
Naše firma Multiplex Traders je výrobcem a dodavatelem holičských nůžek, tvarovacích nůžek, rybářských nůžek, kleštiček na nehty a kůžičku, titanových škrabek, nůžek, svorek, velkých kleští a mikro kleští atd. www.multiplex-trd.com Hledáme velkoobchodníky a distributory ke spolupráci.
PÁKISTÁN; Manikúrní, pedikúrní nástroje
Jsme přední výroci a exportéři velmi kvalitních manikúrních, pedikúrních nástrojů, kadeřnických nůžek, holicí břitvy, kožené řemeny na broušení břitvy. Více na www.aromatic-products.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři zkrášlovacích nástrojů. Vyrábíme širokou škálu instrumentů i na zakázku. Více na www.surgicaint.com Hledáme odběratele, zákazníky.
PÁKISTÁN; Kadeřnické nůžky
Hledáme distributory a prodejce kadeřnických nůžek.
PÁKISTÁN; Nástroje pro kosmetiku
Jsme výrobce nástrojů pro kosmetickou péči již 10 let a během této doby jsme získali dobrou pověst mezi našimi zákazníky. Vyrábíme kadeřnické nůžky, manikúrní nůžky, nůžky pro domácnost, pinzety na obočí, manikúrní a pedikúrní nástroje. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN;Strojky na výrobu třásní
Jsme výrobce spolehlivých a kvalitních malých ručních strojků na výrobu ozdobných třásní na papírové pásce široké 3/8" a nástrojů (nůžky, pinzety, jehly, štěrbinové a plastové nádobky s ocelovým jehlovým aplikátorem atd. Hledáme prominentní zákazníky.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Hledáme distributory, velkoobchodníky, salony krásy jako odběratele našich kosmetických nástrojů, holičských nůžek, manikúrních a pedikúrních souprav. Přijatelné ceny a vysoká kvalita. Prosím navštivte naše internetové stránky http//www.hrenterprizes.com.
ČÍNA; Paruky
Qingdao K Brothers Hair Products Corporation je světoznámý dodavatel nejhezčích paruk z lidských vlasů, ze syntetických vlasů, prodloužených vlasů a pánských příčesků. V oboru pracujeme více než 10 let. Máme bohaté výrobní i obchodní zkušenosti. Garantujeme zboží nejlepší kvality. Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Manikúrní a pedikúrní nástroje
Hledáme pro firmy, které obchodují / importují / distribuují manikúrní a pedikúrní nástroje, potřeby a produkty pro kosmetické salony, holičské nůžky, kleštičky na nehtovou kůžičku, nůžky, pinzety a manikúrní soupravy.
VIETNAM; Kleštičky na pedikúru
Jsme výrobce velmi kvalitních kleštiček na nehtovou kůžičku. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci se spolehlivým distributorem nebo také můžeme vyrábět pod značkou zákazníka.
PÁKISTÁN; Nástroje na pedikúru a manikúru
Mám zájem o kontaktní údaje českých odběratelů manikúrních a pedikúrních nástrojů.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce všech druhů kosmetických nástrojů a příslušenství používaných ve světě krásy: holičské nůžky, profesionální nůžky na vlasy, nůžky na vlasy potažené titanem, profesionální ztenčovací nůžky, nůžky s plastovou rukojetí, zdobené a potištěné nůžky, nůžky pro domácnost a pro krejčí, nůžky na nehty a kůžičku, pinzety na obočí, pilníky na ...
PÁKISTÁN; Lékařské, kosmetické nástroje
Firma Z.Hashmat Associates je výrobcem a vývozcem chirurgických, stomatologických, veterinárních nástrojů, kleští, lékařských rukavic, břitev, loveckých, kuchyňských, řeznických a kapesních nožů, kosmetických nástrojů, manikúr, pedikúr, krejčovských nůžek, kleští, titanových nůžek, holičských nůžek všech druhů a veškerého dutého zboží běžně ...
PÁKISTÁN; Nástroje na třásně, pro kosmetiku
Jsme výrobce malých ručních zařízení na zhotovení ozdobných třásní na páskách, také nástrojů pro kosmetiku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Manikúra, pedikúra, nůžky
Nabízíme manikúrní, pedikúrní nástroje a nůžky z nerezové oceli nejlepší kvality za konkurenceschopné ceny. Více na www.beautyhealthco.com Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Chirurgické a laboratorní nástroje
Jsme profesionální výrobci a exportéři chirurgických a laboratorních nástrojů, všech typů nůžek nejvyšší kvality, z nerezové oceli, T/C zlata a titanu. Více informací na www.cbsmed.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací a střihací nástroje
Jsme výrobci zkrášlovacích nástrojů ( nůžek, pinzet, kleštiček) a malého ručního strojku QUILLING FRINGERS na zhotovení ozdobného papíru, papírových konfet apod. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Strojek na třásně, nůžky, pinzety
Jsme výrobce kvalitního strojku na zhotovování třásní na pásce a nástrojů, tj. nůžek, pinzet, jehel a plastových lahví. Také kosmetických nástrojů tj. kleštiček na nehtovou kůžičku, kleštiček na nehty, nástrojů k zatlačení kůžičky, pinzet, nůžek atd. Hledáme prominentní zákazníky pro naše skvělé výrobky za nejlepší ceny.