PÁKISTÁN; Lékařské, veterinární, zkrášlovací nástroje
Naše firma Khokhar International je výrobce a vývozce kompletního sortimentu stomatologických, chirurgických, veterinárních nástrojů, ortodontických kleští a nástrojů pro manikúru a pedikúru. Jsme držiteli mezinárodního certifikátu ISO-9001-2000 a značky CE cGMP. Máme centrálu v Moskvě (Rusko) a máme zkušenosti z evropského trhu. Máme vlastní ...
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce všech druhů kvalitních kosmetických nástrojů podle japonských norem. Naším hlavním produktem jsou nůžky a kleště na nehty, odstraňovače špíny za nehty, pinzety a nůžky. www.baqirsons.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje, nástroje na šperky
Vyrábíme všechny druhy kleštiček na kůžičku, kleštiček na nehty, nůžek, pinzet, skalpelů a kleští pro výrobu šperků a hodinek z nerezové oceli a kobaltové oceli (inox) podle požadavků zákazníků. Můžete navštívit naše webové stránky www.j-ors.com. Jsme také schopni vyrábět požadované výrobky s tiskem vašeho loga na výrobky a obaly. Máme zájem o ...
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
MANIFEST INTERNATIONAL je výrobce a vývozce stomatologických, chirurgických, veterinárních a manikúrních nástrojů. Zaměřujeme se na poskytování velmi kvalitních výrobků za příznivé ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s distributory.
PÁKISTÁN; Kosmetické a chirurgické nástroje
Jsme výrobce a vývozce kosmetických a chirurgických nástrojů v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli tohoto zboží.
INDIE; Lékařské, zkrášlovací nástroje
Naše firma SRR SURGICAL je výrobce a vývozce chirurgických, stomatologických, elektrochirurgických, veterinárních, kosmetických nástrojů, nástrojů na jedno použití a nůžek všeho druhu od roku 1986. Máme zásobu výrobků pro rychlé a urgentní objednávky. Naše společnost je držitelem certifikátů ISO, CE a FDA. Rádi bychom navázali obchodní ...
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Inspexs & Company je výrobce chirurgických, stomatologických a manikúrních nástrojů a všech druhů nůžek. Produkty jsou k dispozici ve všech atraktivních povrchových úpravách, lesklý povrch, saténovaný povrch, pozlacené a barevná povrchová úprava. Hledáme distributory, dovozce, zástupce na provizi a velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Chirurgické nástroje
Firma Himalaya je přední výrobce a exportér chirurgických, zubních nástrojů, nůžek a manikúrních nástrojů od roku 1960. Pravidelně distribuujeme naše výrobky do USA, Jižní Ameriky, Evropy a na Dálný Východ. Pro více informací navštivte www.himalaya-trading.com Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s importéry, distributory.
Dodávka nerezového bazénu, technologie bazénu, sauny, sanária, vytápění a vzduchotechniky
Dodávka nerezového bazénu, technologie bazénu, sauny, sanária, vytápění a vzduchotechniky pro potřeby rozšíření nabídky volnočasových aktivit Hotelu U Sládka
ČÍNA; Kosmetické štětce
Jsme výrobce kosmetických štětců v Číně. Vyrábíme štětce jak z přírodních chlupů, tak 100% syntetické (Nylon). Štětce na pudr, kabuki štětce, štětce na tvářenku, různé štětce na oční stíny / linky, štětce na korektor, štětečky na rty, vějířové štětce pro aplikaci masky, soupravy štětců atd. navštivte prosím naše webové stránky: ...
PÁKISTÁN; Veterinární nástroje
Jsme výrobci a exportéři všech druhů chirurgických, zubních, manikúrních, veterinárních nástrojů. Více na www.paknorwayimpex.com Poskytujeme nejlepší kvalitu výrobků a nabízíme konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, zákazníky ze zdravotnického sektoru.
PÁKISTÁN; Nůžky
Jsme výrobci a exportéři vysoce kvalitních nůžek všech typů, mikronůžek, lékařských, chirurgických nástrojů z kvaltiní nerezové oceli. Všechny nástroje prochází přísnou kontrolou. Více informací na website www.raz-enterprises.com Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce všech druhů chirurgických, stomatologických a kosmetických nástrojů od roku 1980. Máme kompletní výrobní jednotku a dobře zavedenou síť distributorů po celém světě. Naše společnost získala certifikáty ISO 9001:2000, ISO 13485, označení CE, schválení cGMP. Navštivte prosím naše webové stránky www.panthersurgical.com. Rádi ...
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce kosmetického zboží jako nůžky, pinzety, kleštičky na kůžičku atd. Hledáme prominentní odběratele našich skvělých výrobků.
PÁKISTÁN; Kosmetické a lékařské nástroje
Vyrábíme velmi kvalitní jednorázové chirurgické, kosmetické, stomatologické a plastové výrobky. Hledáme partnery, distributory a obchodní zástupce.
NĚMECKO; Pedikúrní nástroje
Poptávám z Česka nástroje pro péči o nohy (pedikúrní nástroje) z ušlechtilé oceli.
ČÍNA; Produkty pro kosmetické salóny
Poptáváme české odběratele kosmetických kartáčů, zrcadel, produktů na prodloužení řas, produktů pro manikúru atd.
PÁKISTÁN; Stomatologické nástroje
Jsme výrobcem a dodavatelem chirurgických, stomatologických, veterinárních, manikúrních nástrojů a dutého zboží. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s dovozci, odběrateli, distributory na evropském trhu. Pro podrobné informace navštivte www.towergroupind.com
PÁKISTÁN; Chirurgické nástroje
HASEEB INDUSTRIES je profesionální firma navrhující a vyrábějící chirurgické nástroje z velmi kvalitního materiálu. Mezi naše výrobky patří všechny typy nůžek, kleštičky na nehty, zubní nástroje a zkrášlovací nástroje. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Manikúrní a pedikúrní nástroje
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních nůžek, kleštiček, manikúrních i pedikúrních nástrojů a mnoho dalších položek zhotovených z nerezové oceli. Více na www.magbroint.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme profesionální výrobci a vývozci chirurgických, stomatologických, veterinárních a kosmetických nástrojů dle norem a požadavků EU. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních nástrojů, titanových nástrojů, zkrášlovacích nástrojů a dutých nádob. Více na www.adidentomed.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Nůžky, jehly, pinzety
Jsme výrobci kvalitního přístroje QUILLING FRINGERS (sříhání ozdobných proužků papíru s třásněmi na dárková balení) a nástrojů jako nůžky, pinzety, jehly, šroubovacích plastových lahví s ocelovým jehlovým aplikátorem. Hledáme odběratele našich výrobků.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Vyrábíme kosmetické nástroje již 10 let a během této doby jsme si získali dobrou pověst mezi zákazníky. Vyrábíme holičské nůžky, ztenčovací nůžky, nůžky na nehty, nůžky na nehtovou kůžičku, nůžky pro domácnost, pinzety na obočí, manikúry, pedikúry. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Chirurgické zubní nástroje
Jsme výrobci a exportéři veškerých chirurgických, zubních a zkrášlovacích nástrojů. Hledáme odběratele.