NĚMECKO; Kovové obaly na potraviny
Hledáme výrobce kovových obalů na potraviny.
Poptávám nádrž na pitnou vodu
Poptávám nádrž na pitnou vodu do země cca 200 litru.
Poptáváme máčecí impregnační vanu
Poptáváme máčecí impregnační vanu starší výroby od délky 5m výše.
Poptáváme použitou trezorovou skříň
Koupíme použitou trezorovou skříň
Poptávám nádrž o objemu 2m3
Poptávám plastovou samonosnou nebo plechovou nádrž o objemu cca 2 m3 s horním plnícím otvorem min DN 150 a vypouštěcím otvorem s armaturou v nejnižším místě cca DN 80, vhodnou pro převoz vápenného mléka pomocí vysokozdvižného vozíku.
BULHARSKO; Nádobí pro pohostinství
Hledám výrobce stolního nádobí, porcelánu a sklenic pro pohostinství - pro hotely a restaurace za přijatelné ceny.
Poptávám výrobu dílů
Poptávám výrobu dílů - součástí dílenských skříní. 101 police – 83ks – kompletní výroba včetně materiálu a lakování 200 vodící kolejnice – 36ks - kompletní výroba včetně materiálu, svařování a zinkování 202 dveře pravé 11ks (dle výkresu) 7 ks – celková výška o 100mm méně tzn.624mm – kompletní výroba včetně materiálu a zinkování 201 dveře ...
V. BRITÁNIE; Nádoby s kolečkem, záchytné palety
Firma Fosse Ltd dodává britskému průmyslu sortiment pro kontrolu rozlití a související produkty. (www.spilldirect.co.uk) Poptáváme dodávky nádob s kolečkem (120l, 240l, 360l, 660l, 1100l) pro sklady ocelových bubnů, záchytné palety a nádrže na skladování oleje.
VIETNAM; Měděné pánve
Hledáme výrobce nebo dodavatele měděné pánve průměr 30mm (délka: 30-100mm) Množství - ve velkém
Poptáváme skladové kovové bedny
Poptávám výrobce nebo prodejce plechových štosovacích skladových beden (zkosené), nosnost 40 kg. Mohou být i použité. Celá ČR.
Poptávám plechovky na med
Sháním plechovky na med s potravinářským povrchem uvnitř, těsnícím víkem a objemem okolo 25-30 litrů.
Poptávám skříňovou nástavbu na auto
skříňovou nástavbu na nákladní auto - menší - např. Avia furgon nebo dodávka - pouze nástavbu ( ale odvezu i s autem na sešrotování ) jako staveništní buňku
Poptáváme skladové regály
Poptáváme regály pro uskladnění zboží, nosnost police kolem 150kg, rozměry : 100x40x200cm ( šířka x hloubka x výška regálu ) - rozměry jsou přibližné, není nutné je dodržet. Vzhledem k nosnosti požadujeme železnou konstrukci s plechovými nebo dřevěnými policemi, rozložitelnou, na barvě nezálěží.
Poptávám tlakovou nádobu
Poptávám cenovou nabídku na nádobu velkosti 400l. Jedná se o nádobu která má nahradit malou nádobu Dobas BFDF 250l, Nejvyšší přetlak 1,5 MP, a max teplota 100st.C
PÁKISTÁN; Pocínovaná víčka
Hledáme výrobce pocínovaných snadno otvíratelných víček 65mm (Dia 211). Potřebujeme je k balení suchého jedlého prášku.
Poptávám výrobce plotových systémů
Hledám výrobce plotových systémů(sloupky,pletiva,atd)
PÁKISTÁN; Miskové závěry
Máme zájem o spolupráci s výrobci miskových závěrů segmentových hemisférických podle připojeného náčrtu, množstvi = 02 Nos Velikost: vnitřní průměr = 3200 mm, tlouš'tka = 30 mm (min. 25 mm), SF = No Materiál: ASTM A537 - CL 2 Požadována zkouška rázem a PWHT.
Poptáváme výrobu plechových dóz
Poptávám výrobu kulatých plechových dóz s vlastním potiskem o průměru 15cm a výšce 3-4cm, nebo obdobých rozměrů. Prozatím 100-200ks.
Poptávám nádrž, objem 1000 litrů
Koupím nádrž na 1000 litrů na paletě, pište na mail, okres Beroun.
Poptávám ocelový zásobník vody
Poptávám výrobce zásobníků TUV /teplé užitkové vody/o objemu 800 až 1 000 litrů ,požaduji ocelový zásobník s vnitřní úpravou pro TUV a vnější tepelnou izolací.
Poptáváme výrobu venkovních popelníků
poptáváme výrobce venkovních nástěnných popelníků (tvar poštovní schránky) pro montáž na fasádu vyrobené z pozinkovaného celového plechu - rozměry cca 332x148x65, uzamykatelné cylindrickým zámkem se dvěma klíči
Poptávám nádrž na naftu
Koupím nadzemní nadrž na naftu Bencalor, 1O-16tisíc litru nejlépe v provozním stavu.
Poptáváme mřížové boxy
Poptávám mřížové boxy bez vany, s krytem, možno i použité v dobrém stavu, množství 6 ks. Jedná se o mřížové boxy pro skladování (v našem případě na odpadové kartony), jsou kovové, přední stěna je odklápěcí, vrchní kryt je z nárazuvzdorného polyethylenu. Toto zboží jsem našla třeba v katalogu DENIOS. Vyřizuje: Slavotínková H.
MAKEDÓNIE; Toaletní papír, role, ubrousky
Hledám firmu pro společné podnikání v oblasti papírenské výroby (toaletní papír, kuchyňské role, ubrousky), kovodělné práce nebo zpracování umělé hmoty. Pro kovodělné práce mám velmi dobrou infrastrukturu a můžeme poskytovat množství nestandardních výrobků, také velkých rozměrů.
ŠVÝCARSKO; Plechy a spirálové roury
Hledáme zpracovatele plechu a také výrobce formovaných dílů, spirálových rour. Prosím pouze moderní a výkonné firmy.