Polypropylénová fólie, Polsko
Dámy a pánové Naše společnost Petroplast se zabývá výrobou polypropylenové fólie, která se používá v chladírenském průmyslu pro výrobu sprejů, naše fólie jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které doporučují mnohé polské a zahraniční společnosti. Naše fólie mohou být vyráběny ve formě desek a válců Součástí naší nabídky je také film ...
Dodávky fólií pro fumigaci - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky polyethylenových fólií, které bude zadavatel využívat při fumigaci dříví. Jedná se o běžně dostupné fólie užívané v zemědělství například pro zakrývání siláže. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu s více účastníky. Zadavatel předem neomezuje počet účastníků rámcové dohody. Účastníkem rámcové dohody se stane každý ...
Poptávám krabičky na hranolky
Poptávám zaslání nabídky na krabičku na hranolky.
Obalový materiál - fólie pro poštovní provoz
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky fólií pro poštovní provoz. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Obalový materiál - fólie pro strojní zpracování
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky standardních fólií pro strojní zpracování do provozoven ČP. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Hledáme výrobce plastových přístrojových skříní
Hledáme výrobce plastových přístrojových skříní metodou RTM ze sklolaminátu. Velikost 330x320x150 mm. Vnější vzhled perfect. 2. strana podle dohody. Můžeme poskytnout vlastní formy (3 díly - 3 formy).
Poptáváme výrobu polystyrenu
Poptáváme výrobu polystyrenu, jedná se o celoroční odběr 70 000 ks. Polystyren stačí obyčejný, slouží nám jako proklad, viz příloha.
Dodávky celofánových sáčků s lepící klopou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celofánových sáčků s lepící klopou pro službu Balík Komplet.
Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů na území DSO Technické služby Malá Haná
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks nádob na tříděné odpady o objemu 120 l, 9814 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 330 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l, 7 ks kontejnerů na textil o objemu 2,5 m3, 20 ks kontejnerů na bioodpad o objemu 20 m3, 2 ks štěpkovačů a 2 ks dvojitého evidenčního a vážního systému.
Papírové a igelitové fygienické potřeby
Dodávky toaletních potřeb - papíry, kapesníky, ruční utěrky a ubrousky. Doplňkový kód: 19640000-4 - odpadní pytle a sáčky z polymerů a etylenu.
Vrecia a fólie polyetylénové
Predmetom zákazky je dodávka vriec a fólií polyetylénových. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávky odpadních pytlů 2018
Předmětem zakázky jsou pravidelné dodávky odpadních pytlů v požadované struktuře po dobu dvou let od podpisu kupní smlouvy na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení.
Poptávám ochrannou plastovou fólii do polic a zásuvek
Poptávám ochrannou plastovou fólii do polic a zásuvek, tloušťka 1 mm.
Poptávám výrobu potištěných lepících pásek
Poptávám výrobu potištěných lepících pásek. Prosím ceník Vašich služeb, minimální odběr a dobu dodání. Logo by mělo být na 5cm pásce ,v plošném rozměru 4 cm na výšku..šířku neumím určit. Pokud má být mezera mezi následujícím logem tak min.5cm. Logo přikládám v příloze.
Poptáváme výrobu odměrek
Poptáváme výrobu odměrek. Jsme výrobci bazénové chemie a poptáváme odměrky na zakázku. Chceme tím vyřešit případy, kdy si uživatel koupí 1kg balení a na svou kubaturu bazénu potřebuje použít 170g, takže mu oko nestačí a chodí si za námi stěžovat, že to tam nemá jak nasypat přesně. Co se týče tekutých produktů, tak je řešení jednodušší, protože ...
Poptávám dodavatele fólie na ovinovací stroj RONDA
Hledám dodavatele fólie na stroj RONDA 500.
Poptávám výrobu etiket z PE fólie
Poptávám cenovou nabídku na výrobu etiket. materiál : vše PE folie bílá . rozměr : 75 x 150 mm množství : 1.500 ks - cevital 180 tbl. 2.200 ks - Duslo 30.000 ks - Škoda 50.000 ks - JPLP rozměr : 37 x 158 mm množství : 700 ks - Viva kovárna rozměr : kruh - 40 ...
Poptávám výrobu kosmetických dóz a lahví
Poptávám výrobu kosmetických dóz (30 ml a 50 ml, černá se stříbným víčkem) a lahví (100ml, černá). Mohla bych zároveň poprosit o přibližnou cenu a minimální odběr? Děkuji.
Kanystry, Polsko
Dobrý den, mám zájem o nákup kanystrů (mám zájem o dlouhodobou spolupráci, nikoliv o jednorázový nákup). Kanystry - 5L, 10L, 18L, 20L nejlépe s nálevkou, musí být také navrženy pro paletové balení.
Pytle na infekční odpad s potiskem pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek pytlů na infekční odpad ze zdravotnických zařízení pro Krajskou zdravotní, a.s.
Poptávám plastové potravinové pytle
Poptávám potravinové pytle plastové 50 kg.
Doypacky, ČR
Hledám výrobce doypacků. Dopacky vyrobené na přání zákazníka a potištěné.
Bezpečnostné ochranné laminovacie fólie na zbrojné doklady
Predmetom zákazky je dodávka bezpečnostných ochranných laminovacích fólií na čistopisy na úseku zbraní a streliva, vrátane dopravy a vyloženia v mieste dodania. Presná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Dodávky plastových sáčků pro standardní balení bankovek a mincí v rámci jejich adjustace
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky plastových sáčků pro standardní balení bankovek a mincí v rámci jejich adjustace (dále jen „plastové sáčky“). Plastové sáčky pro bankovky musí splňovat veškeré technické požadavky zadavatele uvedené v Technických podmínkách a informacích balení bankovek v ČNB, které tvoří přílohu č. 1a ZD. Plastové sáčky na ...
Poptávám výrobu plastové nádoby na pitnou vodu
Poptávám výrobu plastové nádoby (pokud možno světlé) na vytvoření zásoby pitné vody vody z vrtu. Rozměry jsou 2m výška, 90cm šířka a 70cm hloubka. Na horní straně otvor s víkem cca 50 x 70cm a ve spodní části nádoby 3 prostupy na montáž potrubí velikosti 1´´.