Nákup veľkoobjemových ekologických plastových kompostérov pre obec Zbehy
Nákup veľkoobjemových ekologických plastových kompostérov pre obec Zbehy
Nákup veľkoobjemových ekologických plastových kompostérov pre obec Lužianky
Nákup veľkoobjemových ekologických plastových kompostérov pre obec Lužianky
Plastové obaly, kelímky, Německo
Hledám výrobce plastových obalů, kelímků, víček na potraviny.
Kancelářské potřeby 04/2013
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky: - Kancelářské potřeby - Plánovací systémy - Drobné kancelářské vybavení - Kancelářské potřeby z papíru a ostatní zboží - Součásti a příslušenství psacích strojů - Pytlíky a tašky - Gumičky - Kreslící pera
Poptávám PET lahve na víno, vč. uzávěrů
Poptávám Pet lahve na víno obsah 1,5l 2l + uzávěry.
Poptáváme plynotěsné vnitřní poklopy
Poptávám plynotěsné poklopy, vnitřní k zadláždění.
Poptávám plastové kelímky na krémy
Poptávám plastové uzavíratelné kalíšky na masti a krémy , velikost cca 100 - 150 ml. Asi 1000 kusů
Poptáváme dodavatele gastro doplňků
Gastro doplňky: - jednorázové obaly - menu boxy - skleničky - použití v restauraci - ubrousky - bílé i barevné, dvouvrstvé, 33x33 cm - slámky - různé typy - párátka - balená i nebalená - AL folie - potravinové folie Jen přímý výrobce nebo dovozce. Pravidelné odběry. Zašlete cenovou nabídku.
Nákup veľkoobjemových ekologických plastových kompostérov pre obec Svederník
Predmetom zákazky je dodávka 470 ks ekologických plastových kompostérov z vysokohustotného HDPE materiálu a 10 ks veľkoobjemových ekologických plastových kompostérov z vysokohustotného HDPE materiálu.
Hliníkové a blistrové fólie, Indie
Jsme výrobci za studena tvářených fólií nebo hliníkových fólií a tropických blistrových fólií / metalizované PVC, které se používají k balení ve farmacii. Dodávka do týdne. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme maskovací fólii  Avery SignMask Grey
Poptáváme maskovací fólii: typ: Avery SignMask Grey návin: 25 m šíře: 123 cm kalkulované množství: 5, 10, 20, 30, 50 ks Nabídky posílejte jen e-mailem.
Poptáváme polyesterové flitry
Poptáváme polyesterové flitry na výrobu velkých kolotočů.
Poptávám dodavatele PET lahví
Poptávam 2 litrové pet lahve na víno asi pro začátek 500 kusů.
Poptáváme materiál na svítilny
Poptáváme matariál SAN oranž na svítilny cca 500 kg
Chemikálie, hnojiva, stavebniny, Indie
Jsem komoditní poradce z Chennai v Indii. Jsem finanční profesionál s více než dvěma desetiletími zkušeností v oblasti financí a marketingu v různých podnicích v Indii. Mohu prodávat následující produkty a hledám spolehlivé odběratele. Zaručuji transparentnost všech transakcí a striktní dodržování podnikatelské etiky. Produkty: veškeré chemické ...
Poptáváme použité gumové dopravníkové pásy
Poptáváme použité gumové dopravníkové pásy, šíře 800 až 1200 mm délka 1 ks min. 10 metrů. Celkové množství 100 bm.
Polyetylénové fólie a vrecia
Predmetom zákazky je dodávka polyetylénových fólií a vriec, vrátane všetkých obstarávacích nákladov a nákladov na dopravu do miesta dodania predmetu zákazky. Polyetylénové fólie a vrecia sú určené na balenie spáliteľného rádioaktívneho odpadu, pracovných pomôcok a na vystielanie pracovných plôch v kontrolovanom pásme v spoločnosti JAVYS, a.s. ...
Dodávky transparentní PP folie s tiskovým lakem pro potisk ofsetem
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výroba a dodávky polypropylenové transparentní folie s tiskovým lakem pro potisk ofsetem v letech 2013 - 2014. Roční objem dodávky je cca 320 000 ks archů o rozměrech 450x450 mm nebo 470x450mm.
Prům. obaly, bezpečnostní oděvy, Bahrajn
Jsme přední společnost v Bahrajnu zabývající se průmyslovými obaly a PPE bezpečnostními oděvy. Máme kanceláře v Bahrajnu a Saudské Arábii. Navštivte prosím naše webové stránky http://www.almoayyedintl.com/
Poptáváme čiré samolepicí termofólie do oken
Poptáváme čiré samolepící termofólie do oken. Prosíme o cenu za m/2 nebo za prý vyráběnou velikost 1500 x 4000, event. možnost slevy při odběru cca 500m2.
Obalové fólie, Indie
Jsme výrobci za studena tvářené fólie nebo hliníkové fólie používané pro farmaceutické obaly. Tloušťka 150 mic + - 8%, šířka dle požadavku, minimální objednací množství 5 mt, dodávka do 1 týdne. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám fólie
Teplem smršti folie, šíře 650 mm, tl. 60 My, perforovaná, zpevněná 4500kg?- Kč Teplem smrštitelná folie, šíře 600 mm, tl. 60 My, neperforovaná, zpevněná 3000kg ?- Kč Strojní folie, šíře 500 mm, tl. 23 My, průtažnost 150%, včetně dutinky 900kg?- Ktelná
Poptávám plastovou fólii
Poptávám plastovou fólii tloušťky 4 mm a rozměru 2200 x 3000 mm. Fólie bude navíjena na buben o průměru 160 mm. Spuštěna bude sloužit jako tlumení hluku strojní pily.
Dodávky plastových sáčků pro standardní balení mincí a bankovek v rámci jejich adjustace.
Předmětem veřejné zakázky je dodání obalového materiálu pro vyhotovení standardních balení mincí a bankovek
Poptávám dodavatele  PE pytlů
Poptávám dodání 1500 ks PE pytlů o rozměrech 60×80 cm o tloušťce stěny 0,15mm s nosností minimálně 40 kg (pytle na stavební suť).