Poptávám dřevní hmotu
Poptávám jakoukoliv dřevní hmotu určenou na výrobu palivového dřeva, preferuji pravidelnější odběry cca 40m3 měsíčně.
Poptáváme 200 ks EUR palet
Poptáváme jednorázový nákup cca 200 ks EUR palet (120x80 cm) nových nebo minimálně použitých. Preferujeme okamžité dodání, sdělte nám prosím cenu s dopravou a bez dopravy. Poptávka je platná do 2.9.2009.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
Poptáváme dodavatele palet EUR
Hledáme dodavatele nových "A" palet EUR - odběr cca 600 ks měsíčně.
Poptávám palivové dřevo
Poptáváme naštípané tvrdé palivové dřevo. Okr. Třebíč, Jindřichův Hradec, Znojmo, Jihlava.
NĚMECKO; Hliníkové bedny
Hledáme českou firmu, která vyrobí hliníkové bedny podle našich požadovaných rozměrů. Uvítali bychom firmu v hraniční oblasti blízko města Chemnitz (Sasko).
Poptávám dřevěné brikety
Dřevěné brikety do krbových kamen, nejlevnější cena, potřebuji 2-3 palety Moravskoslezký kraj, okres Frýdek Místek. Místo Kunčice p. Ondřejníkem.
ITÁLIE; Dřevěné pelety
Poptáváme výrobce dřevěných pelet za účelem smluvních dodávek.
PÁKISTÁN; Řezivo, PVC nádrže na vodu
Máme zájem dovážet následující: řezivo různých rozměrů, PVC nádrže na vodu s obsahem od 100000 do 500000 litrů.
NĚMECKO; Bukové dřevo na otop
Prosím o nabídku jednoho nákladního vozu bukového dřeva 33 cm, připraveného do kamen, baleno v paletách. Dodávka zboží do domu.
NĚMECKO; Dřevěné pelety, kamna
Poptávám dřevěné pelety a kamna na dřevěné pelety. Co možná nejblíže hranicím s Horním Rakouskem.
Poptávám europalety vč. rámečků
Poptávám: palety EUR - objednací dávka 50 ks, roční potřeba 600 ks rámečky na EUR palety - objednací dávka 100 ks, roční potřeba 1000 ks
NĚMECKO; Dřevo
Poptávám 2-3 vlaky palivového dřeva 1x listnaté dřevo 1x jehličnaté dřevo 1x pouze břízové Dodání 1x za měsíc Vlak nebo návěs 4-6 kmenů
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo, Plzeňský kraj
Poptávám peletky
Poptávám dřevěné peletky pytlované odkorněné - 24 tun nejlépe s dopravou. Pří výhodné ceně mohu doporučit dalším cca 4 spotřebitelům.
RAKOUSKO; Palivové dřevo
Poptávám urgentně palivové dřevo asi 10 kubických metrů - jakéhokoliv druhu, i horší jakosti. Prosím o nabídky s uvedením druhu dřeva a ceny.
NĚMECKO; Dřevěné uhlí, palety, brikety
Hledám obchodní partnery s dřevěným uhlím, dřevěnými paletami, dřevěnými briketami atd. za účelem importu do Německa.
RAKOUSKO; Palivové bukové dřevo
Prosím o nabídku podle následujícího popisu: jeden nákladní automobil (vůz s motorem a přívěsný vůz) včetně jeřábu pro vykládání, palivové dřevo bukové kmeny (průměr asi 30 až 80 cm). Dodací adresa: Oberösterreich, 4755 Zell an der Pram Místo vykládky 1) přívěs: Dobl 12 2) motorový vůz: Schwarzgrub 10
NĚMECKO; Krbové dříví
Poptávám krbové dříví z Česka včetně údaje o ceně.
NĚMECKO; Krbové dřevo
Poptávám 50-60 krychl. metrů krbového dřeva. Prosím o sdělení ceny a termínu dodání.
Poptávám peletky
Poptávám dřevěné peletky (kůrové) - balení 15 Kg - 50 Kg pytle na paletě. Celkové roční množství nahrazující spotřebu cca 360m3 uhlí.
NĚMECKO; Ušlechtilé kořenové dřevo
Hledám dodavatele popř. nákupčího ušlechtilého kořenového dřeva. Doposud jsem bohužel na internetu neuspěl, ale snad vy mi můžete pomoci.
NĚMECKO; Dřevěné pelety, truhlíky, králíkárna
Poptáváme následující výrobky: dřevěné pelety podle DIN normy, králíkárnu - materiál dřevo, dřevěné truhlíky na květiny, zahradní nábytek ze dřeva. Prosím zašlete foto výrobků a ceník na náš mail.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo z Česka (upřednostňuji tvrdé dřevo jako buk, dub atd.). Dřevo musí být nařezáno a vysušeno. Dodávka musí být uskutečněna na území Landsberg am Lech v Bavorsku.
Poptáváme použité europalety
Hledáme dodavatele použitých europalet.