Nákup technického a materiálního vybavení pro AVI
Předmětem veřejné zakázky je nákup technického a materiálního vybavení (dále „vybavení“) pro konferenční sály v Akademii veřejného investování. Jedná se pořízení nového vybavení určeného k prodeji v České republice, které nahradí stávající vybavení. Součástí veřejné zakázky je také doprava, instalace a kompletního uvedení vybavení do provozu, dále ...
Služba KYOCERA Life
poskytování služby „KYOCERA Life" k 4 613 tiskárnám Kyocera
Nákup přenosných počítačů a příslušenství pro potřeby resortu MPSV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky 4 typů sestav přenosných počítačů a jim odpovídajících dokovacích stanic, 2 typů monitorů a dalšího příslušenství, konkrétně klávesnic, myší, mechanik paměťových médií, pamětí USB, headsetů, apod.
Nákup pracovních stanic a příslušenství  pro potřeby projektů OPZ
Předmětem plnění centralizovaně zadávané veřejné zakázky jsou dodávky pracovních stanic, monitorů a příslušenství, konkrétně klávesnic, klávesnic se čtečkou, myší a ergonomických podložek pod myši.
Dodávky stolních počítačů a notebooků pro resort Ministerstva spravedlnosti
Dodávky stolních počítačů, monitorů a notebooků pro resort Ministerstva spravedlnosti, na základě rámcové dohody trvající 48 měsíců.
Originální náplně do tiskáren a kopírovacích strojů + související zařízení
Předmětem této VZ je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na nákup originálních náplní do tiskáren a kopírovacích strojů a souvisejících zařízení s cílem zabezpečit provoz kancelářské techniky Agentury komunikačních a informačních systémů a zahraničních misí. Blíže je předmět VZ specifikován v návrhu smlouvy, která je přílohou č. 2 ZD.
Osobní počítače a kancelářská technika II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní a kancelářské techniky dle technické specifikace.
FSv - Dodávka výpočetní techniky na rok 2021
Dodávky výpočetní techniky, tiskáren a spotřebnho materiálu.
Speciální notebook pro virtuální realitu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laptopu.
Modernizace AVT vybavení ve výukových prostorách
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a instalace AVT vybavení do výukových prostor.
Technika pro polygrafické zabezpečení a zásobování - nákup
Předmětem veřejné zakázky je pořízení technických prostředků určených pro plnění úkolů polygrafického zabezpečení ve Vojenském geografickém a hydrometeorologickém úřadu (VGHMÚř).
FSv - Nákup 17.3 laptopu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laptopu.
Dodávka počítačů, komponent do PC, tiskáren, projektorů, tonerů a kamer
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka počítačů, příslušenství k IT technice, komponent do PC, tiskáren, projektorů, tonerů a kamer.
Generační obměna přenosných tiskáren a materiálové plnění
Předmětem veřejné zakázky je generační obměna přenosných tiskáren a přenosných multifunkcí pro všechny útvary v rámci celé Celní správy, včetně příslušenství, a následné poskytování záručního servisu a materiálového plnění po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání celkové částky.
IT technika (notebooky a jejich příslušenství) - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT techniky, tj. notebooků a jejich příslušenství, jejíž technické parametry jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Rámcová dohoda na dodávky výpočetní techniky pro rok 2020 a 2021
Průběžné dodávky a záruční servis výpočetní techniky dle požadavků veřejných zadavatelů rezortu MV v letech 2020 a 2021. Blíže viz. zadávací dokumentace.
Virtuální realita - Laboratoř virtuální reality
Předmětem této veřejné zakázky je dodání audiovizuální a výpočetní techniky pro laboratoř virtuální reality (dále jen „Laboratoř“). Laboratoř bude tvořena prostorem s 4 kanálovým audiovizuálním systémem 3D CAVE, prostorem s trackovacími kamerami pro vizualizaci 3D modelu pomocí backpacků s brýlemi a prostorem s 3D pracovními stanicemi s možností ...
Tele, foto, video a tiskárny pro NS-VIS
Předmětem VZ je dodávka kancelářské techniky dle specifikace uvedené v přílohách č. 1 - 3 ZD.
Servisní a materiálové služby pro 16 ks multifunkčních zařízení na období 2020 - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb v rámci uzavřené servisní a materiálové smlouvy na 16 kusů multifunkční zařízení značky Konica Minolta, typu bizhub C754e. Služby budou poskytovány dodavatelem v režimu náhradního plnění dle zákona č.435/2004 Sb. o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů v minimálním objemu 75 % ...
Obnova zálohovací infrastruktury na lokalitách ČÚZK
Předmětem plnění této VZ je pořízení HW nutného k obnově zálohovací infrastruktury. Konkrétně se pak jedná o: 1. 92 ks NAS diskových polí pro KP 2. 16 ks NAS diskových polí pro KÚ 3. 16 ks UPS připojitelných k NAS KÚ 4. Administrátorské školení 5. 5 letý záruční servis 6. 5 MD konzultační podpory na řešení problémů Zadavatele s ...
Skenery pro digitalizaci kulturního dědictví
Předmět zakázky je dodávka a poskytnutí souvisejících služeb: a) dvou nových skenerů formátu A1 a A2 včetně obslužného SW, b) prosvětlovacího stolu, c) datového centra dle specifikace v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Obnova personální výpočetní techniky ČSÚ a zabezpečení VT režimového pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a servis, notebooků, dokovacích stanic, klávesnic, polohovacích zařízení, monitorů včetně technického příslušenství. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
Dodávka 2 ks multifunkčních tiskových zařízení a jejich servis
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks multifunkčních tiskových zařízení včetně příslušenství (dále jen "MFZ"). Dodané MFZ musí splňovat veškeré požadavky zadavatele uvedené v příloze č. 2 návrhu smlouvy. Součástí dodávky MFZ je jejich instalace, zahrnující zejména mechanickou montáž MFZ, zapojení MFZ do elektrické a LAN sítě, zprovoznění ...
Dynamický nákupní systém na dodávky kancelářského IT vybavení
Předmětem DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS bude nákup kancelářského IT vybavení, konkrétně PC, monitorů, notebooků, tiskáren a multifunkčních zařízení, včetně jejich příslušenství. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
IT technika do PTZ
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka IT techniky včetně příslušenství pro vybavení kanceláří a učeben.