Pořízení technologického vybavení pro potřeby Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy
Předmětem veřejné zakázky je pořízení technologického vybavení pro potřeby Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy dle technických specifikací požadovaných zadavatelem.
Monitory pro FS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorů k počítačům pro Zadavatele. Zadavatel požaduje dodání monitorů k počítačům dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 této zadávací dokumentace. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky včetně technických parametrů jsou uvedeny v zadávací ...
Příslušenství k počítačům pro FS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka příslušenství k počítačům pro Zadavatele. Zadavatel požaduje dodání příslušenství k počítačům dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 této zadávací dokumentace. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky včetně technických parametrů jsou uvedeny v ...
Nákup 16 kusů výpočetních souprav Tempest
Dodávka 16 kusů kompletních souprav výpočetní techniky v provedení Tempest, určené pro elektronické zpracování utajovaných informací kompromitujícím elektromagnetickým vyzařováním dle standardů EU IASG 7-03 a NATO ADIP 27/2, Level A.
FSv - Infrastruktura pro 3D vizualizace
Dodávka 1 pracovní stanice pro virtuální realitu, 21 pracovních stanic, 22 monitorů, projektoru, plátna, 3D kamery a brýlí pro virtuální realitu.
Dodávka přenosných počítačů a příslušenství pro resort MPSV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky 3 typů přenosných počítačů (vždy ve dvou variantách – bez / vč. LTE modulu), 3 typů monitorů a dalšího příslušenství (tj. 2 typy USB paměti, dokovací stanice, operační paměť 16 GB, mechanika paměťových médií, externí kurzorový ovladač (myš), externí klávesnice, disk CD-RW, disk DVD-RW + papírové obaly) ...
Modernizace vnitřního vybavení poslucháren Technické fakulty ČZU
Předmětem této veřejné zakázky je modernizace vybavení poslucháren Technické fakulty České zemědělské univerzity v Praze, a to konkrétně učeben: MI, MII a MIII. Předmět plnění představuje zejména výměnu lavic a sedáků, tabulí, AV techniky, katedry, včetně výměny podlahové krytiny, nutných úprav prostor a rozvodů elektrické energie s napojením na ...
FA-FIT 2018 Digitalizace poslucháren
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro digitalizaci 4 poslucháren včetně digitalizace režie poslucháren v nové budově ČVUT, a to včetně odinstalování stávající audiovizuální techniky a instalace nově dodávané audiovizuální techniky v místě plnění, a to včetně jejího naprogramování a zaškolení obsluhy. Předmětem dodávky je ...
Nákup výpočetní techniky
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem na 1 rok. Předmětem plnění na základě uzavřené rámcové dohody – veřejných zakázek budou postupné dodávky počítačů, notebooků a monitorů pro potřeby Zadavatele. V rámci dodávek budou pořízeny počítače, notebooky 14“ a 15“ včetně dokovací stanice a monitory 23,8“; dodané ...
Tiskárny
Nákup 3 typů tiskáren
Videokonferenční technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a konfigurace zařízení pro videokonference, která musí splňovat požadavky uvedené v zadávací dokumentaci.
Elektronizace jednacích síní
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a instalace komplexního řešení pro nahrávání jednání (pořizování audio záznamu) v jednací síni sestaveného dodavatelem z komponent uvedených v Rámcové dohodě. Z hlediska rozsahu se jedná o elektronizaci (dodávku nahrávacích zařízení) cca. 1 200 jednacích síní rozmístěných na všech úrovních soudů v ...
Laboratoř výpočetní techniky - II.
Předmětem plnění veřejné zakázky (obou částí) je dodávka výpočetní techniky pro Technickou fakultu.
Projekt - Vytvoření infrastruktury pro Centrum e-learningu, dodávka strojů a zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupních smluv na dodávku strojů a zařízení pro vybavení centra e-learningu, a to stohové řezačky, linky pro automatické čištění knih. Přesná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 c, d a 2 c, d této zadávací dokumentace.
MFF UK - Vybavení poslucháren audiovizuální technikou
Předmětem Veřejné zakázky je vybavení poslucháren audiovizuální technikou, a to celkem: 11 velkých poslucháren, 5 středních poslucháren a 52 malých poslucháren, za účelem modernizace a aktualizace stávajícího audiovizuálního vybavení pro potřeby výuky. Předmět Veřejné zakázky je podrobně vymezen v přílohách zadávací dokumentace.
Pořízení hardwaru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hardwarového vybavení pro výuku a výzkum. Zadavatel poptává soubor hardwarového vybavení, protože podle zkušeností zadavatele je schopno tento soubor hardware dodat více dodavatelů. Zadavatel očekává, že poptáním celého souboru hardware nabídnou firmy slevy z běžných cen zboží.
FSv - Výměna dataprojekce v aule D1122
Předmětem této zakázky je závazek dodavatele dodat a provést výměnu projekční techniky v aule D1122 dle specifikace, jenž tvoří přílohu č. 6 této zadávací dokumentace.
Podpora studijního prostředí na ČVUT v Praze – nákup IT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů, přenosných počítačů a příslušenstvím k nim dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Předmět veřejné zakázky je podrobně definován přílohou č. 1 (Technická specifikace) této zadávací dokumentace Bližší specifikace v rámci ZD.
Dodávka tenkých klientů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 59 kusů hardware kompletních tenkých klientů. Součástí dodávky jsou monitor, klávesnice a myš. Nedílnou součástí dodávky je dále doprava do místa plnění, instalace, uvedení do požadovaného provozu, odzkoušení, předání návodů apod. (podrobněji viz příloha č. 2 „Kupní smlouva“ zadávací dokumentace). ...
Tiskárny a multifunkční zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a záruční servis tiskových a multifunkčních kopírovacích zařízení včetně dodávky spotřebního materiálu a poskytnutí souvisejících služeb pro zajištění tvorby písemné dokumentace MPSV jako centrálního zadavatele a subjektů resortního systému centralizovaného zadávání.
Stacionární obličejový skener
Stacionární obličejový skener slouží k nasnímání povrchu obličeje. Snímání je čistě optické. Fotografie získané z několika kamer jsou zpracovány ve speciálním programu a vzniká tím trojrozměrný model obličeje včetně barevné textury.
Dodávka výpočetního clusteru pro MetaCentrum
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění uzlů clusteru a poskytnutí rozšířené záruky za jakost a řádnou funkčnost dodaného plnění, včetně technické podpory („rozšířená záruka“) ve formě reakce next business day, on site v lokalitách ZČU, Univerzitní 8, Plzeň a CESNET, Zikova 4, Praha.
Pedagogický výpočetní cluster
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetního clusteru složeného z centrálního počítače a dvou výpočetních uzlů v provedení racku o celkové velikosti 4-5 U. Nedílnou součástí dodávky je dále doprava do místa plnění, instalace, uvedení do požadovaného provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy, předání návodů apod.
Nákup spotřebního materiálu tiskáren
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je zajištění tonerů pro průběžnou spotřebu v tiskárnách ŘSD ČR.
Laboratoř výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky (obou částí) je dodávka výpočetní techniky pro Technickou fakultu.