Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - celokrytování stroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka celokrytování stroje pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Oprava náprav s prevodovkami pre električky ČKD
Predmetom zákazky je celková oprava a dosiahnutie predĺženej garantovanej životnosti náprav s prevodovkami oproti súčasnému stavu a zlepšenie ekologických vlastností prevodoviek zamedzenie úniku oleja a zníženie hlučnosti prevodov. Bližšie uvedené v súťažných podkladoch.
Vývoj portálového frézovacího stroje
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí služeb vývoje portálového frézovacího stroje. Předmět veřejné zakázky je ve smyslu § 35 rozdělen na 2 části: Část I. – Vývoj portálového frézovacího stroje Část II. – Vývoj frézovacích hlav a zkušební a zabíhací stolice Podrobný popis předmětu zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Dodávky kolejnic – třída oceli R350HT 2020-2022
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě uzavřené rámcové dohody (dále jen „dílčí zakázky“) jsou dodávky kolejnic tvarů kolejnic 49 E1 a 60 E2 z oceli třídy R350HT do organizačních složek zadavatele na území České republiky pro zabezpečení provozuschopnosti železniční dopravní cesty, pro opravu a údržbu tratí dle požadavků organizačních ...
Kontajner ISO 1C
Neplánové opravy a ošetrenia kontajnerov ISO 1 C v rozsahu nosnej konštrukcie kontajnerov, kotviacich zámkov prvkov, vonkajšieho opláštenia kontajnerov a zariadení ktoré sú pevne späté s konštrukciou kontajnerov.
Výkresové díly pro projekt EVO2
Předmětem plnění této zakázky jsou dodávky dílů pro projekt EVO2 dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 této smlouvy - Technická specifikace a ceník. Množství uvedené v zadávací dokumentaci a v rámcové dohodě má pouze informativní a rámcový charakter, nicméně odráží reálné potřeby zadavatele. Z důvodů uvedených v předcházející větě tedy zadavatel ...
Dodávka nízkopodlažních skříní pro modernizaci vozů T3R.P
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, jejímž předmětem budou dodávky hrubé stavby až 65 ks tramvajových skříní jako výměnných dílů pro modernizaci tramvajových vozů T3R.P zadavatele.
HC Nechranice – generální oprava TG 1 a TG 2, HC Nechranice – rozvodna 22 kV a 6 kV
Předmětem zakázky je realizace generální opravy HC Nechranice za účelem zajištění dlouhodobého a bezporuchového provozu v dalších letech: a) oprava technologického zařízení – hydrotechnická zařízení, turbíny a příslušenství, generátory b) výměna 2 ks klapkových uzávěrů DN 2600 c) výměna snímačů MaR soustrojí d) úprava technologické ...
Poptáváme dodání hřídelí
Dobrý den, prosím o zpracování poptávky na dodání hřídelí dle specifikací níže a v příloze. Prosím o zaslání nabídky obrábění včetně materiálu (obě položky v nabídce musí být uvedeny zvlášť). Č. artiklu Název Materiál Pozn. Dávka Roční mn. XXXX-00001-001 round steel 1.0577 D 180 hot rolled 1.0577 Válcováno za tepla 1 / ...
Pořízení kulatých stožárů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na dodávky kulatých stožárů podle technických specifikací zadavatele.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - opracované odlitky a svařence
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka opracovaných odlitků a svařenců pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kabiny ke strojům II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka dvou kabin ke strojům pro výrobu prototypů dvou strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Nákup a dodání železničních výhybek a náhradních dílů II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky železničních výhybek a náhradních dílů pro železniční výhybky dle bližší technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Účelem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky železničních výhybek a náhradních dílů pro železniční výhybky s jedním vybraným dodavatelem.
Rekonstrukce MVE Plavy - soustrojí turbín
Předmětem zakázky je dodávka dvou soustrojí turbín pro malou vodní elektrárnu. Bližší specifikace v zadávací dokumentaci.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty a gilotina
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů a gilotiny pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Opracované odlitky a svařence
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka opracovaných odlitků a svařenců pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptáváme dodávku technologie vodou chlazeného víka pece EOP
Výběrového řízení na dodávku technologie vodou chlazeného víka (klenby elektrické obloukové pece) v rámci intenzifikace EOP3 elektroocelárny v Hrádku u Rokycan. V příloze je orientační nákres zde poptávaného vodou chlazeného víka pece EOP. Kompletní dokumentací obdrží zájemce jako odpověď na žádost o zařazení do výběrového řízení.
Poptávám zařízení na tavení vosku
Poptávám zařízení na tavení vosku.
Dodávka nových kolejnic tvaru 49E1/R260 EN 13674-1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cca 17,30 tun / 14 ks nových kolejnic tvaru 49E1/R260 EN 13674-1 v délkách á 25 m, oboustranně děrovaných pro spojku T4 (pr. 32 mm, v. 62,5 mm, vzd. 50x250 mm). Bližší specifikace předmětu plnění a obchodní podmínky jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Pořízení ohraněných stožárů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na dodávky ohraněných stožárů podle technických specifikací zadavatele.
CAD konstrukční podpora ELI – BEAMLINES - 2019
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na poskytování služeb spočívajících ve vykonávání konstrukčních prací za pomoci CAD nástrojů dle zadání zadavatele v objemu do 20 000 člověkohodin (1 člověkohodina = 60 min) – bližší informace viz bod č. 4 ZD a příloha č. 3 ZD – závazný návrh smlouvy. Bližší specifikace v ...
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Hřebeny
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka hřebenů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Opracované odlitky a svařence
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka opracovaných odlitků a svařenců pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Vyráběné díly
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka vyráběných dílů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.