Poptávám chromování
Poptávám cenovou nabídku na chromování starých úchytek k nábytku, 3 kusy, délka cca 12cm a podložky.
Nákup dílů PLATTE - laserové výpalky
Předmětem plnění je dodávka dílů z materiálu zhotovitele dle Technické specifikace a ceníku (příloha č. 1 rámcové smlouvy) a výkresové dokumentace (příloha č. 2 rámcové smlouvy)
Poptávám povrchovou úpravu hliníkových profilů
Poptávám povrchovou úpravu hliníkových profilů cca 6m, 10 kusů.
021/3/2016 - Dodávky dílů Seitenteil a Bodenplatte
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky dílů Seitenteil a Bodenplatte z materiálu zhotovitele, v rozsahu a v provedení podle specifikace obsažené v příloze č. 1 - technická specifikace, ceník a výkresová dokumentace návrhu rámcové smlouvy. Závazný návrh rámcové smlouvy je přílohou č. 5 této zadávací dokumentace.
Dodávky výpalků z plechů tl. 220 ,200,270 mm
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky výpalků z plechů tl. 220, 200, 270 mm, které jsou dále specifikovány v rámcové smlouvě.
Poptáváme ocelové výpalky
Poptáváme ocelové výpalky, 2ks o rozměrech tl.-120mm, šířka-260mm, délka-170mm, jakost-11 375.0. Děkuji.
Povrchová úprava svařenců
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou povrchové úpravy svařenců odpovídající technickým a kvalitativním požadavkům zadavatele v rozsahu specifikovaném zadavatelem podle jeho aktuálních potřeb v jednotlivých Výzvách k podání nabídky do minitendru.
Poptávám schodiště se skluzavkou
Poptávám dřevěné, nebo železné točité schodiště se skluzavkou z 1. patra RD do přízemí. Výroba včetně montáže. Termín cca 9.-10.2016.
Poptávám pálení a ohraňování
Poptávka (tento e-mail není objednávka!): Žádám vás o cenovou nabídku na výrobek – viz níže a výkres v příloze. Výrobek musí být přesně dle výkresu a pálen musí být buď laserovou technologií nebo vodním paprskem kvůli přesnosti. Poptávka je na dodávku cca 5000 ks. Potřebuji nacenit úplnou dodávku i s materiálem a i variantu s dodávkou našeho ...
Rozšíření výrobních možností společnosti STOPLAST s.r.o.
předmětem plnění je dodávka výrobních nástrojů, manipulátorů ke strojům, vstřikovacího lisu a zakládací linky, podrobná specifikace je součástí zadávací dokumentace, která je po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele
Poptávám povrchovou úpravu drátěné police
Dobrý den, poptávám povrchovou úpravu 2 rohových drátěných 3 patrových polic do koupelny.
Poptávám vyřezání otvorů do panelu
Dobrý den, poptávám přibližnou kalkulaci na vyřezání 2 otvorů do panelu. 1/panel: 15cm-otvor 2020/1250mm, 2/panel: 15cm-otvor 2020/2000mm.
Poptáváme zjištění obsahu chromu v plechové součástce
Dobrý den, poptáváme zjištění obsahu chromu v plechové součástce. Děkujeme. Klímová
Dělení materiálu laserem, plazmou, plynem II
Veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle § 27 zákona o VZ. Předmětem veřejné zakázky je provedení dělení materiálu laserem, Zakázka je rozdělena na 2 částí, přičemž pro každou část bude s vítězným uchazečem uzavřena samostatná rámcová smlouva. Tato zakázka navazuje na části 3 a 4 veřejné zakázky 040/2/2015 Dělení ...
Poptávám zinkování
Prosíme o nacenění zinkování např. na 1kg materiálu (cca úhrnem 1700kg) pro kabelové lávky 3000x300mm z L profilů 20x20mm , kabelové výložníky z L profilů pro 9 kabelových lávek 300x1000mm , L profily cca 45x45x1400 a 35x35x1000.
Oprava a údržba domovního a bytového fondu v majetku statutárního města Ostrava
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění oprav a údržby domovního a bytového fondu v majetku statutárního města Ostrava, svěřeného městskému obvodu Slezská Ostrava, v oboru zámečnických prací. Jedná se zejména o výrobu, montáž a opravy zámečnických konstrukcí (ocelová okna, zábradlí, montované podhledy na bázi kovových prvků, oplocení a plotové ...
Poptávám chromování lustru
Poptávám obnovu chromu na starém lustru.
Dělení materiálu laserem, plazmou, plynem (040/2/2015)
Veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle § 27 zákona o VZ. Předmětem veřejné zakázky je provedení dělení materiálu laserem, plazmou, nebo plynem. Zakázka je rozdělena na 7 částí, přičemž pro každou část bude s vítězným uchazečem uzavřena samostatná rámcová smlouva.
Dodávky výpalků z plechů tl.220 mm a 200 mm
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky výpalků z plechů tl. 220 mm a 200 mm, které jsou dále specifikovány v rámcové smlouvě (příloha č. 5 této zadávací dokumentace) a Technickou specifikací a ceníkem + výkresovou dokumentací (přílohy č. 1 a 2 rámcové smlouvy).
Poptávám realizaci přístřešku a zastřešení terasy
Poptávám výrobu a montáž přístřešku na osobní automobil, plocha 3x5m, konstrukce pozink ocel, zastřešení polykarbonát. Dále poptávám zastřešení terasy, plocha š 3,6m x h 3,0m, konstrukce pozink ocel, polykarbonát. Kotvení: na zeď chemickými kotvami + tři nosné sloupky. Termín, cena orientační. Přednost má zastřešení terasy.
Poptávám výrobu plynoměrové skříně HUP
Poptávám výrobu plynoměrové skříně HUP. Šedý M4, rozměry 660x370x770.
Výkresové díly pro projekt EVO
Předmětem plnění je dodávka dílů dle Výkresové dokumentace a Technické specifikace a ceníku (příloha č. 1 rámcové smlouvy)
Poptávám výrobu spojky
Poptávám výrobu spojky podle přil. nákresu. Prosím o vyjádření a předběžnou cenu. Požadovaný termín 14 dnů.
Poptáváme povrchovou úpravu materiálu zinkováním
Dobrý den, poptávám povrchovou úpravu materiálu zinkováním. V případě žárového pozinkování máme problém, že se nám neprůchozí díry o průměru 6 mm zalijí. Jste schopni tuto součástku galvanicky pozinkovat aby nedošlo ke stejnému problému ? Jedná se o 4 kusy. Prosím o cenovou nabídku a termín? Děkuji. Děkuji
Tracteur a Transporter
Předmětem plnění je dodávka dílů dle Výkresové a Technické specifikace a ceníku (příloha č. 1 rámcové smlouvy).