Poptávám poplastování ocelových profilů
Poptávám poplastování ocelových L-profilů 100/70/3 mm, délka min. 1 m (lépe 2 m). Celková délka 17 mb. Cílem je možnost na poplastovaný plech lepit folii z měkčeného PVC. Přivezu/odvezu kamkoli.
Poptávám vytvoření technického výkresu k Al profilu
Poptávám vytvoření technického nákresu hliníkového profilu k výrobě formy na výrobu profilů.
Poptáváme výrobu plechových zásobníků do regálového systému
Poptáváme u Vás výrobu plechových zásobníků do regálového systému. Zásobník má tvar U-profilu a je vyroben z ocelového plechu tl. 3 mm,šířka dna 500 mm,výška boků 250 mm,délka 4500 mm,požadované množství 650 ks. Dále poptáváme výrobu zásobníků stejných rozměrů, ale v délce 2500 mm v množství 150 ks. Zásobníky by měly být opatřeny povrchovou ...
Výměna zábradlí a zasklení balkonů včetně nových dlažeb na balkonových podlahách v bytových domech
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby s názvem: „Výměna zábradlí a zasklení balkonů včetně nových dlažeb na balkonových podlahách v bytových domech na ulici Kurská 2,4,6,8 a Kyjevská 1,3“ a to v rozsahu stanoveném PROJEKTEM, podmínkami POVOLENÍ a v rozsahu a podle SMLOUVY.
Poptávám stojan na vázané kytice
Dobrý den, poptávám stojan na vázané kytice /umělé nádobky-vázy ve stojanu/, který většinou mívají u benzínových pump. Nejlépe i ty vázané květiny.Na koho se mám obrátit. Děkuji.
Zámečnictví, nástrojařství, Brno - Líšeň
Předmětem veřejné zakázky jsou práce obsahově vymezené živností „Zámečnictví, nástrojařství“. Převažující rozsah požadovaných prací budou tvořit zámečnické a nástrojařské práce v bytových a společných prostorách bytových panelových domů., dále jen zámečnictví..
Poptáváme dodavatele lepených sestav
Poptáváme dodavatele lepených sestav Poptáváme dodavatele lepených sestav. Specifikace: Polyuretanové lepidlo s únosnosti v tahu 5 - 8 MPa Elasticita min 400% Lepené substráty: hliník - sklo Příprava skla bez primeru Výrobek: hliníkový rám kolem tvrzeného skla Počty kusů: střední až větší série, dlouhodobá spolupráce- celá ČR.
Poptáváme výrobu venkovního schodiště
Výroba venkovního schodiště 15 nášlapů /schodů/ žárový pozin, podesta 0,70cmx1metr. Nabídka včetně montáže a dopravy, konečná cena.
Poptávám venkovní ocelové zábradlí
Poptávám venkovní ocelové zábradlí, žárově pozinkované. Sloupky by měli býti silnější(asi 6*6 cm) s horním madlem. Uchycení zábradlí z boku , vyplň svislá(skleněná). Jedná se o Administrativní budovu v Praze, a celkový délka zábradlí je cca 70 m. Prosím o přibližnou cenovou relaci této nabídky.
Poptávám výrobu výřezu měděného plechu
Vážení, chtěl bych požádat o zpracování nabídky na výrobu výřezu měděného plechu tl.2 mm a prům. 485 mm varinta plochá (rovný plech) a varianta vyboulená rádius asi 1600 mm. Děkuji !
Poptávám nerezový rošt
Dobrý den, je možné si u vás objednat dodávku nerezového roštu na grilování 60x40 cm. Příčky roštu s max. osovou vzdáleností 2 cm, s nastavitelnou výškou polohy roštu 10 až 30 cm. Děkuji za odpověd.
Poptávám dodavatele ventilačních mřížek
Poptávám dodavatele / výrobce hliníkových ventilačních mřížek pro konkrétní zakázku.
Poptávám realizaci stříšky nad vchodové dveře
Stříšku na venkovní vchodové dveře
Poptáváme niklování ocelových komponentů
Dobrý den, pro naši firmu hledám pro dlouhodobější spolupráci, společnost která zajišťuje chemické niklování v tloušťce 40 µm. Jde o niklování ocelových dílců, převážně z nástrojových ocelí 19083, 19312 a 19573. Pravděpodobně bychom upřednostnili především firmy z Jihomoravského kraje. Vaše kontakty zasílejte na e-mail.
Poptávám výrobce ozubených kol
Poptávám výrobce ozubených kol v Brně
Poptáváme řezání a ohýbání nerez plechu
Řezání a ohýbání nerez plechu.
Poptávám soustružnické práce
Poptávám soustružnické práce dle nákresu. Materiál nařezaný na míru dodám.
Poptáváme dodavatele v oboru kovoobrábění
Poptáváme dodavatele obrábění, plechových technických výlisků a kovových výpalků. Celá ČR.
Poptávám výrobu hliníkových rámů
Hledám: kovovýrobu nebo výrobky z kovu Popis: Hliníkové rámy Materiál: Hliníkový profil 25x25x2mm, (část 25x15x2) Jedná se o hliníkové leštěné svařované rámy. Bližší info na telefonu... 1600x450 40ks madlo ve výšce 750 540x450 40ks 1600x600 84ks 540x600 ...
Poptávám výrobu hliníkových rámů
Dobrý den, poptávám vyrobení hliníkových rámů pro obložení vany v RD Talichova 39, Brno. Podklady jsem Vám již zaslala. Jelikož dnes odjíždím na dovolenou, předávám podklady k vyřízení panu Ing. Hobžovi, tel. 723 954 225. Děkuji Vám za pochopení. S pozdravem, Jana Benešová
Hledáme dodavatele povrchových úprav
Hledáme dodavatele povrchových úprav, především lakování mokré a práškové. Dále galvanické pokovování. PÚ kovů i plastů. Marek
Poptáváme spolupráci v oblasti kovovýroby
Poptáváme spolupráci v oblasti kovovýroby Dobrý den, poptáváme kvalitní výrobní společnosti z celé ČR zabývající se kovovýrobou a prodejem kovových materiálů a polotovarů. Hledáme především firmy zabývající se obráběním, lisováním kovů, svařováním, lakováním, povrchovými úpravami kovů, prodejem hutního materiálu, spojovacího materiálu, výrobou ...
Poptávám výrobu nerezových madel
Výroba nerezových madel s povrchem v zrcadlovém lesku Výroba nerezových madel s povrchem v zrcadlovém lesku Hledáme dodavatele pro pravidelkou dodávku malých i velkým výrobních sérii madel z nerezi s povrchovou úpravou v zrcadlovém lesku. Pro ukázku přikládám výkresovou dokumentaci k jednomu typu.Celkem se jedná o 6typů madel. Potřebuji ...
Poptávám výrobu venkovního zábradlí
Poptávám výrobu venkovního zábradlí na balkony a vchod. Madlo 60X40 mm, stojky 40x20mm, vyplň čtverec 12x12, rozteč podle dohody. Materiál železo, žárové zinkovaní + černý lak (popřípadě dohodou). Balkon: Tvar U 1X3.26X1 (počet kusů 2) Vchod : otvor 2.33 Jednoduché zabradlí na schody: délka cca 12 m (madlo a stojky jenom).
Poptávám pozinkovanou svařovanou síť
Poptávám svařovanou síť - pozinkovanou - výška 1m, oka 13x13,16x16,19x19, cena pro obchod.